Dassia Beach

Dassia Beach ligger ved rullesteinstranda i Dassia så her kan du jobbe med brunfargen på hotellets egen badebrygge. À la carte-restauranten har på en herlig havutsikt og fra hotellet har du kort vei til sentrum der du blant annet finner herlige restauranter og hyggelige barer.

SUPERSALG!

Reis til Hellas og spar opptil 45 %. på sommerferien. Bestill i dag!


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

nærhet til sjøen
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 500 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Dassia Beach er et hyggelig hotell som ligger på rullesteinstranda i Dassia. Hotellet har et soldekk ved havet med solsenger og parasoller. Håndkleservice mot avgift.

Restaurant der frokostbufféen står servert om morgenen og til middag er det bestilling fra meny.

Wifi inkludert på hele hotellet. Kort vei til restauranter, butikker og barer. Støy og musikk fra nærliggende barer kan oppfattes som forstyrrende. Ved ankomst/avreise stopper bussen cirka 250 meter fra hotellet, bagasjen transporteres ikke.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Alle hotell – Dassia & Ipsos

Amalia (Korfu)

Aldersgrense på hotellet: 18 år Voksenhotellet Amalia ligger i hjertet av Dassia på Korfu. Her kan du nyte et rolig opphold med et hyggelig bassengområde og kort avstand til Det ioniske hav og stranda. I Dassias sentrum er det mange restauranter og kaféer langs den kilometerlange stranda.

Elea Beach

Elea Beach ligger like ved stranda, i gangavstand til sentrum i Dassia. Her bor du med havet som nabo, og ved det store bassengområdet er det plass til både store og små. Hvil ut i en solseng med en bok under en palme og nyt livet. Frokosten er inkludert og ønsker du det ekstra enkelt kan du legge til halvpensjon eller All Inclusive. Det er gangavstand til sentrum av Dassia.

Nafsika

Aldersgrense på hotellet: 16 år Nafsika ligger i rolige og frodige omgivelser i Dassia på Korfu. Her bor du bare en spasertur fra stranda og hotellet har til et stort, pent bassengområde med plass til både store og små. Om kvelden er det en hyggelig tur inn til sentrum der det finns et raust utvalg av restauranter, barer og butikker.