Deluxerom

Deluxerom med balkong. En dobbeltseng. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, vannkoker, brødrister og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. TV. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 55 kvm
Antall personer: 2

Deluxerom med utgang til fellesbasseng

Deluxerom med balkong og utgang til fellesbasseng. På terrassen er det et lite bord, to solsenger samt stige ned i bassenget. En dobbeltseng. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, vannkoker, brødrister og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. TV. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 55 kvm
Antall personer: 2

Ettromsleilighet

Ettromsleiligheter med balkong eller terrasse. En dobbeltseng eller to enkeltsenger. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, vannkoker, kaffetrakter, brødrister og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. TV. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 35 kvm
Antall personer: 2 / 2-3

Toromsleilighet

Toromsleiligheter med balkong eller terrasse. Et soverom med en dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulig med ekstrasenger i sovesofa i stuedel. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, vannkoker, kaffetrakter, brødrister og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. TV. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 45 kvm
Antall personer: 2-3 / 2-4, hvorav 2 barn