Ettromsleilighet

Renoverte ettromsleiligheter med en dobbeltseng eller to enkeltsenger. Lite kjøkken med kjøleskap og kjøkkenfasiliteter. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Badekar/dusj og wc. Balkong, noen med bassengutsikt. Rengjøring 5 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 32 kvm
Antall personer: 1-3

Ettromsleilighet delvis under bakkeplan

Renoverte ettromsleiligheter som ligger delvis under bakkeplan. Dobbeltseng eller to enkeltsenger. Lite kjøkken med kjøleskap og kjøkkenfasiliteter. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Badekar/dusj og wc. Markbalkong med bassengutsikt. Rengjøring 5 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 32 kvm
Antall personer: 1–3

Toromsleilighet

Renoverte toromsleiligheter med et soverom med dobbeltseng eller to enkeltsenger. Kombinert oppholdsrom og et lite kjøkken med kjøleskap og kjøkkenfasiliteter. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Badekar/dusj og wc. Balkong, noen med bassengutsikt. Rengjøring 5 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 40 kvm
Antall personer: 1–4

Toromsleilighet delvis under bakkeplan

Renoverte toromsleiligheter som ligger delvis under bakkeplan med et soverom og dobbeltseng eller to enkeltsenger. Kombinert oppholdsrom og et lite kjøkken med kjøleskap og kjøkkenfasiliteter. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Badekar/dusj og wc. Markbalkong, noen med bassengutsikt. Rengjøring 5 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 40 kvm
Antall personer: 1–4