Dobbeltrom

Dobbeltrom med balkong, noen med begrenset havutsikt. En dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulighet for en ekstrasenger i sovesofa. Luftkondisjonering og wifi inkludert. Safe mot avgift. Kjøleskap. TV. Badekar og dusj eller kun dusj samt wc, hårføner. Myggnett i balkongdøren. Rengjøring 7 ggr/uke.

  • Dobbeltrommene ligger i Almyrida Beach.

Romstørrelse: Ca. 20-23 kvm
Antall personer: 1-3 / 2-3 / 2-4, hvorav 2 barn

Dobbeltrom i etasje

Dobbeltrom i etasje med balkong og begrenset havutsikt. I inngangsetasjen er det et bad og mulig med ekstrasenger i to dobbeltsenger og en sovesofa. En trapp opp er det en dobbeltseng. Det er dør i mellom etasjene. Kjøleskap, kokeplate, kaffetrakter og vannkoker. Luftkondisjonering og wifi inkludert. Safe mot avgift. TV i begge etasjer. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke

  • Dobbeltrommene i etasje ligger i Almyrida Residence.
  • Bassenghåndklær på rommet.

Romstørrelse: Ca. 42-45 kvm
Antall personer: 2-6, hvorav 2 barn

Ettromsleilighet

Ettromsleiligheter med balkong eller terrasse med havutsikt. En dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulig med ekstraseng i sovesofa. Minikjøkken med kokeplater, kaffetrakter, vannkoker, brødrister og kjøleskap. Wifi og luftkondisjonering inkludert. Safe mot avgift. TV. Dusj og wc, hårføner. Myggnett i balkongdøren. Rengjøring 7 ggr/uke.

  • Ettromsleilighetene ligger i Almyrida Studios.

Romstørrelse: Ca. 20-25 kvm
Antall personer: 1-3

Familierom

Familierom med balkong og begrenset havutsikt. Sovedel med en dobbeltseng, det er skyvedør mellom sovedelen og ekstrasengene i sovesofa. Luftkondisjonering og wifi inkludert. Safe mot avgift. Kjøleskap. TV i bedde delene av rommet. Badekar og dusj eller kun dusj samt wc, hårføner. Myggnett i balkongdøren. Rengjøring 7 ggr/uke.

  • Familierommene ligger på Almyrida Beach.

Romstørrelse: Ca. 22-27 kvm
Antall personer: 2-3 / 2-4, hvorav 2 barn

Kampanjerom

Kampanjerom er et begrenset antall rom med dusj og toalett. De passer for den som vil bo på Almyrida Resort, men som legger mindre vekt på beliggenhet eller utsikt. Uteplass kan heller ikke garanteres. Velger du kampanjerom, kan du altså få en annen romtype enn det som for øvrig er beskrevet for dette hotellet.

Antall personer: 2-3

Superiorrom

Superiorrom med balkong og begrenset havutsikt. En dobbeltseng eller to enkeltsenger. Ekstraseng i sovesofa mulig. Luftkondisjonering og wifi inkludert. Safe mot avgift. Vannkoker. Kjøleskap. TV. Badekar og dusj eller kun dusj samt wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

  • Superiorrom ligger på Almyrida Residence.
  • Bassenghåndklær på rommet.

Romstørrelse: Ca. 25-27 kvm
Antall personer: 1-4, hvorav 1 barn

Toromsleilighet

Suiter med to balkonger og havutsikt. Et soverom og stuedel. En dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulig med ekstrasenger i sovesofa. Luftkondisjonering og wifi inkludert. Safe mot avgift. Kjøleskap. TVer samt DVD-spiller og Playstation på forespørsel. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

  • Suitene ligger på Almyrida Residence.
  • Bassenghåndklær på rommet.

Romstørrelse: Ca. 32-35 kvm
Antall personer: 2-3 / 2-4, hvorav 2 barn