Mitsis Blue Domes Resort & Spa

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Gold basert på våre egne kunders vurderinger.

Populære og moderne Mitsis Blue Domes Resort & Spa i Kardamena ligger perfekt til på sandstranda, som er miljømerket med Blått Flagg for den høye vannkvaliteten. Her trives familien og hotellet kan friste med hele ni basseng, et generøst All Inclusive-tilbud og komfortable rom. Hvorfor ikke slå på stortromma og bestille dobbeltrom med direkte utgang til et lite basseng?

Akkurat nå!

Nå tilbyr vi 6 måneders rentefri avbetaling på reisen din via Klarna. Les mer »

Green Key

Green Key-merkede hotell arbeider aktivt for å minimere sin miljøpåvirkning. Hotellene har en miljøpolicy, miljømål og handlingsplaner for stadig å forbedre miljøarbeidet. De arbeider også med sosialt ansvar, samhandling med gjester og andre interessenter. Ved å velge et miljømerket hotell viser du at du tar ansvar og ønsker å gjøre en innsats – for et bedre miljø.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer. Dobbeltrom i bungalow for 2-3 personer/2-4 personer, hvorav 2 barn. Dobbeltrom i bungalow med delt basseng for 2-3 personer/2-4 personer, hvorav 2 barn. Dobbeltrom med eget basseng for 2-3 personer. Familierom med 2 ord. senger for 2-4 personer. Familierom i etasje for 2-5 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Fantastisk hotell med alle fasiliteter
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 5 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Mitsis Blue Domes Resort & Spa er et elegant All Inclusive-hotell i Kardamena med høy kundescore. Her bor du ved hotellets private strand som er merket med Blå Flagg. Ved stranda er det solsenger, parasoller og badehåndklær inkludert. I det herlige bassengområdet er det flere basseng, et basseng med barneseksjon og solsenger, parasoller og bassenghåndklær inkludert.

Det er mulig å få svømmeleksjoner uten ekstra kostnad. Trenger du noe å drikke er det en pool-/snackbar lik ved. Hotellets gjester kan også benytte badelandet på Mitsis Norida Beach Hotel uten ekstra kostnad.

På hotellet tilbys en generøs All Inclusive med bufférestaurant og flere à la carte-restauranter der de fleste krever bordreservasjon. Bord kan bestilles (gjerne før ankomst til hotellet) på hotellets hjemmeside.. Enkelte av à la carte restaurantene holder åpent til lunsj. I hovedrestauranten er det mulig å få glutenfrie, laktosefrie og veganretter ved forespørsel i god tid, og ved bufféen har et hjørne med vegetarretter. Hovedrestauranten har ulike temakvelder. Til frokostbufféen er det et hjørne med tradisjonelle greske retter. Det er også flere barer på området som tilbyr alt fra drinker, snacks, iskrem til alkoholfri drikke. Pent antrekk gjelder i alle restaurantene frokost, lunsj og middag.

Det er flere aktiviteter på hotellet. Treningsrom, tennis, minifotball, pedalbåter, sandvolleyball, vannpolo, bordtennis og biljard. Spa med behandlinger og innendørsbasseng mot avgift.

Dag- og kveldsaktiviteter, og show for hele familien. Lekeplass inne og ute, karusell, trampoline, innendørskino, og barneklubber for ulike aldre, 4-7 år, 8-12 år og 13-15 år i hotellets regi med engelsktalende personale. Minidisko flere ganger i uka.

Wifi inkludert på hele hotellet. Bagasjerom. Strykejern og strykebrett på forespørsel i resepsjonen. Hotellstranda er merket med det internasjonale miljømerket Blått Flagg for høy vannkvalitet, sikkerhet, service og miljøinformasjon. Stranda består av småstein. Begrenset trafikk.

Vil du se deg omkring er det bare å hoppe på lokalbussen til livlige Kardamena, der du finner flere restauranter, barer og butikker. Lokalbussen stopper ved hotellet.

Måltider

Inkludert:

 • All Inclusive.

All Inclusive

 • Kontinental frokost i hovedrestauranten kl. 4.00-7.00.
 • Frokostbuffé i hovedrestauranten kl. 7.00-10.30.
 • Brunsj i à la carte-restauranten Destination Greek kl. 8.00-12.00. Bordreservasjon.
 • Bakverk og søtsaker i Sweet Corner kl. 8.30-00.30.
 • Lunsjbuffé i hovedrestauranten kl. 12.30-14.30.
 • Lunsj i den italienske restauranten en gang per uke kl. 12.30-14.30. Bordreservasjon.
 • Burgere, tacos, tortillas med mer i American Street Food kl. 11.00-18.00.
 • Gresk Street Food som gyros og souvlaki i strandrestauranten kl. 11.00-18.00.
 • Helseriktige retter, juice og smoothies i Vegan & Vitamin Bar kl. 8.30-15.30.
 • Middagsbuffé i hovedrestauranten kl. 18.30-21.30.
 • Middag i restaurant Ellinadiko en gang per uke kl. 18.30-21.30. Bordreservasjon.
 • Middag i den italienske restauranten en gang per uke kl. 19.00-21.30. Bordreservasjon.
 • Middag i den TexMex restauranten en gang per uke kl. 18.30-22.30. Bordreservasjon.
 • Middag i den asiatiske restauranten en gang per uke kl. 18.30-22.30. Bordreservasjon.
 • Middag i den søramerikanske restauranten en gang per uke kl. 18.30-22.30. Bordreservasjon.
 • Middag i restaurant Destination Greek en gang per uke kl. 18.30-22.30. Bordreservasjon.
 • Daglig påfyll av vann, øl og brus/mineralvann i minibaren.
 • Ubegrenset med forfriskninger, lokale og internasjonale drinker, øl og vin kl. 8.00-24.00.
 • Piknikkurv kan ordnes ved forhåndsbestilling.

Endringer kan forekomme. Som identifikasjon er det obligatorisk å bære hotellets armbånd. All Inclusive gjelder frem til gjesten forlater hotellet på avreisedagen.

Sesongvariasjoner

Sommeren 2024 har familierommene i etasje markterrasse.

Hotell for barnefamilier

 • Høy kundetilfredshet
 • Mulighet for store rom med plass til minimum tre-fire personer
 • Barnebasseng eller barneseksjon
 • Barneseng skal være tilgjengelig (må legges til i bestillingen for å være garantert)
 • Wifi i fellesområdene

Alle hotell – Kardamena

Mitsis Norida Beach Hotel

Vårt familievennlige hotell Mitsis Norida Beach Hotel i Kardamen på Kos ligger like ved havet. Her er det en fin strand, ett stort bassengområde og hyggelige rom. For barna er det flere vannsklier, lekeplass og sportsfasiliteter til disposisjon. All Inclusive-programmet byr også på flere restauranter og barer. Velkommen!

Akti Palace

All Inclusive-hotellet Akti Palace er et moderne hotell som ligner en liten koselig by med torg og hager. Her er det et herlig bassengområde og stranda ligger bare et steinkast unna. Komfortabelt med All Inclusive og mange sportsaktiviteter!

Akti Beach Club

Familievennlige Akti Beach Club ligger like ved stranda rett utenfor Kardamena på Kos. Det store hotellområdet er omgitt av en herlig hage. Her er det komfortabelt med All Inclusive og de små har ikke mindre enn fire barnebasseng å velge blant!

Lagas Aegean Village

Lagas Aegean Village er et fint hotell med vakker utsikt over Egeerhavet, og nært stranda i Kardamena. Hotellet har et stort bassengområde og like nedenfor ligger den herlige sandstranda der du kan finne deilig skygge under pinjetrærne. På hotellet er det flere aktiviteter for hele familien. Halvpensjon inkludert.

Porto Bello Royal

Porto Bello Royal er et stort og familievennlig All Inclusive-hotell som ligger like utenfor Kardamena på Kos. Her kan du boltre deg i 15 basseng, smake deg gjennom flere restauranter og nyte livet på en herlig strand rett nedenfor hotellet. På Porto Bello Royal trenger du aldri bekymre deg for at det ikke er noe å finne på – her er det tennis, barneaktiviteter og deilig avslapping i solsengen og nærmeste nabo er et stort badeland!

Porto Bello Beach

All Inclusive-hotellet Porto Bello Beach ligger like utenfor Kardamena på Kos. Her har du alt du trenger for en deilig, gøy og komfortabel ferie. Her vil hele familien trives. Hotellet har flere basseng, restauranter, sporter, aktiviteter og vannsklier finner du hos naboen – badelandet Aquatica Water Park.