Dobbeltrom

Dobbeltrom med en stor dobbeltseng. TV. Espressomaskin samt kaffe- og tefasiliteter. Kjøleskap/minibar med daglig påfyll av vann. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Badekåper og tøfler. Strandveske og strandsko. Dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 25-30 kvm
Antall personer: 2

Juniorsuite

Juniorsuiter med en stor dobbeltseng og mulighet for ekstrasenger i en større sovesofa (cirka 170 x 190 cm). TV. Espressomaskin samt kaffe- og tefasiliteter. Kjøleskap/minibar med daglig påfyll av vann. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Badekåper og tøfler. Strandveske og strandsko. Dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse, noen med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 40-45 kvm
Antall personer: 2-4

Juniorsuite premium

Juniorsuite premium med en stor dobbeltseng. TV. Espressomaskin samt kaffe- og tefasiliteter. Kjøleskap/minibar med daglig påfyll av vann. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Badekåper og tøfler. Strandveske og strandsko. Dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse med jacuzzi. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 40-45 kvm
Antall personer: 2

Superiorrom

Romslige superiorrom med en stor dobbeltseng. TV. Espressomaskin samt kaffe- og tefasiliteter. Kjøleskap/minibar med daglig påfyll av vann. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Badekåper og tøfler. Strandveske og strandsko. Dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 31 kvm
Antall personer: 2-3