Ettromsleilighet

Ettromsleiligheter med balkong, noen med bassengutsikt. En dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulig med ekstraseng i oppredbar lenestol. Minikjøkken med kjøleskap, kokeplater, mikrobølgeovn, kaffetrakter og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 32 kvm
Antall personer: 1-3

Ettromsleilighet under bakkeplan

Ettromsleiligheter som ligger delvis under bakkeplan med markbalkong og utsikt mot bassenget. En dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulig med ekstraseng i oppredbar lenestol. Minikjøkken med kjøleskap, kokeplater, mikrobølgeovn, kaffetrakter og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 32 kvm
Antall personer: 1–3

Toromsleilighet

Toromsleiligheter med balkong, noen med bassengutsikt. Et soverom med en dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulig med ekstrasenger i to sovesofaer i stuedelrom. Minikjøkken med kjøleskap, kokeplater, mikrobølgeovn, kaffetrakter og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 40 kvm
Antall personer: 1–4

Toromsleilighet delvis under bakkeplan

Toromsleiligheter som ligger delvis under bakkeplan med markbalkong og utsikt mot bassenget. Et soverom med en dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulig med ekstrasenger i to sovesofaer i stuedelrom. Minikjøkken med kjøleskap, kokeplater, mikrobølgeovn, kaffetrakter og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 40 kvm
Antall personer: 1–4