Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,3 av 10 Basert på 98 vurderinger
Total vurdering
 
8,3 / 10
Rengjøring
 
8,3 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,5 / 10
Mat og drikke
 
8,7 / 10
Rom / leilighet
 
8,4 / 10
Service
 
8,3 / 10

Siste gjestevurderinger


3 av 10

+
Vakgfrihet i mat, plassering og gode rom
-
De fleste (med noen unntak) oppfattet jeg som irritable ved forespørsel om noe, spesielt i resepsjonen. De var ikke serviceinntilt og fikk meg til å føle med til bry ved forspørsel om feks klesvask, ringe taxi, glemt kort inne på rommet.

Bekreftet gjest: 2024-05-16


8 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2023-10-13


9 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2023-09-08


8 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2023-07-14


8 av 10

+
Mange muligheter og ulike aktiviteter. Fint snacks tilbud utenom måltider. Fin beliggenhet, liten gåtur til sentrum.
-
Første rommet vi fikk var svært plaget av støy fra bar/basseng. Veranda var felles med lobbybar, kun adskilt med gittergjerde. Ugreit å ha gjester i baren omtrent sittende på egen veranda. Byttet rom og ble svært fornøyde. Familierom bør ikke ha en slik beliggenhet. Svært støyende i restauranten. Kanskje måltidene bør vare lenger slik at gjestene fordeles mer utover? De aller fleste barene stengte 18 eller 19, forventet lenger åpningstid på disse. Savnet et "vanlig" basseng med litt dybde for eldre barn og voksne. Ved rengjøring var det litt tilfeldig hvor mange håndklær vi fikk tilbake. Burde få like mange som de ta hver gang slik at alle kan ha eget håndkle...

Bekreftet gjest: 2023-07-14


9 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2023-07-14


9 av 10

+
-
Vi sleit med kloakk-lukt på rommet. Så savnet vi et litt dypere voksenbasseng.

Bekreftet gjest: 2023-06-16


9 av 10

+
God mat och trevlig personal och rent och fint
-
Skulle varit en större familjepool

Bekreftet gjest: 2023-05-26


10 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2023-05-26


9 av 10

+
Alt på et sted. Både familie, ungdåm eller senior finer alt han trenger. Vi har vært i dette hotele i fjor og sikkert skal reise igjen neste år🤩
-

Bekreftet gjest: 2023-05-26


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

72% anbefaler hotellet

1693 vurderinger
Utmerket
 
938
Veldig bra
 
410
Bra
 
162
Mindre bra
 
88
Dårlig
 
95

Fem siste vurderinger

09.06.2014

av bba1956 Evje, Norge

Nesten toppkarakter!

Vi var seks voksne + vårt kjære barnebarn på snart to på dette hotellet i mai. Kort vei fra flyplassen er et pluss. Det samme er rommene, som var romslige og lyse. Alle tre parene fikk rom med god havutsikt. På forhånd var vi advart mot masse ungdommer og mye festing. Det stemte. Store mengder nederlandsk ungdom som festet hardt, men vi hadde heldigvis rom i andre enden av hotellkomplekset, slik at de generte ikke oss. Maten var sånn omtrent middels til å være all inclusive. Veldig godt utvalg, særlig salater og dressinger. Men dessverre som det ofte er på all inc så var smaken litt kjedelig - litt mer krydder og tro på at man kan gjøre noe med slik mat hadde gjort seg. Men bevares, vi ble gode og mette etter hvert måltid - og dessertbordet var alltid flott - noe som gjorde at man kanskje spiste litt for mye. Beliggenheten er veldig flott - hotellet er helt på stranda (en liten vei imellom). Lang strand med god plass - alltid ledige solsenger. Store og fine bassengområder - alltid ledige solsenger der også. Her har mange hotell noe å lære. Godt å slippe å se at gjestene er oppe midt på natta for å legge ut håndklær på solstolene! En masse trivelige ansatte - men dessverre med et par unntak - noe som drar ned helhetsinntrykket (skal ikke si hvem det var). Alltid rent og pent på hele hotellområdet og på rommene. Noe forvirrende (og irriterende) at ikke alle barene/snackbarene var med i all inc. Den som var på stranda (der alle de unge festdeltakerne var) var så til de grader underbemannet, at der orket vi sjelden å stå i kø. I tillegg lå den langt borte fra store deler av stranda. Men bortsett fra noen små "skjønnhetsfeil" var dette et hotell som absolutt fortjener sine fire stjerner. Men jeg tror at hadde vi hatt rom i nærheten av alle de festende ungdommene hadde nok inntrykket vært et helt annet.

 
27.09.2011

av Aennisj Stanger, Sør-Afrika

Fint hotell, men kanskje best som partyhotell

Dro på familieferie med lite barn. Opplevde støyen fra hotellkomplekser og Star Beach water park som tidvis svært sjenerende. Ikke kult å ha en ABBA-kavalkade på venstre øre og et sammensurium av dårlig disco på høyre øret, mens ungen din ligger og sutrer fordi han ikke får sove. MEN, dersom du liker alt dette er hotellet fint. Bra fasiliteter i området med bading i både havet og basseng. Maten på hotellet er bra og billig, men ikke spesielt sjarmerende, gresk da...

 
16.08.2011

av hilde j Sarpsborg, Norge

aldri mer

aldri mer star beach village. glad jeg hadde noen dager og sove på når jeg kom hjem. lytt ut til korridorer, kunne like gjerne tatt vekk døra ut der og hengt opp ei gardin!!! masse fulle ungdommer som sprang og terroriserte med banking på dører, gaping og slossing, men det bedra seg noe den siste uka vår som var rundt den 7 aug, da dro dem gudskjelov hjem. trassig og sitte ute på verandan og slappe av på kveldene noe barnefam gjør, mye støy og leven fra star beach waterpark med disco og det som hører med. men et fint hotell anlegg, og fin strand. når jeg sier fint hotell anlegg mener jeg basseng omr, det var rent og pent rundt der, og renholdet på rommet var bra. men som sagt, alt for mye støy og fulle ungdom for vår del.

 
13.05.2024

av Gerben v

Glutenvrij bij Star Beach

Super fijn hotel! We hebben ook een dochter die glutenvrij moet eten. Hier werd heel goed rekening mee gehouden. De kok maakte voor haar zelfs glutenvrije hamburgers en pizza, pasta je hoefde maar te vragen aan Giorgos de chef. Zeker een aanrader ook voor mensen met een glutenvrij dieet.

 
28.04.2024

av Y V

Compliment souschef dieetwensen

Heel tevreden over dit hotel. Zoon van 10 jaar heeft gluten intolerantie en de chef Giorgos maar vooral de souschef Papirakis hebben ons heel erg geholpen met dit dieet. Hoefde maar te roepen en ze kwamen met van alles aangelopen. Top service!