La Riviera Barbati

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Gold basert på våre egne kunders vurderinger.

Velkommen til La Riviera Barbari! Et fint hotell med bra beliggenhet ved stranda i frodige omgivelser. Her finner du alt for en avslappet ferie, et stort basseng, en populær taverna med deilig gresk mat og velutstyrte leiligheter og villaer. For et ekstra luksuriøst opphold kan du bestille bosted med eget basseng!


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter i etasje for 1-3 personer. Toromsleiligheter for 1-3 personer. Toromsleiligheter i etasje for 2-4 personer, hvorav 1 barn. Toromsleiligheter i etasje med eget basseng for 2-4 personer, hvorav 1 barn. Treromsleiligheter for 2-5 personer. Treromsleiligheter superior for 2-5 personer. Treromsleiligheter i etasje med eget basseng for 4-5 personer. Fireromsleiligheter i etasje med eget basseng for 6 personer. Treromsvilla premium med eget basseng for 4-5 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Beliggenhet
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 300 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

La Riviera Barbati består av flere mindre bygninger i en stor hage fylt av blomster og planter med både oliven- og frukttrær som appelsin, sitron og kumquat. Hotellet ser nærmest ut som en liten by.

Vil du ha litt mer privatliv kan du bestille leilighet med eget basseng. Det er også en stor fireromsleilighet med plass til 6 personer med eget basseng. Den vakre soloppgangen er inkludert!

Fint bassengområde med ett stort basseng som har barneseksjon samt solsenger og parasoller. Like nedenfor bassenget brer den fine stranda seg utover. Solsengene på stranda er mot avgift.

På hotellet er det en familieeid taverna som serverer tradisjonell gresk mat. Her er det også en kaffebar som tilbyr lokale og internasjonal drikke.

Wifi inkludert på hele hotellet. Hotellet ligger på en høyde og det er nivåforskjeller inne på hotellet og utenfor. Avstanden til stranda varierer avhengig av hvor på området du bor. Rolig beliggenhet. I gangavstand er det et minimarked, restauranter og et bakeri.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Mot tillegg:

  • Frokost, serveres i tavernaen Nautilus.