Ettromsleilighet i etasje

Ettromsleilighet i etasje med markterrasse. En dobbeltseng på en sovehems, og minikjøkken/oppholdsrom med mulighet for ekstraseng i en sovesofa i inngangsetasjen. Komfyr, mikrobølgeovn, kjøleskap, kaffetrakter, vannkoker, brødrister og kjøkkenutstyr. TV. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Dusjkabinett og wc, hårføner. Rengjøring 2 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 33 kvm
Antall personer: 1-3

Fireromsleilighet i etasje med eget basseng

Fireromsleilighet i etasje med markterrasse med eget basseng og solsenger samt bord og stoler. Disse ligger nært stranda med eget basseng på uteplassen. Tre soverom, ett med en dobbeltseng og to med to enkeltsenger i hvert. Hvert soverom har sitt bad med badekar/dusj og wc. Kombinert minikjøkken/oppholdsrom med mulighet for ekstrasenger i en sovesofa i inngangsetasjen. Komfyr, mikrobølgeovn, kjøleskap, kaffetrakter, vannkoker, brødrister, kjøkkenutstyr og oppvaskmaskin. Vaskemaskin. TV. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Hårføner. Rengjøring 2 ggr/uke.

Antall personer: 6

Toromsleilighet

Toromsleilighet med balkong eller terrasse. Et separat soverom med en dobbeltseng og ett kombinert minikjøkken/oppholdsrom med mulighet for ekstraseng i sovesofa. Komfyr, mikrobølgeovn, kjøleskap, kaffetrakter, vannkoker, brødrister og kjøkkenutstyr. TV. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Dusjkabinett og wc. Rengjøring 2 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 44 kvm
Antall personer: 1-3

Toromsleilighet i etasje

Toromsleilighet i etasje med balkong eller terrasse. Et soverom med en dobbeltseng en trapp opp, der er det også balkong samt et bad med badekar/dusj og wc, hårføner. Kombinert minikjøkken/oppholdsrom med mulighet for ekstrasenger i en sovesofa i inngangsetasjen. Komfyr, mikrobølgeovn, kjøleskap, kaffetrakter, vannkoker, brødrister og kjøkkenutstyr. Vaskemaskin. Peis. TV. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Separat wc i inngangsetasjen. Rengjøring 2 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 55 kvm
Antall personer: 2-4, hvorav 1 barn

Toromsleilighet i etasje med eget basseng

Toromsleilighet i etasje med markterrasse med eget basseng. Bord og stoler samt solsenger på uteplassen. Et soverom med en dobbeltseng en trapp opp, der er det også balkong samt et bad med badekar/dusj og wc, hårføner. Kombinert minikjøkken/oppholdsrom med mulighet for ekstrasenger i en sovesofa i inngangsetasjen. Komfyr, mikrobølgeovn, kjøleskap, kaffetrakter, vannkoker, brødrister og kjøkkenutstyr. Vaskemaskin. Peis. TV. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Separat wc i inngangsetasjen. Badekar med dusj samt wc. Rengjøring 2 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 55 kvm
Antall personer: 2-4, hvorav 1 barn

Treroms villa premium med eget basseng

Treroms villa premium med markterrasse med eget basseng og solsenger samt bord og stoler. To soverom, ett med en dobbeltseng og ett med to enkeltsenger. Begge soverommene har eget bad med badekar/dusj og wc. Kombinert minikjøkken/oppholdsrom med mulighet for ekstrasenger i en sovesofa i inngangsetasjen. Komfyr, mikrobølgeovn, kjøleskap, kaffetrakter, vannkoker, brødrister, kjøkkenutstyr og oppvaskmaskin. Vaskemaskin. TV. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Hårføner. Rengjøring 2 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 85 kvm
Antall personer: 4-5

Treromsleilighet

Treromsleilighet med romslig balkong eller terrasse. To separate soverom, ett med en dobbeltseng og ett med to enkeltsenger samt et kombinert minikjøkken/oppholdsrom med mulighet for ekstraseng i sovesofa. Komfyr, mikrobølgeovn, kjøleskap, kaffetrakter, vannkoker, brødrister og kjøkkenutstyr. TV. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Dusjkabinett og wc. Rengjøring 2 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 66 kvm
Antall personer: 2-5

Treromsleilighet i etasje med eget basseng

Treromsleilighet i etasje med markterrasse med eget basseng på uteplassen. Bord og stoler, solsenger. En trapp opp ligger begge soverommene, ett med en dobbeltseng og ett med to enkeltsenger. Det er også et bad med badekar/dusj og wc samt balkong. Kombinert minikjøkken/oppholdsrom med mulighet for ekstrasenger i en sovesofa i inngangsetasjen. Komfyr, mikrobølgeovn, kjøleskap, kaffetrakter, vannkoker, brødrister og kjøkkenutstyr. Vaskemaskin. Peis. TV. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Separat wc i inngangsetasjen. Badekar med dusj samt wc. Rengjøring 2 ggr/uke.

Antall personer: 4-5

Treromsleilighet superior

Treromsleilighet med romslig balkong eller terrasse som ligger nært stranda. To soverom, ett med en dobbeltseng og ett med to enkeltsenger samt et kombinert minikjøkken/oppholdsrom med mulighet for ekstraseng i sovesofa. Komfyr, mikrobølgeovn, kjøleskap, kaffetrakter, vannkoker, brødrister og kjøkkenutstyr. Vaskemaskin. TV. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Dusjkabinett og wc. Rengjøring 2 ggr/uke.

Antall personer: 2-5