Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,9 av 10 Basert på 112 vurderinger
Total vurdering
 
8,9 / 10
Rengjøring
 
9,0 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,7 / 10
Oppfylte forventningene
 
9,1 / 10
Fasiliteter
 
8,5 / 10
Mat og drikke
 
8,4 / 10
Rom / leilighet
 
7,9 / 10
Service
 
9,6 / 10

Siste gjestevurderinger


8 av 10

+
Betjenning
-
Do papir i kurven

Bekreftet gjest: 2021-07-25


6 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2019-09-21


10 av 10

+
Beliggenhet og vertskap
-
Beskrivelsen på apollo.no bør opplyse om høy musikk fra nabohotellet.

Bekreftet gjest: 2019-09-21


6 av 10

+
hyggelig betjening, fin beliggenhet, fint basseng, bra frokost
-
Bad og rom lite praktisk. Dårlig med kroker etc. Sengene var ikke bra.

Bekreftet gjest: 2019-09-14


8 av 10

+
Serdeles hyggelig vertskap
-
Bedre sengemadrasser

Bekreftet gjest: 2019-09-14


10 av 10

+
Hotellet var utrolig koselig, det var renslig, familierommet var det god størrelse på, bra frokost, fantastisk vertskap (aldri opplevd noen så serviceinnstilite og vennlige), og flott bassengområdet og strand med alltid ledige solsenger. Ingenting å utsette på dette koselige familiedrevne hotellet. Kavros var en topp reiseopplevelse!
-

Bekreftet gjest: 2019-09-07


7 av 10

+
Personalet og rengjøringen. Rent og fint
-
Nye madrasser de var veldig harde....

Bekreftet gjest: 2019-09-07


10 av 10

+
Fantastisk beliggenhet og familien som drev hotellet kunne ikke vært hyggeligere. Jeg følte meg hjemme fra første sekund og reiser gjerne tilbake :-)
-
En litt mykere madrass hadde vært å foretrekke

Bekreftet gjest: 2019-08-31


9 av 10

+
utrolig god service av søstrene på hotellet som strekker seg langt for at du skal ha det beste oppholdet, og det ,merkes. bassengområdet var perfekt, dypt i motsetning til andre basseng, og bare å traske rett ned så er du på den fine sandstranden. en liten tur så er du i den fantastiske byen Rethymno
-
Maten var virkelig ikke bra . nå var det " heldigvis " bare frokost inkl , det stod det en varm , sterk apelisinjuice, eggerøren hadde skall i seg, og maten var samme hele uken, ikke noe forskjell. kjøpte du lunsj ved bassengområde var det juicer i alle farger og smaker med is for eksempel, så var bare ikke noe de ønsket å gi til frokost tilbudet sist. men hadde lest litt dårlig omtale om maten så var innstilt på det. nå reiste vi mye og hadde leilebil så det hele var abselutt verdt det. elsket servicen av alle. så smilende og tilgjengelig. Minuset for meg også som reiste med en " kresen " 2 åring var at det ikke var micro ovn, så kunne ikke varme mat der. ikke ønsket de å tilby det i spisehallen som vi spiste heller . eller de ikke hadde. fikk anbefalt å ligge middagsglass i kokene vann, dette var litt tungvint for meg. vi fikk kun 2 kopper som måtte ha hele uken, 1 liten dårlig vannkoker på rommet. " måtte smugle mer litt kopper " ellers var det umulig å lage barnemat,grøt, varme melkeflasker. en annen ting jeg reagerte på , som gjorde at jeg ikke ønsket å gi mine tips var : vi var et stort reisefølge med flere rom. de rommene vi bestilte som sikkert alle andre har " rom, med senger i begge. til oss hvor jeg, mannen, og barnet var det reid opp for 3 senger. ene dobbelsengen var da uten laken og trekk. ekkelt min bror og damen, som skulle bo med en kompis, men kompissen ønsket heller å bo med min andre bror og damen, da sa hotell betjening at de ikke kunne bruke det ene rommet med seng, " siden de på en måte ikke har betalt for det. hallo det er jo innpå samme rom, med samme nøkkel, så utrolig teit av de. å ekkelt å ligge i en seng, for halve sengen er uten trekk , fordi de skal spare penger eller vaskevann.

Bekreftet gjest: 2019-08-31


9 av 10

+
Hyggelig betjening. Svært god service. Veldig bra renhold .
-
Sengene kunne gjerne hatt en overmadrass. Hadde vært bra med en søppeldunk på rommet ( ikke bare på badet). Hadde vært fint med en hylle på badet.

Bekreftet gjest: 2019-08-24


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 5/5 Rom
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 5/5 Renslighet

0% anbefaler hotellet

18 vurderinger
Utmerket
 
11
Veldig bra
 
6
Bra
 
1
Mindre bra
 
0
Dårlig
 
0

Fem siste vurderinger

06.07.2019

Innlegg av johan A

Et hyggelig og vennlig sted

Et perfekt sted for kropp og sjel. Det er mer en nokk solsenger både rundt basenget og ved sjøen. En trivelig familie som driver stedet. De er vennlige og hyggelige. Man får en god frokost, med det man trenger. Kan klart anbefales.

 
29.06.2019

Innlegg av miasamuelsen Georgioupolis, Hellas

Tidenes ferie!

Fantastisk flott hotell, personalet har vært enestående! Har bare hatt positive opplevelser. Anbefales på det sterkeste! Kort vei til større steder og restauranter. Gode buss og taxi tilbud. her er personalet veldig behjelpelig på alle plan. Må reise hit igjen.

 
22.03.2020

Innlegg av Klinken8 Hjørring, Danmark

Very nice Family

Great location. In walking distance to everything You need. Good restaurants nearby. Very good pool Area-t, and just 20 meters to the Beach. Good breakfast served in the Hotel. Only negative thing is a bit noisy Hotel next door. Would come back anytime to the nicest Family.

 
06.07.2019

Innlegg av ihab s

Read me

good position, no towels , no soap, manager is owner ( you have to thinking about she before do anything) She is controlling every detail and watching. Breakfast 2 stars. No life in this hotel after 6 o'clock, she turn off all the lights outside and around the pool,

 
15.11.2017

Innlegg av ArianE57

Best stay ever!!

I was there in august and it was the best stay ever, good food that you can order to the pool. The olives they had was amazing, they plant and harvest them at the hotel and serve them later in the season. They where so nice and helped with everything it was ran by a family and they where like a family for me and the guest aswell. I will come and visit them again!!! / Arian