La Riviera Barbati

Velkommen til La Riviera Barbari! Et fint hotell med bra beliggenhet ved stranda i frodige omgivelser. Her finner du alt for en avslappet ferie, et stort basseng, en populær taverna med deilig gresk mat og velutstyrte leiligheter og villaer. For et ekstra luksuriøst opphold kan du bestille bosted med eget basseng!


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter i etasje for 1-3 personer. Toromsleiligheter for 1-3 personer. Toromsleiligheter i etasje for 2-4 personer, hvorav 1 barn. Toromsleiligheter i etasje med eget basseng for 2-4 personer, hvorav 1 barn. Treromsleiligheter for 2-5 personer. Treromsleiligheter superior for 2-5 personer. Treromsleiligheter i etasje med eget basseng for 4-5 personer. Fireromsleiligheter i etasje med eget basseng for 6 personer. Treromsvilla premium med eget basseng for 4-5 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 300 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

La Riviera Barbati består av flere mindre bygninger i en hage fylt av blomster og planter med både oliven- og frukttrær som appelsin, sitron og kumquat. Her ligger det også et bassengområde med ett stort basseng som har barneseksjon samt gratis solsenger og parasoller. Like nedenfor bassenget brer den fine stranda seg utover. Solsengene på stranda er mot avgift.

På hotellet er det en familieeid taverna som serverer tradisjonell gresk mat. Her er det også en kaffebar som tilbyr lokale og internasjonal drikke.

Avstanden til stranda varierer avhengig av hvor på området du bor. Rolig beliggenhet. I gangavstand er det et minimarked, restauranter og et bakeri.

Måltider

  • Ingen måltider inkludert.
  • Frokost mot tillegg. Frokosten serveres i Nautilus snackbar/restaurant.