Ettromsleilighet i etasje

Ettromsleilighet i etasje med markterrasse. En dobbeltseng på en sovehems. Mulig med ekstrasenger i sovesofa nede. Minikjøkken med kokeplater, stekeovn, mikrobølgeovn, kjøleskap, kaffetrakter, vannkoker, brødrister og kjøkkenutstyr. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. TV. Dusjkabinett og wc, hårføner. Rengjøring 2 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 33 kvm
Antall personer: 1-3

Fireromsleilighet i etasje med eget basseng

Fireromsleiligheter i etasje med eget basseng på uteplassen. Solsenger samt bord og stoler på uteplassen. Disse ligger nært stranda. Tre soverom, ett med en dobbeltseng og to med to enkeltsenger i hvert. Hvert soverom har eget bad med dusj og wc. Mulig med for ekstrasenger i en sovesofa i stuedel. Minikjøkken med kokeplater, stekeovn, mikrobølgeovn, kjøleskap, kaffetrakter, vannkoker, brødrister, oppvaskmaskin og kjøkkenutstyr. Vaskemaskin. TV. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Hårføner. Rengjøring 2 ggr/uke.

Antall personer: 6

Toromsleilighet

Toromsleiligheter med balkong eller terrasse. Et soverom med en dobbeltseng. Mulighet for ekstraseng i sovesofa i stuedel. Minikjøkken med kokeplater, stekeovn, mikrobølgeovn, kjøleskap, kaffetrakter, vannkoker, brødrister og kjøkkenutstyr. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. TV. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 2 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 44 kvm
Antall personer: 1-3

Toromsleilighet i etasje

Toromsleiligheter i etasje med balkong eller terrasse. En trapp opp er det et soverom med en dobbeltseng, der er det også balkong samt et bad med badekar/dusj og wc, hårføner. Mulighet for ekstrasenger i en sovesofa i stua nede. Minikjøkken med kokeplater, stekeovn, mikrobølgeovn, kjøleskap, kaffetrakter, vannkoker, brødrister og kjøkkenutstyr. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Vaskemaskin. TV. Separat wc i inngangsetasjen. Rengjøring 2 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 55 kvm
Antall personer: 2-4, hvorav 2 barn

Toromsleilighet i etasje med eget basseng

Toromsleilighet i etasje med eget basseng på markterrassen. Bord og stoler samt solsenger på uteplassen. Et soverom med en dobbeltseng en trapp opp, der er det også balkong samt et bad med badekar/dusj og wc. Mulighet for ekstrasenger i en sovesofa stuedelen nede. Minikjøkken med kokeplater, stekeovn, mikrobølgeovn, kjøleskap, kaffetrakter, vannkoker, brødrister og kjøkkenutstyr. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Vaskemaskin. TV. Separat wc i inngangsetasjen. Badekar med dusj samt wc, hårføner. Rengjøring 2 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 55 kvm
Antall personer: 2-4, hvorav 2 barn

Treroms villa premium med eget basseng

Treroms villa premium i etasje med eget basseng på uteplassen. Solsenger samt bord og stoler ved bassenget. En trapp opp er det et soverom med to enkeltsenger samt et bad med dusj og wc. Nede er det stue og minikjøkken, mulig med ekstraseng i sovesofa i stua samt et soverom med en dobbeltseng og bad med dusj og wc. Minikjøkken med kokeplater, stekeovn, mikrobølgeovn, kjøleskap, kaffetrakter, vannkoker, brødrister, oppvaskmaskin og kjøkkenutstyr. Vaskemaskin. TV. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Hårføner. Rengjøring 2 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 85 kvm
Antall personer: 4-5

Treromsleilighet

Treromsleiligheter med balkong eller terrasse. To soverom, ett med en dobbeltseng og ett med to enkeltsenger samt mulig med ekstraseng i sovesofa i stuedel. Minikjøkken med kokeplater, stekeovn, mikrobølgeovn, kjøleskap, kaffetrakter, vannkoker, brødrister og kjøkkenutstyr. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. TV. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 2 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 66 kvm
Antall personer: 2-5

Treromsleilighet i etasje med eget basseng

Treromsleilighet i etasje med markterrasse med eget basseng. Bord, stoler og solsenger på terrassen. En trapp opp ligger begge soverommene, ett med en dobbeltseng og ett med to enkeltsenger. Oppe er også et bad med dusj og wc samt en balkong. Mulig med ekstrasenger i en sovesofa nede. Minikjøkken med kokeplater, stekeovn, mikrobølgeovn, kjøleskap, kaffetrakter, vannkoker, brødrister og kjøkkenutstyr. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Vaskemaskin. TV. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 2 ggr/uke.

Antall personer: 4-5

Treromsleilighet superior

Treromsleilighet superior med balkong eller terrasse. Leilighetene ligger nært stranda. To soverom, ett med en dobbeltseng og ett med to enkeltsenger. Mulig med ekstraseng i sovesofa i stuedel. Minikjøkken med kokeplater, stekeovn, mikrobølgeovn, kjøleskap, kaffetrakter, vannkoker, brødrister, kjøkkenutstyr og oppvaskmaskin. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Vaskemaskin. TV. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 2 ggr/uke.

Antall personer: 2-5