Peridis Family Resort

Peridis Family Resort er et perfekt leilighetshotell for hele familien. Her venter to bassengområder, barneklubb for familiens minste, tennis, minigolf og restaurant. Leilighetene er velutstyrte og her kan du lage noe godt til en dag på stranda eller sykkelturen. Ta gjerne en tur inn til Kos by og nyt atmosfæren, måltider på en taverna og litt shopping.

Akkurat nå!

Nå tilbyr vi 6 måneders rentefri avbetaling på reisen din via Klarna. Les mer »


Rom/leiligheter

Toromsleiligheter for 2-3 personer. Toromsleiligheter superior for 2-3 personer. Treromsleiligheter for 2-5 personer. Juniorsuiter for 2-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Hyggelig betjening.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 500 m
Til sentrum: 800 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Perides Family Resort har to bassengområder i frodige omgivelser, her vokser både bananer og bougainvillea. Et stort basseng ved hvert område og ved ett av dem er det et barnebasseng med en liten vannsklie. En lounge med en jacuzzi samt solsenger finnes på restaurantens tak som er forbeholdt voksen. Solsenger og parasoller ved hvert bassengområde og badehåndklær kan lånes.

Hotellet har en kombinert restaurant og snackbar som er åpen fra tidlig formiddag til sen kveld der du kan spise alt fra lunsj til middag og bestille drikke når det passer.

På Peridis Family Resort finnes flere aktiviteter å underholde seg med. Treningsrom både inne og ute, vanngymnastikk, yoga i juli til september, basketball, bordtennis, volleyball og biljard. Tennis og minigolf mot avgift. Nyt av en avslappende stund i hotellets spa med massasje, badstue og skjønnhetsbehandlinger, alt mot avgift. Barneklubb i hotellets regi i juni til september med engelsktalende personal. Lekeplass og spillrom.

Wifi inkludert på hele hotellet. Heis kun i tre av de fem bygningene, de som har fem etasjer. De fem bygningene ligger på hver sin side av en lett trafikkert gate som må krysses for å komme til noen fasiliteter. Bytrafikk som kan oppfattes som forstyrrende i noen rom. Trapper og nivåforskjeller inne på hotellet. Cirka 350 meter til bussholdeplass.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Mot tillegg:

  • Frokostbuffé, frokosten serveres kl. 7.30-10.30.

Hotell for barnefamilier

  • Høy kundetilfredshet
  • Mulighet for store rom med plass til minimum tre-fire personer
  • Barnebasseng eller barneseksjon
  • Barneseng skal være tilgjengelig (må legges til i bestillingen for å være garantert)
  • Wifi i fellesområdene

Alle hotell – Kos by

Astron Kos

Bo midt i sentrum på hotell Astron Kos i Kos by. Utenfor porten venter de hvitkalkede husene, butikkene og koselige tavernaer i Kos by. I hotellområdet er det både basseng og jacuzzi. Vil du unne deg litt ekstra i ferien så bestiller du et superiorrom med havutsikt – da er det bare å åpne balkongdøra og nyte utsikten!

Dimitris Paritsa

På familieeide Dimitris Paritsa i Kos by bor du midt i smørøyet, og har gangavstand til stranda, restauranter, butikker og uteliv. Slapp av på hotellets hyggelige terrasse der du kan nyte sola og bare ta det med ro mellom badene i havet og kveldens eventyr på byen.

International Kos

Familieeide International Kos ligger i utkanten av Kos by og er populært blant ungdommer og vennegjenger. Her er det nemlig gangavstand til både stranda og alle fornøyelsene i Kos bys sentrum, men du kan like gjerne bli ved det frodige bassengområdet og slappe av på solsenga.

Continental Palace

Continental Palace ligger rett utenfor Kos by og nært Psalidi Beach. Her kan du tilbringe dagen ved bassenget og bare nyte ledige dager. Nyt av frokostbufféen som er inkludert og legg til halvpensjon så er middagen også inkludert. Fra hotellet går det busser inn til Kos by der du kan besøke historiske severdigheter, restauranter og shoppe litt.

Santa Marina (Kos by)

På Santa Marina i Kos by bor du i komfortable leiligheter og kan ta ferien helt i egen takt. Ved det hyggelige bassengområdet er det solsenger og parasoller, men vil du heller lytte til bølgene som slår mot stranden er det en kort tur dit. En spasertur eller en kort taxi tur unna finner du sentrum i Kos by med alle restaurantene og fornøyelsene byen byr på.

Erato (Kos)

Erato i Kos by passer utmerket for deg som vil komme tilbake til en pen leilighet etter dagens opplevelser. Hotellet har eget basseng og du kan gå til stranden. Vil du se mer av vakre Kos kan du leie sykkel eller ta lokalbussen fra busstoppet like ved.

Maritina

Maritina ligger perfekt til i sentrum av Kos by og bare et steinkast fra stranda, men høydepunktet er nok hotellets koselige takterrasse med basseng og en herlig loungebar.

Angela Kos

Angela Kos ligger nært Kos bys historiske sentrum med Hippokrates tre og amfiteateret. Atmosfæren her er stille og varm, og i de romslige leilighetene har du mulighet til selvhushold. Og ikke minst det herlige bassengområdet borger for en avslappende ferie!

Theonia

Theonia er et familiedrevet hotell og et godt valg for en ferie der du vil kombinere by og strand. Det er bare en kort spasertur til stranda, og på hotellet er det et lite bassengområde hvor du kan sole deg. Fra Theonia går du kjapt inn til Kos by med kulturskattene, restaurantene og barene.

Anassa by Pelopas

Aldergrense på hotellet: 16 år Anassa by Pelopas er som alle Apollo Mondo Duo-hotell et fristed for alle over 16 år. Her kan du nyte av et hotell skapt for voksne gjester. Slå deg ned på takterrassen og len deg tilbake i solsenga med en kjølig drikke fra baren og nyt av soft loungemusikk eller ta et deilig bad i en av de to store jacuzzibassengene som du finner her.