Restauranter i Paris

Restauranter i Paris

Det finnes et tusentalls restauranter i Paris av god kvalitet, til alle prisnivåer og kjente såvel som ukjente perler. Spis på koselige små steder i Montmartre, prøv en herlig falafel fra et tilfeldig "hull-i-veggen" i Marais eller besøk noen av de trendye, små restaurantene rundt Canal St. Martin, som er svært populært blant studenter. Vi har samlet våre beste anbefalinger til restauranter i Paris her.

Bestill reise til Paris >>

Les flere reisetips

Le Relais de la Butte Le Relais de la Butte

1. Seb'on – autentisk i Montmartre

Den lille restauranten Seb’on er en ordentlig perle. Her er prisene litt høyere, men du får god mat, romantisk atmosfære og en fin utsikt over kokkene som jobber på kjøkkenet. Menyen består av et lite utvalg gode franske retter med moderne touch. Bestill bord i forveien for å sikre deg et bord, eller ta sjansen på en barplass i siste liten!

Adresse: 62 rue d'Orsel

2. L'Aubergeade – enkelt og godt i Reuilly

L'Aubergeade eies av to gjestfrie tvillinger og er et svært populært sted blant lokalbefolkningen. Her venter lekker, fransk mat og en meny som stadig endres. Restauranten har en livlig stemning og blir raskt en favoritt man besøker flere ganger.

Adresse: 17 rue Chaligny

3. Le Relais de la Butte - restaurant "with a view"

Le Relais de la Butte er en koselig lokal bar på et torg i Montmartre. Her spiser du ofte til tonene av en gatemusikant, med fantastisk utsikt. Bli enda lenger med en god kaffe, iskrem eller et glass vin. 

Adresse: 12 rue Ravignan

Café i Paris Café i Paris

4. Le Procope – En av Paris eldste restauranter

Le Procope er en opplevelse av flere grunner, ikke nok med at den har eksistert helt siden 1600–tallet, så serveres det genuin, fransk husmannskost i en herlig atmosfære.

Adresse: 13 Rue de l'Ancienne Comédie

5. Le Bouillon Chartier - enkelt, superfransk og billig!

Le Bouillon Chartier i Montmartre er en ordentlig perle av en restaurant i Paris. Den store restauranten ligger i en gammel sporvognshall, er genuint fransk og i tillegg billig!

Adresse: 7 Rue du Faubourg

6. La Cupole – 20–tallsvibber

Det klassiske brasseriet La Cupole har holdt åpent i nesten 100 år, med rikelig av innredningsdetaljer som bevis. Restauranten har 20–tallsvibber og får av og til kritikk for langsom service, men det er likevel verdt et besøk!

Adresse: 102 Boulevard du Montparnasse
 

Restaurant i Paris Restaurant i Paris

7. Perruche – takterrasse med utsikt over Paris

Restaurant Perruche ligger på takterrassen i varehuset Printemps og har en ekte, myldrende parisisk stemning. Ta en drink eller nyt et herlig måltid med utsikt over hele Paris!

Adresse: Printemps de l'Homme

8. Le Bon Saint Pourcain – Lite og koselig

Den lille restauranten Le Bon Saint Pourcain, nær Luxemburghagen, er en moderne restaurant med serviceminded personale. Den koselige stemningen sitter igjen lenge etter besøket.

Adresse: 10 bis Rue Servandoni

9. Hotel Costes – Kjendisenes favoritt 

På Coste Hotell kan du velge mellom å sitte i baren eller nyte en herlig lunsj i bakgården under glasstaket. Vær på utkikk etter trendy parisere og kanskje du til og med ser en kjendis her! 

Adresse: 239-241 Rue Saint-Honoré


Tips & Inspirasjon

Bli inspirert av våre reisetips, finn ditt drømmehotell eller meld deg på til vårt nyhetsbrev.

Alle våre reisetips

I våre reiseguider finner du tips på de hyggeligste restaurantene, de fineste strendene, de mest interessante severdighetene med mer!

Les våre reisetips

Finn ditt drømmehotell

Finn det perfekte hotellet med et finsøk. Søk etter bare det som er viktig for deg og sitt igjen med de hotellene som passer deg best.

Gå til hotellsøket

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.

Meld deg på vårt nyhetsbrev her