Pilot Beach

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Silver basert på våre egne kunders vurderinger.

Luksuriøse Pilot Beach er en herlig ferieoase like ovenfor stranda i Georgioupolis på vestre Kreta. Her trives gjestene og hotellet har flere restauranter, aktiviteter og et stort spa for total avkobling. Her trives hele familien, særlig barna, som spiser gratis pizza og iskrem i hotellets tasty corner – et populært avbrekk i leken og barneklubben.

Akkurat nå!

Nå tilbyr vi 6 måneders rentefri avbetaling på reisen din via Klarna. Les mer »

Barn spiser for 0,–

På dette hotellet spiser barn for kr 0,– når en voksen legger til et måltid, som frokost, halvpensjon, helpensjon eller All Inclusive. Tilbudet gjelder hele sommersesongen.

Travelife-sertifisert hotell

Virksomheten har et godt utviklet fokus på bærekraftig turisme, og oppmuntrer underleverandører og andre til å opptre etisk og miljøvennlig. De jobber hele tiden med å utvikle og utfordre seg selv i en positiv retning.

Green Key

Green Key-merkede hotell arbeider aktivt for å minimere sin miljøpåvirkning. Hotellene har en miljøpolicy, miljømål og handlingsplaner for stadig å forbedre miljøarbeidet. De arbeider også med sosialt ansvar, samhandling med gjester og andre interessenter. Ved å velge et miljømerket hotell viser du at du tar ansvar og ønsker å gjøre en innsats – for et bedre miljø.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-4 personer. Dobbeltrom, beachside for 2-3 personer. Familierom for 2-5 personer, hvorav 1 barn. Toroms suiter for 2-4 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Alt, hyggelige og hjelpsomme ansatte, fantastisk strand, park med vakre planter, variert og god mat osv
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 1,5 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Pilot Beach er et luksuriøst hotell med gode skussmål fra våre gjester. Hotellet ligger nært stranda i Georgioupolis på Kreta. Hotellet består av to hotellområder, et nyere og et eldre. Den eldre delen ligger ved stranda og den nye delen ligger på andre siden av hovedveien og nås via en tunnel som går under veien.

I bassengområdet er det flere basseng med barneseksjon, ett av bassengene har til log med et lite badeland for de yngre barna. Solsenger, parasoller og pool-/strandhåndklær tilbys uten kostnad. Når magen begynner å rumle er det en pool-/snackbar like ved.

På Pilot Beach er det fire restauranter. I bufférestauranten Kronos spiser du frokost og middag, og det er her du inntar de måltidene som er inkludert i halvpensjon. I buffé- og á la carte-restauranten Ariadne spiser du greske retter på lunsjbuffé og middag som buffé eller som à la carte. À la carte-restauranten Almyra serverer middag. Gialos serverer frokostbuffé, lunsj som buffé eller à la carte og middagsbuffé. For barn mellom 3 og 13 år er snacks og småretter inkludert mellom kl. 11.00 og 17.00, i såkalte tasty corner. En gang i uka har hotellet gresk aften og hummermiddag mot avgift. Til middag gjelder pent antrekk og menn må ha langbukse. Er en god drink noe som lokker skal du ta turen innom hotellets cocktailbar.

Treningsrom med mulighet for å bestille tid med en personlig trener. Her er det også muligheter for å spille minifotball og basketball gratis, samt leie av terrengsykler fra en firma som hotellet samarbeider med. Tennis mot avgift. Unn deg et besøk i hotellets store spa, Olive spa, med flere behandlinger som eksempelvis badstue, dampbad og massasje (mot avgift). Innendørsbasseng kan benyttes uten avgift. Barneklubb i hotellets regi for barn i alderen 4-12 år med engelsktalende personale.

Wifi inkludert på hele hotellområdet. Gjennomfartstrafikk. Avstanden til stranda varierer fra 0 til 500 meter avhengig av hvor på hotellområdet du bor.

Måltider

Inkludert:

 • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).

Halvpensjon omfatter frokostbuffé i restaurantene Kronos og Gialos. Middagen kan inntas i en av restaurantene Kronos, Ariadne eller Gialos.
For barn, 3-12 år, finnes "Tasty Corner". Her serveres snacks, pizza, fruktsalat, yoghurt, søtsaker, iskrem, vann og melk kl. 11.00-17.00.

Mot tillegg:

 • All Inclusive.

Når de voksne legger til All Inclusive hjemmefra er All Inclusive inkludert for barn 2–11 år.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

 • Kontinental frokostbuffé i restaurant Ariadne kl. 5.00-7.00.
 • Frokostbuffé i restauranten Kronos kl. 7.00-11.00.
 • Frokostbuffé i restaurant Gialos kl. 8.00-10.30.
 • Snacks, frukt, yoghurt og iskrem i restaurant Ariadne kl. 11.00-17.00.
 • Lunsjbuffé i restauranten Ariadne kl. 12.30-15.30.
 • Middagsbuffé i en av restaurantene Kronos, Ariadne eller i Gialos kl. 18.30-21.30.
 • En middag per uke i à la carte-restauranten Almyra kl. 19.0-22.00.
 • Ubegrenset med lokale forfriskninger, øl, vin og drinker i barenes åpningstider.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Hotell for barnefamilier

 • Høy kundetilfredshet
 • Mulighet for store rom med plass til minimum tre-fire personer
 • Barnebasseng eller barneseksjon
 • Barneseng skal være tilgjengelig (må legges til i bestillingen for å være garantert)
 • Wifi i fellesområdene

Alle hotell – Georgioupolis

Nostalgie

Nostalgie er et sjarmerende leilighetshotell med mange stamgjester. Dette fine hotellet ligger fint til i Georgioupolis og her har bakerier, restauranter og kaféer rett rundt hjørnet. Den hyggelige stranda ligger bare noen minutters gange fra hotellet.

Kokalas Resort

Kokalas Resort er familieeid, og man merker at det er lagt litt ekstra kjærlighet i detaljene – du møtes av vennlige ord og ferierer i idylliske omgivelser. Stranda som ligger i nærheten er meget vakker så her kan du ta noen skikkelig lekre bilder å dele med de der hjemme, eller bare nyte den for deg selv.

Anemos Luxury Grand Resort

Herlige Anemos Luxury Grand Resort ligger bare et steinkast fra den fine stranda i Georgioupolis. På det store hotellområdet finner du alt som trengs for en rolig og behagelig ferie – et stort bassengområde, flere restauranter, en takbar og et spaanlegg med deilige behandlinger. For de yngste er det et lite bassengområde med vannsklier og et stor badeland for hele familien.

Aquamar

Aquamar ligger like ved en av Kretas fineste strender i Kavrosområdet. Her blir du møtt av en familiær stemning der det hyggelige personalet er opptatt av at du skal ha det så bra som mulig i ferien. Både i bassengområdet og på stranda er det gratis solsenger og parasoller for hotellets gjester.

Bro & Sister

Velkommen til leilighetshotellet Bro & Sister! Her bor du i fine ettromsleiligheter med balkong. Feriebyen Georgioupolis er en ekte gresk perla med langgrunn sandstrand og koselige tavernaer.

Romantica Crete

Velkommen til koselige Georgioupolis og leilighetshotellet Romantica Crete. Her bor du i leiligheter og hotellet har et hyggelig bassengområde. Rett rundt hjørnet er det butikker og små restauranter og til stranda går du på bare noen minutter.

Mare Boutique sommer '24

Aldersgrense på hotellet: 16 år Mellom de mektige fjellene og den langgrunne stranda i Georgioupolis ligger Mare Boutique. Hotellet er det perfekte valget for deg som reiser uten barn og er ute etter en rolig ferie ved bassenget. Herfra er det kort vei til den langgrunne stranda og muligheter til turer i fine omgivelser.

Mare Blue & Suites

Aldersgrense på hotellet: 16 år På fine Mare Blue & Suites i Georgioupolis bor du i herlige omgivelser med vakre fjell og sandstranda bare et steinkast fra hotellet. Her kan du slappe av i voksent selskap og nyte livet ved det herlige bassengområdet eller på den fine sandstranda. All Inclusive inkludert!

Summer Beach sommer

Varmt velkommen til Summer Beach som ligger i koselige Georgioupolis på Kreta. Det er et vakkert naturområdet og du bor i komfortable og pene rom med All Inclusive inkludert i prisen. Her opplever du den kretiske gjestfriheten på nært hold og det er lett å hvile ut og lade batteriene.

Pilot Amphora Boutique

Aldersgrense på hotellet: 14 år Pilot Amphora Boutique i Georgioupolis er et lekkert hotell med rolig atmosfære. På dette stilige og moderne hotellet som er oppført på historisk grunn vil du oppleve filoxenia – ekte kretisk gjestfrihet. Velkommen til å tilbringe ferien på et intimt hotell med utmerket service.

Labyrinth

I koselige Georgioupolis, bare noen minutter fra stranda og sentrumet, ligger hotell Labyrinth. Her kan du velge mellom å bo i dobbeltrom eller leiligheter. Begge romkategoriene er pene og moderne og blir en komfortabel base for ferien på Kreta.

Mare Village

Aldersgrense på hotellet: 16 år Mare Village frister med deilig feriestemning i Georgioupolis. Her kan du slappe av i deilige loungesenger ved bassenget og ta et glass i skyggen når sola står på sitt høyeste. Solsenger og parasoller på stranda er inkludert. Frokost er inkludert for alle og du kan velge å legge til halvpensjon eller All Inclusive om du ønsker det.