Ettromsleilighet i etasje

Ettromsleilighet i etasje med en dobbeltseng på en sovehems, og minikjøkken/oppholdsrom med mulighet for ekstraseng i en sovesofa i inngangsetasjen. Komfyr, mikrobølgeovn, kjøleskap, kaffetrakter, vannkoker, brødrister og kjøkkenutstyr. TV. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Dusjkabinett og wc, hårføner. Markterrasse. Rengjøring 2 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 33 kvm
Antall personer: 1-3

Fireromsleilighet i etasje med eget basseng

Fireromsleilighet i etasje som ligger nært stranda med eget basseng på uteplassen. Tre soverom, ett med en dobbeltseng og to med to enkeltsenger i hvert. Hvert soverom har sitt bad med badekar/dusj og wc. Kombinert minikjøkken/oppholdsrom med mulighet for ekstrasenger i en sovesofa i inngangsetasjen. Komfyr, mikrobølgeovn, kjøleskap, kaffetrakter, vannkoker, brødrister, kjøkkenutstyr og oppvaskmaskin. Vaskemaskin. TV. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Hårføner. Markterrasse med bord og stoler, solsenger samt eget basseng. Rengjøring 2 ggr/uke.

Antall personer: 6

Toromsleilighet

Toromsleilighet med ett separat soverom med en dobbeltseng og ett kombinert minikjøkken/oppholdsrom med mulighet for ekstraseng i sovesofa. Komfyr, mikrobølgeovn, kjøleskap, kaffetrakter, vannkoker, brødrister og kjøkkenutstyr. TV. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Dusjkabinett og wc. Balkong eller terrasse. Rengjøring 2 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 44 kvm
Antall personer: 1-3

Toromsleilighet i etasje

Toromsleilighet i etasje med ett separat soverom med en dobbeltseng en trapp opp, der er det også balkong samt et bad med badekar/dusj og wc, hårføner. Kombinert minikjøkken/oppholdsrom med mulighet for ekstrasenger i en sovesofa i inngangsetasjen. Komfyr, mikrobølgeovn, kjøleskap, kaffetrakter, vannkoker, brødrister og kjøkkenutstyr. Vaskemaskin. Peis. TV. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Separat wc i inngangsetasjen. Balkong eller terrasse. Rengjøring 2 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 55 kvm
Antall personer: 2-4, hvorav 1 barn

Toromsleilighet i etasje med eget basseng

Toromsleilighet i etasje med eget basseng på uteplassen. Ett separat soverom med en dobbeltseng en trapp opp, der er det også balkong samt et bad med badekar/dusj og wc, hårføner. Kombinert minikjøkken/oppholdsrom med mulighet for ekstrasenger i en sovesofa i inngangsetasjen. Komfyr, mikrobølgeovn, kjøleskap, kaffetrakter, vannkoker, brødrister og kjøkkenutstyr. Vaskemaskin. Peis. TV. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Separat wc i inngangsetasjen. Badekar med dusj samt wc. Markterrasse med bord og stoler, solsenger samt eget basseng. Rengjøring 2 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 55 kvm
Antall personer: 2-4, hvorav 1 barn

Treroms villa premium med eget basseng

Treroms villa premium med to separate soverom med komfortable senger, ett med en dobbeltseng og ett med to enkeltsenger. Begge soverommene har eget bad med badekar/dusj og wc. Kombinert minikjøkken/oppholdsrom med mulighet for ekstrasenger i en sovesofa i inngangsetasjen. Komfyr, mikrobølgeovn, kjøleskap, kaffetrakter, vannkoker, brødrister, kjøkkenutstyr og oppvaskmaskin. Vaskemaskin. TV. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Hårføner. Markterrasse med bord og stoler, solsenger samt eget basseng. Rengjøring 2 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 85 kvm
Antall personer: 4-5

Treromsleilighet

Treromsleilighet med to separate soverom, ett med en dobbeltseng og ett med to enkeltsenger samt et kombinert minikjøkken/oppholdsrom med mulighet for ekstraseng i sovesofa. Komfyr, mikrobølgeovn, kjøleskap, kaffetrakter, vannkoker, brødrister og kjøkkenutstyr. TV. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Dusjkabinett og wc. Romslig balkong eller terrasse. Rengjøring 2 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 66 kvm
Antall personer: 2-5

Treromsleilighet i etasje med eget basseng

Treromsleilighet i etasje med eget basseng på uteplassen. En trapp opp ligger begge soverommene, ett med en dobbeltseng og ett med to enkeltsenger. Det er også et bad med badekar/dusj og wc samt balkong. Kombinert minikjøkken/oppholdsrom med mulighet for ekstrasenger i en sovesofa i inngangsetasjen. Komfyr, mikrobølgeovn, kjøleskap, kaffetrakter, vannkoker, brødrister og kjøkkenutstyr. Vaskemaskin. Peis. TV. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Separat wc i inngangsetasjen. Badekar med dusj samt wc. Markterrasse med bord og stoler, solsenger samt eget basseng. Rengjøring 2 ggr/uke.

Antall personer: 4-5

Treromsleilighet superior

Treromsleilighet som ligger nært stranda. To separate soverom, ett med en dobbeltseng og ett med to enkeltsenger samt et kombinert minikjøkken/oppholdsrom med mulighet for ekstraseng i sovesofa. Komfyr, mikrobølgeovn, kjøleskap, kaffetrakter, vannkoker, brødrister og kjøkkenutstyr. Vaskemaskin. TV. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Dusjkabinett og wc. Romslig balkong eller terrasse. Rengjøring 2 ggr/uke.

Antall personer: 2-5