Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
6,7 av 10 Basert på 121 vurderinger
Total vurdering
 
6,7 / 10
Rengjøring
 
6,8 / 10
Oppfylte forventningene
 
7,0 / 10
Mat og drikke
 
7,3 / 10
Rom / leilighet
 
6,5 / 10
Service
 
7,7 / 10

Siste gjestevurderinger


4 av 10

+
Bassenget. Stor terrasse med oliventre (var heldig med denne, finns bare én slik). Utsikten.
-
Har bodd på mange plasser på Kalymnos. Standarden er ofte relativ lav, men var litt ekstra slitt her. Kjøkkenet (for de som ikke bestiller inkl frokost) var nok dårligere sammenlignet med andre plasser. Kokeplaten var svært skittene. Og man visste ikke om utstyret var vasket etter de som bodde der før.

Bekreftet gjest: 2024-06-07


2 av 10

+
Terassen
-
Slitt. Ikke mulig å lukke dør til badet. Dusj ikke bra. Sengene er veldig smale. Bør renoveres.

Bekreftet gjest: 2024-06-07


6 av 10

+
Beliggenheten. Store terrasser.
-
Hotellet trenger en oppgradering. Badet er slitt. Utemøblene er gamle.

Bekreftet gjest: 2024-06-07


6 av 10

+
Han som driver hotellet, kjenner oss igjen kvart år, føler oss ekstra velkomne
-
Det var varmebølge når vi var der, hadde vore fint med myggnetting ut til balkongen eller aircondition. Veldig varmt med dørene lukka om natta...

Bekreftet gjest: 2024-06-07


3 av 10

+
-
Dusjhodet i dusjen var ikke mulig å henge på veggen. Døra inn til toalettet var ikke mulig å lukke. Mugg på badet. Rar lukt på kjøkkenet.

Bekreftet gjest: 2024-06-07


6 av 10

+
Beliggenheten, balkongen, hyggelig service
-
Lav standard på kjøkken i leiligheten.

Bekreftet gjest: 2024-05-31


6 av 10

+
Frokosten over forventning. Til spørsmålet om wifi, det ble ikke benyttet.
-
Balkong/terrasse uten ett sekund med sol i løpet av dagen. Jeg ville ha gjerne ha betalt litt mer for rom med terrasse som ikke var nordvendt. Personale delvis svært lite service innstilt, og lar barna sine leke og hyle så det jaller i betongen.

Bekreftet gjest: 2023-09-29


6 av 10

+
Nærhet til grande grotta
-
Mye bråk fra trafikk

Bekreftet gjest: 2023-09-29


9 av 10

+
Hyggelig drivere
-

Bekreftet gjest: 2023-09-22


8 av 10

+
Hyggelig og behjelpelig betjening
-
Badebassenget var det nesten ikke mulig å se bunnen på, vi badet ikke pga av dette. Litt trange rom og veldig harde senger. Så burde det fremkomme at man må betale ekstra penger for aircondition

Bekreftet gjest: 2023-09-22


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

91% anbefaler hotellet

135 vurderinger
Utmerket
 
93
Veldig bra
 
27
Bra
 
8
Mindre bra
 
5
Dårlig
 
2

Fem siste vurderinger

01.08.2023

av Anne Eline L

Koselig familiehotell

Koselig lite hotell litt utenfor sentrum men med gangavstand til alt man trenger. Rommet er helt greit men kunne hatt litt mer utstyr på kjøkkenet til å lage mat med. Men ikke noe problem å få mer utstyr når man spør i resepsjonen så det løste seg. Rolig sted med fin utsikt, store terrasser, fint bassengområde. Kan anbefales til barnefamilier og andre som ikke er ute etter partystemning.

 
04.07.2019

av Kenneth N

Nydelig ferie

Koselig lite hotell beliggende rolig til på den vakre øyen Kalymnous, Familiedrevet med Nicolas i spissen som ikke vet hva godt nok han kan gjøre for gjestene. Koselig bassengområde, fabelaktig hjemmelaget mat,den beste vi spiste på øyen. Anbefales både til alt fra barnefamilier til par. Vi kommer igjen. Anbefales varmt.

 
31.07.2017

av MaritF10 Oslo, Norge

Sjarmerende og fint

Hotel Philoxenia ligger rolig til i Ermones på vestkysten av Korfu. Det ligger fint plassert i åssiden med en nydelig utsikt til havet og de fine solnedgangene. Det finnes en strand kun en kort spasertur unna, men man kan enkelt ta buss eller taxi til andre større og finere strender. Takis og familien som driver hotellet er fantastiske verter, og driver hotellet med stødig hånd. Man føler seg velkommen og ivaretatt der, og de smiler alltid! God mat, gode mojitos og masse hjertevarme, Hellas på sitt beste! Basseng og omgivelser er fine, rommene har en grei standard, men badet vårt var litt gammelt og badekaret noe trangt.. Vil anbefale hotel Philoxenia for alle som ønsker å bo et rolig sted, og heller vil oppsøke mer liv og røre etter ønske.

 
16.09.2015

av arne831 Tromsø, Norge

Greit hotell

Velger å score hotellet såpass høyt pga: bra pool, stor verandra, lavt støynivå på AC, hyggelig og veldig imøtekommende personale, stille og rolig om kveldene. Minus med hotellet: ingen kjøleskap på rom, litt slitne solsenger, små rom, lite frokostutvalg og WiFi kun i lobby. Bodde der 1 uke og brukte hotellet kun som overnatting og da fungerte det helt fint. Til å være gresk familiedrevet hotell på en liten øy vil jeg si at standaren var tilfredstillende/svært bra. Personalet, AC og god rengjøring utgjør scoren. Ligger ca 25 min kjøring fra Pothia.

 
10.09.2023

av 135ullap

Ej godt nok uagtet at det trænger til vedligholdelse

Som beskrevet et familiedrevet hotel, der kan trænge til vedligeholdelse, så det var vi forventningsafstemt i forhold til. Helt ok at der mangler en flise, løse lamper mm. Gode senge, flot udsigt og dejligt man kan tilkøbe aircondition. Jeg oplevede larm/manglende ro på terrasserne og poolområdet, men det var udelukkende larm fra værtsfamilien - Ipad, film, Messenger, fodbold på tv med høj lyd, telefoner der ringer mm - ej fra gæster - men fra værtsfamilien der opholdte sig på terrassen. Service i lejligheden var beskidt (sort og fedtet) og der var kun børste og tørrestativ, men ikke sulfo, klude - så kunne man jo selv vaske op, jeg brugte shampoo og vaskede alt af inden jeg tog i brug. Rengøring af værelser (uagtet at vedligeholde kalder),var ikke god nok, eksempelvis spindelvæv ved sengen, urene haveborde, sæberester ved håndvask, fliser på badeværelset. Jeg valgte hotellet fordi det var familiedrevet og forventede dermed en hyggelig stemning, men oplevede ikke en imødekommende, venlig og serviceminded familie der ønskede gæsterne et godt ophold, gæsterne var sådan lidt i vejen. En anden gæst blev latterliggjort da han gik tværs over terrassen for at smide affald i spand, “ved du godt der er én hende hvor du kom fra? Hø hø” ! Ej OK kommunikation. Og jeg skal sige, at jeg IKKE klagede til dem mens jeg var der, så vi var ikke engang i konflikt, men jeg besluttede mig for at anmelde på TripAdvisor for at dele mit indtryk. Jeg vil vælge andet hotel næste gang.