Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,5 av 10 Basert på 113 vurderinger
Total vurdering
 
8,5 / 10
Rengjøring
 
9,0 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,5 / 10
Mat og drikke
 
8,2 / 10
Rom / leilighet
 
7,9 / 10
Service
 
8,6 / 10

Siste gjestevurderinger


8 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2023-10-08


10 av 10

+
Rolig, lite barn, kort vei til strand, minimarked, buss
-

Bekreftet gjest: 2023-10-06


10 av 10

+
Hyggelige folk som tok seg av rommene. Og de som serverte på strandbaren.også han som holdt bassenget rent ,samt området rundt.
-
Kunne vært bedre leselys på soverommet.lysene sto litt langt fra senga.

Bekreftet gjest: 2023-09-30


7 av 10

+
At det ligger nær stranden
-
For liten balkong på ett roms leilighet

Bekreftet gjest: 2023-09-16


10 av 10

+
Stille og rolig på kvelden, kort vei til stranden.
-
Dusjfasiliteter, burde vært en hylle i duskabinettet.

Bekreftet gjest: 2023-09-16


10 av 10

+
Béliggenhet og Strand m/restaurant
-
Kjøpe aercondishen

Bekreftet gjest: 2023-09-02


10 av 10

+
Estetisk og vakkert,rent og nydelig,lettvint tilgjengelig til alt.Ble veldig godt mottatt og følte meg trygg der.Svært flink og hyggelig betjening.
-
Savnet et lite spisebord og ihvertfall 3 stoler inne og burde være minst 3 stoler ute på verandaen. Skilting til felles utetoaletter for strand og restaurant gjester må være skiltet med et slikt til tydelig mot der hvor trappa går ned.Alle gikk opp første trapp etter skiltet og leita fram og tilbake der og noen gav opp og gikk tilbake.

Bekreftet gjest: 2023-09-02


10 av 10

+
Beliggenhet i nærheten av stranden, romslige leiligheter, serviceinnstilt personell, godt renhold, rolige omgivelser.
-
Apollo har gitt svært dårlig informasjon vedrørende ekstrakostnaden iforbindelse med aitcondition på hotellet. Man må helt inn på rombeskrivelse for å finne info om at aircondition er mot tilleggsavgift, men ingen info om kostnaden, som må betraktes som svært høy. Prisen for aircondition var 10 Euro pr dag, og med tanke på utetemperaturen for denne årstiden, samt at vi nordmenn ikke er vant til slike temperaturer, hadde vi ikke noe valg. Vi ville sannsynligvis vurdert annerledes hadde vi visst om denne ekstrakostnaden som ble 210 Euro "ekstra" for de 3 ukene vi var der. Dette er feil markedsføring fra Apollo, og ikke fra Ninemia Beach, som hadde informert Apollo på forhånd vedrørende denne ekstra kostnaden og eksakt pris på dette. Dette burde vært opplyst om fra Apollo sin side ved salg av denne turen.

Bekreftet gjest: 2023-08-27


8 av 10

+
Nærhet til strand, service, god plass i etroms leilighet.
-
Knøttliten veranda i nr. 3. For mye ettermiddagssol. Kunne ikke oppholde oss der før kl. 19:40.. Det var ikke bord inne for å spise ved. Vi måtte hente bord og stoler fra verandaen når vi valgte å spise lunsj i leiligheten. Dusjen var veldig liten og vannet fra dusjhode rant rett i vinduskarmen. Denne var også tydelig skadet av vannet. Det var en veldig uheldig plassering. Vi kunne høre "alt ' som ble sagt inne i naboleilighetens bad. Så det var veldig lytt.

Bekreftet gjest: 2023-08-12


10 av 10

+
Beliggenheten kunne ikke vært bedre. Servicen var formidabel. Og rengjøringspersonalet de sang på jobb. Helt tydelig at de trives i jobben.
-
Det manglet ventilasjon på badet noe som gjorde at det var en vond lukt der inne. (Etter min mening grunnen til den vonde lukta)

Bekreftet gjest: 2023-08-11


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 3,5/5 Sovekvalitet
  • 3,5/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

83% anbefaler hotellet

55 vurderinger
Utmerket
 
26
Veldig bra
 
22
Bra
 
5
Mindre bra
 
1
Dårlig
 
1

Fem siste vurderinger

30.07.2022

av Paalskilainen

Middels på de fleste måter

Vi reiste charter med Apollo. Noen måneder før vi skulle reise hadde vi familie som har bodd flere ganger på hotellet som var innom og spurte om vi kunne bli tildelt et bra rom. Det hjalp ikke. Vi fikk et av rommene knyttet til Apollo. Dette er de "dårligste" rommene på hotellet. I bakkant og gjerne på bakken. Så om du reiser med Apollo må du være forberedt på å ikke få de gode rommene med utsikt eller mot bassenget. Ellers er "leilighetene" av fin størrelse. Resten er middels. Trist møblering, og lite moderne. Sengene er akkurat innenfor å ikke få ryggproblemer etter å ha sovet der. Utedelen til aircondition er plassert på verandaen. Det gjør at det er konstant støy å sitte der. Alt i alt er vel egentlig beliggenheten og leilighetsstørrelsen det eneste hotellet kan slå i bordet med. P.S Kretas dyreste strandbar ligger rett nedom hotellet. Praktisk, men ruineringsprosjekt.

 
24.07.2022

av Restemat Norge

Perfekt beliggenhet

Hotellet ligger perfekt til på den beste delen av stranda, har gode senger og veldig bra renhold. Rommet nærmest havet i 2 etasje er nr 21 og det beste rommet på hotellet er nr 14 fordi det har kun morgensol, rommet har heller ikke aircondition utedelen på balkongen

 
30.06.2019

av Geir L Hellas

Ninemia Beach

Vårt favorittsted som vi kommer tilbake til hvert eneste år.Stedet ligger skjermet i fine omgivelser rett ved den fineste stranden i Agia Marina.Hyggelig taverna med god mat ved strandkanten.Rommene har enkel standard,men innbydende på alle måter.

 
12.05.2018

av sveinaret

Sjarmerende hotell ved stranden

Dette er et koselig hotell med sjarme. God standard. Reint og innbydende. Anbefales på det sterkeste. Hotellet ligger ved platanjas tettsted. Fint plass å dra på forsommeren. Hyggelig personale. Passer godt til familien.

 
29.09.2017

av 947Reidar Bergen, Norge

En liten perle i Aghia Marina

Skal du ha en rolig, avslappende og koselig ferie. Da er dette stedet. Kort vei til alt. Vi hadde leilighet nr.17 med bassengutsikt, og la en godviljen til så skimtet vi sjøen. Rent og pent. Hyggelig personale på hotellet og på den lokale strandbaren Sebastian's. Vi kommer tilbake. Takk for en fin uke.