Ettromsleilighet

Ettromsleiligheter med balkong eller markterrasse. Leilighetene er av varierende størrelse og til noen er det flere trappetrinn opp til leiligheten. Noen av de med markterrasse har trappetrinn opp til uteplassen. To enkeltsenger. Minikjøkken med kokeplater, mikrobølgeovn, kaffetrakter, vannkoker, kjøleskap og enkelt kjøkkenutstyr. Safe, luftkondisjonering og wifi inkludert. TV. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 15-22 kvm
Antall personer: 1-2 / 1-3

Superiorrom

Superiorrom med balkong eller terrasse. En dobbeltseng. Mulig med ekstraseng i sovesofa. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Kjøleskap. Kaffetrakter. TV. Badekåper og tøfler. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 30-32 kvm
Antall personer: 1-2 / 1-3

Toromsleilighet

Toromsleiligheter med balkong eller markbalkong, noen med bassengutsikt. Et soverom med en dobbeltseng eller to enkeltsenger. Minikjøkken med kokeplater, mikrobølgeovn, kaffetrakter, vannkoker, kjøleskap og enkelt kjøkkenutstyr. Safe, luftkondisjonering og wifi inkludert. TV. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 27-31 kvm
Antall personer: 1-3 / 1-4

Treromsleilighet

Treromsleiligheter med balkong eller markbalkong, noen balkonger har bassengutsikt. To soverom, i noen leiligheter er det ene soverommet lite. En dobbeltseng eller to enkeltsenger i hvert soverom. Mulig med ekstrasenger i sovesofaer eller i enkeltsenger. Det blir trangt i leiligheten når ekstrasenger benyttes. Minikjøkken med kokeplater, mikrobølgeovn, kaffetrakter, vannkoker, kjøleskap og enkelt kjøkkenutstyr. Safe, luftkondisjonering og wifi inkludert. TV. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 38-51 kvm
Antall personer: 2-4 / 2-5 / 2-6 / 2-7

Treromsleilighet delvis under bakkeplan

Treromsleiligheter delvis under bakkeplan noen med markterrasse andre har ikke uteplass. To soverom, i noen leiligheter er det ene soverommet lite. En dobbeltseng eller to enkeltsenger i hvert soverom. Mulig med to ekstrasenger, den ene i ett av soverommene den andre i stuedelen. Minikjøkken med kokeplater, mikrobølgeovn, kaffetrakter, vannkoker, kjøleskap og enkelt kjøkkenutstyr. Safe, luftkondisjonering og wifi inkludert. TV. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 37-44 kvm
Antall personer: 2-6