Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,9 av 10 Basert på 40 vurderinger
Total vurdering
 
8,9 / 10
Rengjøring
 
9,2 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,9 / 10
Mat og drikke
 
8,2 / 10
Rom / leilighet
 
8,6 / 10
Service
 
8,8 / 10

Siste gjestevurderinger


9 av 10

+
Fin og innholdsrik frukost. Effektiv rydding av bord. Lite venting på tross av mye folk i matsal. Gode senger og bra, renhold
-
Veldig glatte fliser ved bassenget der det var vann etter bading. Flere som nesten falt der.. Godt advart med skilt men kunne vært matter eller noe som ikke gjorde det så glatt.

Bekreftet gjest: 2024-05-31


9 av 10

+
Beliggenhet og standard
-
Restauranten var dyster og hadde et kantine preg. Bad løsningen var ikke optimal

Bekreftet gjest: 2024-05-23


9 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2024-05-09


7 av 10

+
Veldig fint hotell! Mange basseng å ligge med, enten man ville ha mere vind eller le. Også veldig bra at vi fikk bassenghåndkle så slipper man å tenke på det når man reiser med kun 15 kg bagasje.
-
Det var skadedyr (sølvkre) inne på rommet, så vi turte ikke ha noe stående på gulvet. Det burde det informeres om på forhånd og muligens sette ut feller. Kjøleskapet på rommet var litt for lite, det var såvidt plass til en stor flaske vann inni. Wifien på hotellet var også veldig dårlig, spesielt nede på treningsrommet - der var den så og si fraværende. Med så mye betong burde de ha flere wififorsterkere stående.

Bekreftet gjest: 2024-05-09


9 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2023-10-13


10 av 10

+
Rolig atmosfære.
-

Bekreftet gjest: 2023-08-04


9 av 10

+
Rolig atmosfære, nærme stranda, fint rom.
-
Skulle ønske hotellet var røykfritt. Det var veldig mye støy fra nabohotellet for oss som hadde rom lengst bort mot nabotomta. De var veldig høy musikk, roping i høytaler, bråk/ plasking og skriking fra barn i bassenget.

Bekreftet gjest: 2023-07-21


9 av 10

+
Rent overalt, god mat og høflig, smilende og imøtekommende personale overalt. Frokostbuffen var veldig bra med enormt stort utvalg. Det samme gjelder restauranten når vi spiste der kveldstid. Det opplevdes som et stille og rolig hotellområde som vi satte enormt stor pris på. Veldig gode senger å ligge i. Veldig estetisk vakkert hotell.
-
Ekstremt lite kjøleskap som ble en utfordring når en eks har medisiner med seg som må oppbevares kjøling. Ustabile nattbord laget av trestubber som gjorde at "ALT" falt i gulvet. Ingen kroker til å henge opp verken håndklær eller annet på verken badet eller ellers i rommet. Safen var plassert på en veldig uheldig plass rett over kjøleskapet noe som gjorde den enormt varm slik at blant annet ikke kunne oppbevare spesielle medisiner der heller. Det var generelt veldig lite stikk-kontakter på rommet/badet noe som var veldig upraktisk da en i dag har mange enheter som trenger å lades. Det var ikke badekåper på rommet som tidligere forespeilet i annonsen.

Bekreftet gjest: 2023-07-14


10 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2023-07-14


9 av 10

+
Beliggenhet
-
Litt små rom

Bekreftet gjest: 2023-06-30


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Sted
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 5/5 Renslighet

90% anbefaler hotellet

2760 vurderinger
Utmerket
 
1781
Veldig bra
 
728
Bra
 
183
Mindre bra
 
42
Dårlig
 
26

Fem siste vurderinger

04.06.2024

av 66Trond Ottestad, Norge

OBS

Trivelige folk som jobber der, bortsett fra de i resepsjonen. Ikke samarbeidsvillige. Er du så uheldig å få rom langt fra resepsjonen, er det veldig mye støy fra nabo hotellene, veldig høy musikk. Veldig høy musikk ved bassenget også. Reiser du med Apollo og klager, får avslag på alt.

 
13.05.2024

av V F

Rave-party 3,5t ved bassenget seks dager i uka (13:30-17:00) og dårlig fasiliteter bad/toalett

Ikke et hotell for avslappende ferie! Dj som kjørte Rave-party 3,5 t (13:30-17:00) seks dager i uka ved bassenget. Svært høy lyd, umulig å ha en normal samtale eller høre på lydbok o.l. Apollo selger/ reklamerer hotellet som "perfekt for avslappende ferie". Hotellet super fornøyde med programmet sitt. Velg et annet hotell om du ønsker rolig atmosfære og ikke Agia Napa-, Ibiza- eller Magalufopplevelser. Til og med på slike steder kan man velge bort party og Rave, her blir du påtvunget dette. Om du ønsker høylytt Rave/DJmusikk rundt bassenget/hotellområdet på ferien er hotellet perfekt. Rommet vårt hadde ikke baderom med vegger og dør! En dårlig glassdør inn til "kroken" med toalett, alt høres gjennom. Badekar istedet for dusj. Falt ikke i smak. Gulvet vått etter bruk. Baderomsvasken står inne på soverommet, altså bad med åpen løsning. Ingen privatliv med andre ord. Dersom man må benytte toalett på natta våkner alle pga lys over hele rommet. Er heller ingen knagger å henge våte håndduker etc i baderomssonen. Må henges på et trestativ på rommet hvor det kun er 3 stenger. Skulle virkelig vært bedre løsning, ordentlig bad med vegger og tett dør. Ville ikke valgt dette hotellet om det var opplyst om denne løsningen på nettet. Mye av personalet snakker dårlig engelsk. De i resepsjon bør i det minste beherske engelsk bedre, samt være litt mer kundevennlige. Uting at det er lov å røyke på hotellet både på uterestauranter og rundt bassenget. Skulle ønske det var røykeforbud, eller dedikerte røykeområder. Er f.eks. ubehagelig å spise i røyken til andre. Passiv røyking er ikke kult. Hotellet er ellers helt ok, mye å velge i både til frokost og middag. Skulle ønske mineralvann var inkludert til middag. Kiosken på området har greit utvalg og hyggelige ansatte. Personalet er stort sett smilende og imøtekommende. Sengene gode, men savner en lett dyne. Sto det skulle være badekåper på rommet, men det er det ikke. Er både solsenger og divaner å velge mellom, spredt rundt på hotellområdet.

 
12.05.2024

av Topalmer

Ikke hyggelig besøk

Dette er ikke et 5 stjernes hotell. Det er ikke egne bad på rommene, men kun en delvis glassdør inn til toalettet. Det er ikke dør inntil badekar man må dusje i, og ikke dør inn til vasken som hører til badet, men åpen løsning til resten av rommet. Hver dag 6 dager i uken fra 13.30 til 17.00 er det en Dj som spiller veldig høy musikk ved hoved bassenget i 3,5 timer. Det er veldig høy musikk som høres over hotell området. Dette er ikke er hotell for avslapping. Maten er god, men personalet er ikke særlig god i språk eller særlig hyggelig. Vi ønsker ikke å dra tilbake dit. Det var ikke et hyggelig opphold.

 
18.07.2019

av Badeanna Drøbak, Norge

Flott hotell.

Min mann og jeg har i skrivende stund et par dager igjen av vårt 2 ukers opphold på The Island hotel.Dette hotellet er stort,flott og med mange fasiliteter.Vi har rom med direkte utgang til basseng,og egne solsenger,noe vi synes er veldig bra.Rett over veien er stranden,og den er veldig bra,med gratis solsenger for hotellets gjester,og finkornet sand som gjør det enkelt å gå ut i vannet.Vi har halvpensjon,og både frokost og middag( buffet)er utmerket,og det er mye å velge i.Renhold er bra,og området og bassengene renses/stelles daglig.Utmerket service fra alle ansatte.Klientellet har stort sprik i alder,vi tipper fra ca 20-70 år.atmosfæren er rolig og behagelig på hele området.Noen små ting som kunne vært bedre: lite bad og minimalt med plass til toalettsaker,det lekker utover hele badegulvet når man dusjer,det burde vært ordentlige nattbord ved sengen ( i stedet for en tre-stubbe ).Vi er alt i alt veldig fornøyd med vårt opphold.Her kan man gjerne komme tilbake en gang.🙂

 
03.10.2017

av Gunn T

Ferie

Dette hotellet var kjempe fint. Hotellet var over ett stort område. Frokosten var super, kunne få det man ville ha her. Var tre store basseng. Ikke noe bråk ved bassengene. Gratis solsenger på stranden rett utenfor hotellet om man tok med de blå håndklærene fra rommet. Alt personalet var veldig hyggelige. Var fler språklige.