Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,4 av 10 Basert på 52 vurderinger
Total vurdering
 
8,4 / 10
Rengjøring
 
8,6 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,7 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,6 / 10
Fasiliteter
 
7,6 / 10
Mat og drikke
 
6,8 / 10
Rom / leilighet
 
7,8 / 10
Service
 
9,1 / 10

Siste gjestevurderinger


8 av 10

+
Fellesarealet ved svømmebassenget. Rengjøring.
-
Litt mer variert frokost.

Bekreftet gjest: 2019-09-14


8 av 10

+
Stille og rolig. Ikke trafikkstøy.
-
Stenge vanningsanlegget utenfor for å redusere enorme mengder mygg.

Bekreftet gjest: 2019-09-14


6 av 10

+
bassenget, solsengene, utsikten, renholdet.
-
Veldig harde senger. Langt over gjennomsnittet på ios. Nesten umulig å sove i de. Vi gledet oss til frokost men når denne ble avsluttet 09.30 hver morgen rakk vi ikke denne. Folk er på ferie og det er kun pensjonister som står opp SÅ tidlig for frokost. I tillegg må man betale ekstra for egg, bacon og ting jeg anser som normalt på en frokost (ikke luksus). For et tullete opplegg. Vi fikk aldri spist frokosten, men måtte betale 5 euro for 2 kopper kaffe kl 10.30 flere dager. Aircondition fungerte ekstremt dårlig og bråkte mye. Alle andre steder jeg har bodd på ios har bedre aircon enn Marcos Beach.

Bekreftet gjest: 2019-09-07


9 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2019-08-24


7 av 10

+
Balkongen, bar/bassengområde, frokostområde med uteplasser og veldig hyggelige ansatte.
-
Vasken var så som så, gulvene var ofte sandete da de hadde rengjort rommet, balkongen ble ikke kostet mens vi bodde der, overflater som nattbord og diverse ble heller ikke vasket. Ingen skift på sengen på en uke og det siste døgnet manglet vi håndklær.

Bekreftet gjest: 2019-08-17


10 av 10

+
Utsikten, hyggelig, omsorgsfull service
-

Bekreftet gjest: 2019-08-03


5 av 10

+
-
Bedre frokost

Bekreftet gjest: 2019-08-03


7 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2019-07-13


9 av 10

+
Servicen
-

Bekreftet gjest: 2019-06-29


9 av 10

+
Gjestfriheten til personalet og eiere, og at alt på hotellet var i orden og virket. Godt vedlikeholdt!
-

Bekreftet gjest: 2019-06-22


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

72% anbefaler hotellet

214 vurderinger
Utmerket
 
134
Veldig bra
 
39
Bra
 
24
Mindre bra
 
11
Dårlig
 
6

Fem siste vurderinger

23.07.2019

Innlegg av adeliaingim

Fantastisk hotell!

Kunne ikke vært mer glad over at vi valgte dette hotellet og denne øyen! Stranden ligger 3 min unna hotellet og var vår favoritt på hele øyen (vi prøvde alle). Chora var en koselig spasertur unna, og det gikk buss fra stranden. I tillegg hjalp hotellet oss med å booke ATV fra den beste forhandleren, som vi endte opp med å beholde i en dag ekstra. De ansatte på hotellet føltes ut som vår lille, greske, midlertidige familie. Rommene var rene og koselige, med Aircon og balkong med flott utsikt. Gleder meg til å komme tilbake.

 
16.06.2019

Innlegg av Maria K

Fantastisk hotell!

Vi hadde et fantastisk opphold på dette hotellet! De ansatte var utrolig vennlige og hjelpsomme, og hotellet var rent og godt plassert med kun 2-3 minutters gange til stranden og også muligheter for å gå til hovedlandsbyen Chora på kun 20 minutter. Personlig synes jeg at den vennlige atmosfæren og beliggenheten til hotellet gjorde oppholdet vårt såpass vellykket som det ble, og jeg kommer garantert til å komme tilbake hit. Anbefales!

 
20.07.2015

Innlegg av hander22 Hanoi, Vietnam

Review Marcos Beach Hotel

Meget vennlig hotell-eier, men med veldig hissige ansatte. Ble vekket tidlig om morgenen, beskyldt for og ha ødelagt dosete. Dette var helt åpenbart slitasje som ville oppstått uansett. Doen hadde forferdelig lukt, dusjen tok flere minutter på og bli varm og manglet feste for dusjhode. Aircondition funket ikke som den skal og sengene var veldig harde. Anbefales ikke.

 
01.06.2014

Innlegg av mathias29

Helt fantastisk

Hotelet ligger 20 min gå avstand fra sentrum. 3 min med taxi som for øvrig koster 5 euro. 3 sek til stranden med utsikt over havet . Helt supert. Rommene er greie med gode men litt harde senger. Funker bra for ryggen etter en vill natt på byen. Toaletet er super moderne . Eneste som er kjipt er at det finnes ingen kjøleskap. Litt surt men jeg overlevde :) baren har billige drinker og bassenget er fin ikke alt for stor men hvem gidder og bade der når stranden med det reneste vannet jeg noen gang har sett ligger bare ett stein kast unna. Frokosten er minimalt men funker på en sliten mage etter alt for mange drinker :) personalet er supert og hjelpsom. Basseng området får deg i god stemmning med sine pavillionger litt sånn Hollywood style. For prisen kan man nesten ikke ønske seg mere. Så er du på utkikk etter en bra hotell i ios så er dette hotellet og anbefale. 100% tumbs up for utsikten. Tumbs down for mangel av kjøleskapet på rommet :/ air con er gratis. :) det som overrasket meg stort er wifi på rommet med skikkelig god dekkning. Helt alright.:)

 
06.10.2020

Innlegg av mbean01

Best place in iOS

I cannot express enough in words how great our experience at Marcos Beach was. It was our first time going to Ios and after reading the reviews online, we decided to book this hotel....and we definitely made the right choice! The family that run this hotel are so welcoming and make you feel so comfortable from the offset. They could not have done more for us and they happily answered any questions or queries we had. They really do go above and beyond for their guests! Our room was excellent and so clean with great facilities! The pool area was always pristine and the atmosphere was so relaxing. The view from our balcony was amazing and just breathtaking. The hotel is in such a convenient location only being a 3 minute walk from the beach. This is definitely the best hotel on the island and I can honestly say that we would not consider booking anywhere else. We are already counting down the days until we are back. We cannot thank them enough for their hospitality and for making our holiday so perfect - we would recommend it to everyone!!