Dobbeltrom

Dobbeltrom med balkong eller terrasse og havutsikt. En stor dobbeltseng. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Espressomaskin. Vannkoker samt kaffe og te. Kjøleskap/minibar, vann ved ankomst inkludert. TV. Badekåper og tøfler. Strandveske med badehåndklær og strandsko. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

  • Barn under 2 år regnes inn i maksantallet i rommet.

Romstørrelse: Ca. 25-30 kvm
Antall personer: 2

Juniorsuite

Juniorsuiter med balkong eller terrasse, noen med havutsikt. En dobbeltseng. Mulig med ekstraseng i sovesofa. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Espresso kaffemaskin. Vannkoker samt kaffe og te. Kjøleskap, vann ved ankomst inkludert. TV. Badekåper og tøfler. Strandveske med badehåndklær og strandsko. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

  • Barn under 2 år regnes inn i maksantallet i rommet.

Romstørrelse: Ca. 40-45 kvm
Antall personer: 2-4

Juniorsuite premium

Juniorsuiter premium med balkong eller terrasse, noen med havutsikt. Det er jacuzzi på uteplassen. En dobbeltseng. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Espresso kaffemaskin. Vannkoker samt kaffe og te. Kjøleskap, vann ved ankomst inkludert. TV. Badekåper og tøfler. Strandveske med badehåndklær og strandsko. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

  • Aldersgrense for å bo i denne romkategorien er 12 år.

Romstørrelse: Ca. 40-45 kvm
Antall personer: 2-3

Suite

Suiter med balkong eller terrasse og havutsikt. Det er jacuzzi på uteplassen. En dobbeltseng. Mulig med ekstraseng i sovesofa. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Espresso kaffemaskin. Vannkoker samt kaffe og te. Kjøleskap. TV. Badekåper og tøfler. Strandveske med badehåndklær og strandsko. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 40-45 kvm
Antall personer: 2-4

Superiorrom

Superiorrom med balkong eller terrasse med havutsikt. En dobbeltseng. Mulig med ekstraseng i sovesofa. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Espresso kaffemaskin. Vannkoker samt kaffe og te. Kjøleskap, vann ved ankomst inkludert. TV. Badekåper og tøfler. Strandveske med badehåndklær og strandsko. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

  • Barn under 2 år regnes inn i maksantallet i rommet.

Romstørrelse: Ca. 30 kvm
Antall personer: 2-3