Korsika – la deg sjarmere av en uvanlig fransk juvel

Korsika

  • • Skjønnhetens øy
  • • Fantastiske strender
  • • Vandre eller sykle i fjellene

Korsika – den grønne øya som ligger cirka 17 mil sørøst for Frankrike skiller seg klart ut fra de øvrige øyene i Middelhavet. Øyas innland består av høye og skogkledde fjell mens kysten består av rosa klipper og myk sandstrand. Naturens variasjon forklarer enkelt hvorfor franskmennene kaller Korsika for "skjønnhetens øy".

Ukens deal!

Akkurat nå får du 500,– i rabatt per person på alle pakkereiser til Korsika, Firenze, Pisa, Ibiza, Pula, Menorca og Thessaloniki.

Gjelder kun nye bestillinger.


Fakta om Korsika

Lokal tid

Ingen tidsforskjell

Valuta

Euro

Mer fakta

Været

jan 10°c
feb 10°c
mar 13°c
apr 15°c
mai 20°c
jun 24°c
jul 27°c
aug 28°c
sep 23°c
okt 19°c
nov 14°c
des 10°c

Alle reisemål Frankrike

Saint Jean de Luz

Reis til Saint Jean de Luz, en sjarmerende kystby beliggende i den franske delen av Baskerland. Her venter den ultimate ferien for deg som vil kombinere surfing, sol & bad med herlige strandpromenader og heng på uteserveringer i koselige omgivelser.

Paris

En reise til Paris er en perfekt reise for en langhelg, enten du reiser med venner, familie eller kjæreste. Flyturen tar heller ikke lang tid – på et par timer kan du være framme i byen som byr på rik historie, kultur for enhver smak, shopping for enhver lommebok og restauranter i verdensklasse. Opplev Paris med vennene, familien eller din kjære.

Nice

Den franske riviera gir mange assosiasjoner. Vakkert og dramatisk landskap, små middelalderbyer på fjelltoppene, trendy badebyer og jetset er bare litt av det man tenker på.