Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
7,3 av 10 Basert på 17 vurderinger
Total vurdering
 
7,3 / 10
Rengjøring
 
7,6 / 10
Oppfylte forventningene
 
7,6 / 10
Mat og drikke
 
7,4 / 10
Rom / leilighet
 
7,1 / 10
Service
 
7,4 / 10

Siste gjestevurderinger


5 av 10

+
nærhet til sjøen
-
Maten. hotellets ansatte. spesielt i resepsjonen

Bekreftet gjest: 2023-09-03


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 3,5/5 Sovekvalitet
  • 3,5/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

67% anbefaler hotellet

308 vurderinger
Utmerket
 
98
Veldig bra
 
111
Bra
 
49
Mindre bra
 
29
Dårlig
 
21

Fem siste vurderinger

31.07.2019

av 753hannee

Slitent hotell

Hadde ikke høye forventninger siden hotellet har kun to stjerner og er billig i pris. Det ligger fint til, ok strand, men brygga ser ut til å falle sammen og mange av solsengene er ødelagte. Vi hadde bestilt gjennom hotels.com og der sto det at aircon var inkludert. Det var personen i resepsjonen uenig i, selv om vi viste reservasjonen. Endte opp med at vi måtte betale for noe vi allerede hadde betalt for.

 
24.08.2017

av tinasH8618XV Kristiansand, Norge

Under middels

Vi var her 3 jenter på ferie for å sole oss, bade og spise god mat. Når vi ankom hotellet sent mandags kveld var det en hyggelig dame som møtte oss og viste oss til rommet. Rommet viste seg å være i et leilighets bygg eid av hotellet noen 100 meter unna. Greit nok det, men når vi kom var det skittent. Lange svarte hår på sengene, døra til badet var skitten og vasken full av flekker og møkk. Rommet var trangt og lite for 3 stk. Sengetøyet og håndklene ble heller ikke skiftet hver dag. Vi bestilte med frokost buffet og frokosten var helt ok. Vi syntes det var skittent der og det fristet lite å spise her. Stranda ved hotellet er smal og har en del søppel i vannet og på stranda. Ved hotellet er det en brygge man kan sole seg på, brygga er veldig falleferdig og vanskelig å gå på. Vær forsiktig!!! Personalet var gjestfrie og hyggelige, men hotellet er i veldig dårlig stand og skittent. Det er et stykke inn til Korfu by, ca 30 euro med taxi og 2 euro med buss. Alt i alt så var dette en billig tur for oss, og man får det man betaler for. Men jeg har vært på billigere sydenturer før og fått mye bedre standard.

 
07.10.2015

av log-901 Oslo, Norge

Ikke som forventet

Vi hadde ikke bestilt opphold her i utgangspunktet, men fordi hotellet vi skulle på ikke var ferdig, endte vi opp her. Vi var håpefulle siden førsteinntrykket var bra, og hotellet så bra ut, men det var dessverre flere ting som dro inntrykket ned. 1. I restauranten på hotellet MÅTTE alle menn gå med bukser under middagen. Dette var uutholdelig for mange siden ACen ikke fungerte og det var rundt 30 gr. Det var i tillegg veldig lite vind, og ikke en særlig behagelig opplevelse. 2. Rommene var dårlig rengjort. Det lå igjen småbøss mange steder, og badet var ikke ordentlig rengjort. 3. Vi opplevde flere steder at damer ikke ble tatt seriøst, og rett og slett diskriminert mot. 4. Selv om hotellets gjester får rabatt for å leie solsenger, ble det mye ila 2 uker, siden det koster 3 EUR per seg per dag. Mange av sengene var i dårlig stand, og absolutt ikke verdt leien. 5. Rommet vårt hadde dårlig Wi-Fi, selv om det var garantert wifi-dekning på hele hotellet. 6. En gjenstand ble tatt fra rommet vårt, og da vi gikk til resepsjonen med dette forsto de ikke hva vi sa. Om de latet som eller mente det seriøst vet jeg ikke. Heldigvis fant renholderen ut at hun hadde greid å ta med seg gjenstanden, og var tøff nok til å innrømme det og levere den tilbake før vi dro. Nå skal det også nevnes at det var en del positive ting også, f. eks god mat, mye hyggelig personale og godt vær, men jeg hadde forventet bedre ting av dette hotellet.

 
22.09.2011

av hsk1975 Jessheim, Norge

super beliggenhet!

Var to uker på Dassia beach hotel i august 2011. Hotellet ligger utrolig bra til, kun få meter fra stranden. Hotellet har også en egen badebrygge hvor de har gratis solstoler og parasoll. Vi fikk først et veldig lite rom uten havutsikt, men fikk oppgradert oss til et større rom med havutsikt etter en dag.. det gjorde hele forskjellen for oss. For en utsikt!! Og sola forsvant fra verandaen om ettrmiddagen, så det var behagelig å sitte der å se utover havet.. Hotellet er et enkelt hotell, og frokosten er ganske kjedelig. Men rent og pent :) Sengene er som på de fleste hoteller i syden, ganske harde, men det gikk greit. Ellers er ikke Dassia det helt store stedet... men det går busser inn til hovedstaden to ganger i timen, og derfra igjen går det busser til store deler av øya. Hovedstaden er jo bare fantastisk, ingen typisk gresk liten by men minner mer om en storby med alle sine kafeer og shopping muligheter. Storkoste oss der inne. Kan også anbefale en tur til Kanoni, en noe spesiell opplevelse med flyene som fly rett forbi deg, Paleokastritsa med sin nydelige natur og Sunset beach i nord, som er en flott strand som sola dukker opp på om ettermiddagen... Vi koste oss hvert fall!

 
20.09.2011

av Thorstein D Kongsberg

Dassia beskrivelse

Dassia Hotell er et typisk gresk familiehotell som beskrevet av Apollo. Frokosten var enkel men grei. Restauranten serverte fortreffelig mat og betjeningen var hyggelig. Hunder og katter i restrauranten er ok og skapte litt underholdning. Dette er jo en del av gresk kultur! Hotellets strand og badebrygge helt topp men mange strandstoler er noe slitte og dårlige. Myggen/småinsekter noe plagsom og kan gi oppsvulming for folk med allergi. Meget bra renhold på rom.