Ettromsleilighet

Ettromsleiligheter med en dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulighet for ekstraseng i oppredbar lenestol. Lite kjøkken med kjøleskap og kjøkkenfasiliteter. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong, noen med bassengutsikt. Rengjøring 5 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 32 kvm
Antall personer: 1-3

Ettromsleilighet delvis under bakkeplan

Ettromsleiligheter som ligger delvis under bakkeplan. Dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulighet for for ekstraseng i oppredbar lenestol. Lite kjøkken med kjøleskap og kjøkkenfasiliteter. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Badekar/dusj og wc, hårføner. Markbalkong med bassengutsikt. Rengjøring 5 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 32 kvm
Antall personer: 1–3

Toromsleilighet

Toromsleiligheter med et soverom med dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulighet for ekstrasenger i sovesofa. Kombinert oppholdsrom og et lite kjøkken med kjøleskap og kjøkkenfasiliteter. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Badekar/dusj og wc. Balkong, noen med bassengutsikt. Rengjøring 5 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 40 kvm
Antall personer: 1–4

Toromsleilighet delvis under bakkeplan

Toromsleiligheter som ligger delvis under bakkeplan med et soverom og dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulighet for ekstrasenger i to sovesofaer. Kombinert oppholdsrom og et lite kjøkken med kjøleskap og kjøkkenfasiliteter. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Dusj og wc. Markbalkong, noen med bassengutsikt. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 40 kvm
Antall personer: 1–4