Vakker sandstrand med solsenger og parasoller på Kos i Hellas

Kos' beste strender

For deg som liker strand og bad har Kos mye å tilby. Besøk den urørte stranda i Mastichari, sol deg på Marmaristranda eller sjekk ut Apollostranda i Kos by der det du som Apollo gjest får gratis solseng! Her kan du lese mer om våre beste strandtips!

 Agios Stefanos Stranda Agios Stefanos byr på fotovennlige omgivelser

Agios Stefanos

Besøk en av de mest fotogene strendene på Kos, Agios Stefanos, som ligger omtrent 40 kilometer sørvest om Kos by. Stranda lokker med krystallklart vann og er perfekt for både familier og par som vil tilbringe herlige dager på stranda. Langs stranda er det dessuten historiske severdigheter å utforske, blant annet et par kirker og heftige ruiner. Utsikten over øya Kastri i vika med sin hvitkalkede kirke med blå detaljer og klippeomgivelsene er også et høydepunkt. 

Paradise Beach

En av Kos' kanskje mest populære strender er Paradise Beach, som lokker med herlig myk sand og krystallklart vann. Test en av de fartsfylte vannsportene, som blant annet jetski eller bare slapp av i solsenga med en god bok. Denne langgrunne stranda passer perfekt for barnefamilien.

Strand i Tigaki Strand i Tigaki

Tigaki

Stranda i Tigaki på Kos har deilig, finkornet sand og her blåser alltid en deilig bris. Det at det er langgrunt gjør at de minste badeenglene også trives. For deg som vil bevege deg er det en rekke vannsportsaktiviteter. En del av stranda er for nudister.

Unik strandperle

Vest for Mastichari på Kos ligger en strand som er helt spesiell. Høye klippevegger stuper rett ned mot en liten strand som bare er noen meter bred. Her kan du oppleve å være helt uforstyrret i de fantastiske omgivelsene og bare nyte sola, havet og roen. For å komme hit kjører du mot Agios Ioannis fra Mastichari og svinger av ned mot havet når du ser det store skiltet med Black Pearl.

Strand i Mastichari, Kos Strand i Mastichari på Kos

Marmaristranda

En av våre favorittstrender på Kos! Marmaristranda har hvit fin sand og er plaskevennlig langgrunn. Siden det er bra med vind her så trekkes mange surfere hit. En perfekt strand for å tilbringe en herlig dag på stranda.

Agios Theologos

På Kos sørlige spiss ligger den vakre stranda Agios Theologos. Her kan du helt uforstyrret nyte solen og havet, og når du blir sulten er det en liten taverna for lunsj. Den av Apollos feriebyer som ligger nærmest Agios Theologos er Kardamena, det tar cirka 40 minutter å kjøre til stranda. 

Lambi Beach

Stranda i Lambi ligger i gangavstand fra Kos by og byr på finkornet sand og turkist fint badevann. Her kan du se frem til dager fylt med sol & bad, avkobling og herlige aktiviteter. Langs stranda ligger det flere restauranter og strandbarer om du skulle bli sulten eller ønsker noe for å slukke tørsten. 


Tips & inspirasjon

Se alle våre reisetips til Hellas, Les mer og bestill ferien din til Hellas eller meld deg på og motta vårt nyhetsbrev.

Alle reisetips til Hellas

Her har vi samlet noen tips for Hellas-ferien. Her skulle det være noe for de fleste – om du allerede er Hellas-frelst eller legger ferien hit for første gang.

Se alle reisetips til Hellas

Hellas

  • Små landsbyer eller store øyer
  • Urørt eller velkjent
  • Apollo størst i Hellas

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.