Akti Beach Club

Familievennlige Akti Beach Club ligger like ved stranda rett utenfor Kardamena på Kos. Det store hotellområdet er omgitt av en herlig hage. Her er det komfortabelt med All Inclusive og de små har ikke mindre enn fire barnebasseng å velge blant!

Akkurat nå!

Nå tilbyr vi 6 måneders rentefri avbetaling på reisen din via Klarna. Les mer »

Barn reiser fra kun 998,–

Til dette hotellet reiser barn ekstra billig på sensommeren.

• Sensommer (6/8-31/8): 998,–

Gjelder barn i alderen 2-11 år som overnatter i ekstraseng. Gjelder utvalgte romtyper.

Travelife-sertifisert hotell

Virksomheten har et godt utviklet fokus på bærekraftig turisme, og oppmuntrer underleverandører og andre til å opptre etisk og miljøvennlig. De jobber hele tiden med å utvikle og utfordre seg selv i en positiv retning.


Rom/leiligheter

Toromsleiligheter for 2-4 personer. Dobbeltrom for 1-3 personer. Dobbeltrom i sidebygning for 2 personer. Dobbeltrom i sidebygning med delt basseng for 2 personer. Familierom superior for 2-5 personer, hvorav 1 barn. Deluxerom med delt basseng for 2-3 personer. Suiter med delt basseng for 2-3 personer. Superiorsuiter for 2-4 personer. Suiter for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

At vi hadde et eget basseng utenfor leligheten
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 4 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Akti Beach Club er et fint All Inclusive-hotell med et stort, frodig område med flere basseng. For voksne er det ett hovedbasseng, amfiteater-bassenget og Kalimera-bassenget. For barna er det ett hovedbasseng, ett basseng for mindre barn, amfiteater-bassenget samt ett basseng med vannsklier. Bassenghåndklær inkludert. Solsenger og parasoller inkludet på stranda.

Hotellet har en hovedrestaurant med en gresk, italiensk og en asiatisk stasjon med sushi samt en grillstasjon. Bufféen serverer greske og internasjonale retter samt dessert og frukt. Temakvelder hver uke som for eksempel gresk aften med folkedans, fisk- og skalldyrsaften og italiensk aften. Tre pool-/snackbarer og to barer.

Treningsrom, tennis, volleyball, boccia, bordtennis, mini-fotball og kano. Sportsutstyr som for eksempel baller og racket inkludert.

Barneklubb for barn mellom 4-12 år samt klubb for tenåringer mellom 12-18 år i hotellets regi. De er åpne alle dager i uka fra 10.00-19.00. Ved amfiteater-bassenget arrangeres aerobics, leker og konkurranser for både voksne og barn. Kveldsaktiviteter som forestillinger, leker og mini-disco hver kveld ved amfiteateret Aphrodite.

Wifi inkludert på hele hotellet. Hotellet ligger rett ved stranda som består av sand og grovkornet sand. I vannet er det steinblokker og steiner, noen steder er det tilrettelagt for med beskyttelse på bunnen for å gjøre det enklere å komme ut i vannet. Liten vei må krysses for å komme til stranda. Det er cirka 4 kilometer til Kardamena. Buss til Kardamena flere ganger om dagen.

Måltider

Inkludert:

 • All Inclusive.

All Inclusive

All Inclusive på Akti Beach Club:

 • Frokostbuffé kl. 7.00–10.30, tidlig frokost må bestilles minst en dag i forveien.
 • Lunsjbuffé kl. 12.30–14.30.
 • Middagsbuffé kl. 19.00–22.00.
 • Buffé kl. 14.30–19.00 samt kl. 22.00–7.00.
 • Snacks i poolbaren ved amfiteateret kl. 10.00–18.00.
 • Snacks i strandbaren kl. 10.00–18.00.
 • Ubegrenset med forfriskninger, øl og vin i en av hotellets barer kl. 10.00-24.00.
 • Øl, vin og brus serveres i restauranten kl. 22.00-7.00.
 • Kaffehjørne ved resepsjonen som serverer kaffe, te og kaker døgnet rundt.

All Inclusive på Akti Kalimera – kun for voksne:
For de som bor i Kalimera-delen er følgende inkludert i tillegg til det som er inkludert på Akti Beach Club:

 • Frokostbuffé i restaurant Palmetto kl. 7.00-10.00.
 • Lunsjbuffé i restaurant Palmetto kl. 12.30-14.30.
 • Middagsbuffé i restaurant Palmetto kl. 19.00-22.00.
 • Snacksbuffé i restaurant Palmetto kl. 10.30-19.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon.

Alle hotell – Kardamena

Mitsis Blue Domes Resort & Spa

Populære og moderne Mitsis Blue Domes Resort & Spa i Kardamena ligger perfekt til på sandstranda, som er miljømerket med Blått Flagg for den høye vannkvaliteten. Her trives familien og hotellet kan friste med hele ni basseng, et generøst All Inclusive-tilbud og komfortable rom. Hvorfor ikke slå på stortromma og bestille dobbeltrom med direkte utgang til et lite basseng?

Mitsis Norida Beach Hotel

Vårt familievennlige hotell Mitsis Norida Beach Hotel i Kardamen på Kos ligger like ved havet. Her er det en fin strand, ett stort bassengområde og hyggelige rom. For barna er det flere vannsklier, lekeplass og sportsfasiliteter til disposisjon. All Inclusive-programmet byr også på flere restauranter og barer. Velkommen!

Akti Palace

All Inclusive-hotellet Akti Palace er et moderne hotell som ligner en liten koselig by med torg og hager. Her er det et herlig bassengområde og stranda ligger bare et steinkast unna. Komfortabelt med All Inclusive og mange sportsaktiviteter!

Lagas Aegean Village

Lagas Aegean Village er et fint hotell med vakker utsikt over Egeerhavet, og nært stranda i Kardamena. Hotellet har et stort bassengområde og like nedenfor ligger den herlige sandstranda der du kan finne deilig skygge under pinjetrærne. På hotellet er det flere aktiviteter for hele familien. Halvpensjon inkludert.

Porto Bello Royal

Porto Bello Royal er et stort og familievennlig All Inclusive-hotell som ligger like utenfor Kardamena på Kos. Her kan du boltre deg i 15 basseng, smake deg gjennom flere restauranter og nyte livet på en herlig strand rett nedenfor hotellet. På Porto Bello Royal trenger du aldri bekymre deg for at det ikke er noe å finne på – her er det tennis, barneaktiviteter og deilig avslapping i solsengen og nærmeste nabo er et stort badeland!

Porto Bello Beach

All Inclusive-hotellet Porto Bello Beach ligger like utenfor Kardamena på Kos. Her har du alt du trenger for en deilig, gøy og komfortabel ferie. Her vil hele familien trives. Hotellet har flere basseng, restauranter, sporter, aktiviteter og vannsklier finner du hos naboen – badelandet Aquatica Water Park.