Dobbeltrom

Fine dobbeltrom på Almyrida Beach med mulighet for en ekstraseng for barn. TV og mindre kjøleskap. Gratis luftkondisjonering og wifi. Safe mot avgift. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong, noen med begrenset havutsikt. Myggnett i balkongdøren. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 20-23 kvm
Antall personer: 1-3 / 2-4, hvorav 2 barn

Dobbeltrom i etasje

Dobbeltrom i etasje i Almyrida Residence. Ekstrasenger for barn mulig. TV i begge etasjer. Kokeplate, kaffetrakter, vannkoker. Gratis luftkondisjonering og wifi. Safe mot avgift. Dusj og wc, hårføner. Bassenghåndklær på rommet. Balkong med begrenset havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke

Romstørrelse: Ca. 42-45 kvm
Antall personer: 2-6, hvorav 2 barn

Ettromsleilighet

Ettromsleiligheter som ligger i Almyrida Studios med minikjøkken med kokeplater, kaffetrakter, vannkoker, brødrister og kjøleskap. TV. Gratis wifi og luftkondisjonering. Safe mot avgift. Dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse med havutsikt. Myggnett i balkongdøren. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 20-25 kvm
Antall personer: 1-3

Familierom

Store og pene familierom på Almyrida Beach. Skyvedør mellom sovedelen og ekstrasengene. TV både i soveromsdelen og der ekstrasengene står. Lite kjøleskap. Gratis luftkondisjonering og wifi. Safe mot avgift. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong med begrenset havutsikt. Myggnett i balkongdøren. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 22-27 kvm
Antall personer: 2-3 / 2-4, hvorav 2 barn

Kampanjerom

Kampanjerom er et begrenset antall rom med dusj og toalett. De passer for den som vil bo på Almyrida Resort, men som legger mindre vekt på beliggenhet eller utsikt. Uteplass kan heller ikke garanteres. Velger du kampanjerom, kan du altså få en annen romtype enn det som for øvrig er beskrevet for dette hotellet.

Antall personer: 2-3

Superiorrom

Meget pene superiorrom på Almyrida Residence. Ekstrasenger for barn mulig. TV, vannkoker og minikjøleskap. Gratis luftkondisjonering og wifi. Safe mot avgift. Badekar/dusj og wc, hårføner. Bassenghåndklær på rommet. Balkong med begrenset havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 25-27 kvm
Antall personer: 1-4, hvorav 1 barn

Toromsleilighet

Suiter med soverom og oppholdsrom på Almyrida Residence. To TVer samt DVD-spiller og Playstation på forespørsel. Minikjøleskap. Gratis luftkondisjonering og wifi. Safe mot avgift. Jacuzzi, badekar og wc, hårføner. Bassenghåndklær på rommet. To balkonger og havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 32-35 kvm
Antall personer: 2-3 / 2-4, hvorav 2 barn