Marcos Beach

Fra Marcos Beach er utsikten over den herlige stranda Myloptas og det krystallklare vannet helt enestående. Er du av det eventyrlystne slaget, så er det nok av vannsport å prøve seg på mellom svømmeturene.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Hyggelig betjening, hyggelig bassengområdet, enkel innsjekk og utsjekk, kort vei til stranda
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 150 m
Til sentrum: 2,5 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Marcos Beach er et godt hotell som ligger rolig til i nærheten av den populære Mylopotasstranda. Her er det et hyggelig bassengområde med utsikt over stranda, med solsenger og parasoller samt snackbar. For å komme til stranda går man ned bakken for hotellet.

Wifi inkludert i fellesområdene, med tidvis dårlig dekning. Det er cirka 2,5 kilometer til Chora med et større tilbud av restauranter, butikker og barer. Begrenset lokaltrafikk.

Måltider

Inkludert:

  • Frokost.

Alle hoteller – Ios

Eden Ios

Eden Ios er et enkelt hotell som ligger utenfor Ios by for deg som ikke stiller krav til fine fasiliteter eller høy standard. Eierinnen byr på ekte gresk gjestfrihet og får gode tilbakemeldinger fra tidligere gjester. Hotellet har en fin hage der frokosten serveres. Lei en bil og oppdag øya Ios. I Ios by er det et stort tilbud av nattklubber, restauranter og barer.

Ios Palace

På Ios Palace får du en minneverdig ferie med god service. Hotellet har to saltvannsbasseng og ett med ferskvann samt utsikt over stranda Mylopotas. Lokale mattradisjoner står på menyen i restauranten og gode cocktails serveres ved bassenget.