Marcos Beach

Fra Marcos Beach er utsikten over den herlige stranda Myloptas og det krystallklare vannet helt enestående. Er du av det eventyrlystne slaget, så er det nok av vannsport å prøve seg på mellom svømmeturene.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Eierene og ansatte var alltid tilgjengelig og veldig hyggelige og hjelpsomme . De fikk deg til å...
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 150 m
Til sentrum: 2,5 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Marcos Beach er et godt hotell som ligger rolig til i nærheten av den populære Mylopotasstranda med restauranter og minimarked. Her er det et hyggelig bassengområde med utsikt over stranda, med gratis solsenger og parasoller samt snackbar. For å komme til stranda går man ned bakken for hotellet.

Gratis wifi i fellesområdene, med tidvis dårlig dekning. Gratis internetthjørne og TV-stue. Det er cirka 2,5 kilometer til Chora med et større tilbud av restauranter, butikker og barer. Begrenset lokaltrafikk.

Måltider

Enkel frokost inkludert.

Alle hoteller – Ios

Far Out Hotel & Spa

Et lite stykke opp fra stranda og noen kilometer fra Chora ligger Far Out Hotel & Spa, et komfortabelt hotell med et eget lite spa. Og utsikten! Utsikten fra hotellet over bukta og Mylopotasstranda er slående. Velkommen til et herlig hotell på Ios.

Far Out Village

Det aller beste ved Far Out Village på Ios er beliggenheten! Hotellet ligger like ved Mylopotas-stranda, og nesten det eneste som ligger mellom stranda og hotellet er det herlige bassengområdet.