Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
9 av 10 Basert på 35 vurderinger
Total vurdering
 
9,0 / 10
Rengjøring
 
9,2 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,9 / 10
Mat og drikke
 
8,4 / 10
Rom / leilighet
 
8,5 / 10
Service
 
8,8 / 10

Siste gjestevurderinger


9 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2023-10-13


10 av 10

+
Rolig atmosfære.
-

Bekreftet gjest: 2023-08-04


9 av 10

+
Rolig atmosfære, nærme stranda, fint rom.
-
Skulle ønske hotellet var røykfritt. Det var veldig mye støy fra nabohotellet for oss som hadde rom lengst bort mot nabotomta. De var veldig høy musikk, roping i høytaler, bråk/ plasking og skriking fra barn i bassenget.

Bekreftet gjest: 2023-07-21


9 av 10

+
Rent overalt, god mat og høflig, smilende og imøtekommende personale overalt. Frokostbuffen var veldig bra med enormt stort utvalg. Det samme gjelder restauranten når vi spiste der kveldstid. Det opplevdes som et stille og rolig hotellområde som vi satte enormt stor pris på. Veldig gode senger å ligge i. Veldig estetisk vakkert hotell.
-
Ekstremt lite kjøleskap som ble en utfordring når en eks har medisiner med seg som må oppbevares kjøling. Ustabile nattbord laget av trestubber som gjorde at "ALT" falt i gulvet. Ingen kroker til å henge opp verken håndklær eller annet på verken badet eller ellers i rommet. Safen var plassert på en veldig uheldig plass rett over kjøleskapet noe som gjorde den enormt varm slik at blant annet ikke kunne oppbevare spesielle medisiner der heller. Det var generelt veldig lite stikk-kontakter på rommet/badet noe som var veldig upraktisk da en i dag har mange enheter som trenger å lades. Det var ikke badekåper på rommet som tidligere forespeilet i annonsen.

Bekreftet gjest: 2023-07-14


10 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2023-07-14


9 av 10

+
Beliggenhet
-
Litt små rom

Bekreftet gjest: 2023-06-30


9 av 10

+
Beliggenhet. Rett ved havet. Voksen, rolig atmosfære. Veldig vennlig stab. Ingen russere.
-
Ingenting å nevne,

Bekreftet gjest: 2023-06-09


8 av 10

+
Meget god rengjøring. Veldig bra at håndduk for basseng/solstol ble byttet hver dag
-
Ønskelig med røykfri soner ved basseng og restaurant og frokostområde. Det burde vært tilbud om manicure og pedikyre på hotellet spa. Det var manglende plasser ved basseng for å kaste søppel

Bekreftet gjest: 2023-05-26


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Sted
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 5/5 Renslighet

90% anbefaler hotellet

2740 vurderinger
Utmerket
 
1775
Veldig bra
 
721
Bra
 
181
Mindre bra
 
39
Dårlig
 
24

Fem siste vurderinger

18.07.2019

av Badeanna Drøbak, Norge

Flott hotell.

Min mann og jeg har i skrivende stund et par dager igjen av vårt 2 ukers opphold på The Island hotel.Dette hotellet er stort,flott og med mange fasiliteter.Vi har rom med direkte utgang til basseng,og egne solsenger,noe vi synes er veldig bra.Rett over veien er stranden,og den er veldig bra,med gratis solsenger for hotellets gjester,og finkornet sand som gjør det enkelt å gå ut i vannet.Vi har halvpensjon,og både frokost og middag( buffet)er utmerket,og det er mye å velge i.Renhold er bra,og området og bassengene renses/stelles daglig.Utmerket service fra alle ansatte.Klientellet har stort sprik i alder,vi tipper fra ca 20-70 år.atmosfæren er rolig og behagelig på hele området.Noen små ting som kunne vært bedre: lite bad og minimalt med plass til toalettsaker,det lekker utover hele badegulvet når man dusjer,det burde vært ordentlige nattbord ved sengen ( i stedet for en tre-stubbe ).Vi er alt i alt veldig fornøyd med vårt opphold.Her kan man gjerne komme tilbake en gang.🙂

 
03.10.2017

av Gunn T

Ferie

Dette hotellet var kjempe fint. Hotellet var over ett stort område. Frokosten var super, kunne få det man ville ha her. Var tre store basseng. Ikke noe bråk ved bassengene. Gratis solsenger på stranden rett utenfor hotellet om man tok med de blå håndklærene fra rommet. Alt personalet var veldig hyggelige. Var fler språklige.

 
28.09.2017

av frida910 London, Storbritannia

Veldig god mat, betjeningen var utmerket. Hjelpsomme og hyggelige.

I nærheten av hotelet er det en restaurant som heter Island, anbefalest på det sterkeste.Alt området var rent og pent, svømmebasengene var nydelige, men vi var mest på stranda. Sengene var brede og store og av ypperste kvalitet. Det eneste som var negativt var balkongen. Der var det knapt plass til to mennesker.

 
03.08.2017

av MaritStein Lillestrøm, Norge

Deilig ferie

Meget flott hotell med alle fasiliteter. Vi ankom sent, men ble veldig godt mottatt. Vi hadde ikke bestilt med havutsikt, men fikk fin utsikt på forespørsel. Flotte rom og meget godt renhold. Vi benyttet hotellet kun til frokost og det var et meget godt utvalg. Personlig syntes jeg det var fryktelig mye mennesker og bråkete ved frokosten. Anbefaler å sitte ute, det var noe roligere. Vi ønsket å spise middag på hotellet ved et par anledninger men fikk ikke lov da det var kleskode og vi ikke hadde med lange bukser. dette er tåpelig!!!! hva med de som går i fillete olabukse og barbent. Vi benyttet ikke bassengområdet da vi er mest glad i å ligge på stranden. Det var godt med solsenger og nydelig strand. Kan absolutt anbefales.

 
17.07.2016

av JanRichardBerg Bærum, Norge

Meget bra hotell, med et par minus

Rommet var litt lite, men bra med god beliggenhet og utsikt over havet. Meget bra service fra personalet. Veldig høflige ansatte. Variert og god mat. Meget positivt at det ikke var lov til å reservere solsenger om morgenen (før kl 10:30), og at en poolboy fjernet håndklær som lå på sengene før dette klokkeslett. Dessverre var WiFi ustabilt.