Ettromsleilighet

Ettromsleiligheter med balkong eller terrasse. To enkeltsenger. Mulig med ekstraseng i feltseng. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, kaffetrakter, vannkoker og enkelt kjøkkenutstyr. Luftkondisjonering og wifi inkludert. Safe mot avgift. TV. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 6 ggr/uke.

Antall personer: 2 / 2-3

Kampanjerom

Kampanjerom er et begrenset antall rom med dusj og toalett. De passer for den som vil bo på Nostalgie, men som legger mindre vekt på beliggenhet eller utsikt. Uteplass kan heller ikke garanteres. Velger du kampanjerom, kan du altså få en annen romtype enn det som for øvrig er beskrevet for hotellet. Kampanjerommene vil være de som ligger ut mot en trafikkert vei og støyen derfra kan oppfattes som forstyrrende.

Antall personer: 2

Toromsleilighet

Toromsleiligheter med balkong eller terrasse. Et soverom med en dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulig med ekstrasenger i sovesofa. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, kaffetrakter, vannkoker og enkelt kjøkkenutstyr. Luftkondisjonering og wifi inkludert. Safe mot avgift. TV. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 6 ggr/uke.

Antall personer: 2-3 / 2-4