The Island

Aldersgrense på hotellet: 16 år

Velkommen til The Island – en herlig oase på solfylte Kreta. Nyt avkjølende bad eller ta med ferielektyren og kryp opp i hengekøya. Perfekt valg for en avslappende ferie.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2-3 personer. Dobbeltrom med delt basseng for 2 personer. Superiorrom med delt evighetsbasseng for 2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Fin og innholdsrik frukost. Effektiv rydding av bord. Lite venting på tross av mye folk i matsal....
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 10 m
Til sentrum: 1,8 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

The Island ligger i den lille byen Gouves, omtrent 1 mil fra Hersonissos og 2 mil fra Heraklion. Her er det pene og lyse rom av høy standard. Hotellet har fire basseng- tre utendørs og ett innendørs, som er åpne fra morgen til kveld. Poolbar. Bare 10 meter til stranda med solsenger, parasoller og badehåndklær. Strandbar.

I bufférestauranten The Kitchen serveres frokosten og middagen. Hotellet har også tre à la carte-restauranter. Den italienske Veranda Bar, Stone Bar med internasjonale lunsjretter samt den greske The Taverna holder åpent flere ganger i uka (bordreservasjon). Pent antrekk gjelder i alle restaurantene til middag. Menn skal ha langbukse. Lobbybar.

Spa mot avgift med massasje, badstue, hydromassasje basseng, jacuzzi og innendørsbasseng. Yoga, pilates og vanngymnastikk 6 ganger i uka inkludert. Treningsrom, tennis, volleyball og basketball. Biljard, bordtennis og air hockey mot avgift.

Wifi inkludert på hele hotellet. Minimarked. Hotellet er kontantfritt og det innebærer at eventuelle utgifter du måtte ha på hotellet skrives på rommet. Vei må krysses for å komme til stranda. Det er cirka 10 kilometer til Hersonissos og 18 kilometer til Kretas hovedstad Heraklion, der du blant annet kan besøke Det arkeologiske museet.

Høy musikk fra aktiviteter på hotellet og omgivelsene kan oppfattes som forstyrrende , gjelder både dagtid og kveldstid.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).

Serveringstider:

  • Frokost: kl. 7.30-11.00.
  • Middag kl. 18.30-21.45.

Hotell for voksne

  • Klassifisering minimum 3+
  • Høy kundetilfredshet
  • Wifi i fellesområdene

Alle hotell – Gouves

Gouves Bay

Vil du bo nært stranda og med kort vei til Kretas hovedstad Heraklion er Gouves Bay et godt valg. Nærheten til stranda gjør at du kan velge om du vil tilbringe soltimene ved bassenget eller nede på stranda. Her ler det også en gressplen for lek og sport.

Naiades Crete

Naiades ligger på i komfortabel gangavstand til stranda Marina Beach i Gouves. Her bor du i lyse og fint innredede dobbeltrom og dagene kan tilbringes ved bassengområdet og her er det plass på gressplenen i skyggen for litt egen tid. Frokostbuffé inkludert!