Gjestevurderinger

En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Sted
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

89% anbefaler hotellet

6012 vurderinger
Utmerket
 
4658
Veldig bra
 
896
Bra
 
271
Mindre bra
 
92
Dårlig
 
95

Fem siste vurderinger

11.11.2019

Innlegg av MonaH1041

Ferie

Deilig ferie i flotte omgivelser. God service, rent, nydelig mat, hyggelige ansatte. Fine bassengområder og strandområde samt flotte bademuligheter i havet. Utrolig å se så mye forskjellig fisk fra brygga. Et sted jeg gjerne drar tilbake til.

 
08.10.2019

Innlegg av camilla64120 Sarpsborg, Norge

Blitt mitt andre hjem

Min mann og jeg reiser for å slappe av og komme vekk fra været i Norge og da er dette et perfekt hotell. Vi får slappet av, spiser masse god mat og drikke. De har det meste for alle og billige taxier inn til byen og for yngre mennesker tar animation teamet de inn til Little Buddha. God service i restaurantene, ved poolene og stranden. Stor takk til Mr Ihab og Mr Ayman for alltid ha alt tilrette lagt når vi kommer. Gleder oss alt til neste gang. Var der jul/nyttår 2018/2019 og med familie Mars 2019 og er alltid hjertelig velkommen.

 
12.09.2016

Innlegg av 214ilseh Trondheim, Norge

Perfekt!

Med en veldig hektisk hverdag her hjemme bestemte jeg og min søster oss for å ta en complete time out. Tropitel sahl hasheesh hadde ALT vi trengte. Ettersom hotellet er plassert såppass avsidesliggende, var det ingen trang eller "press" på å sjekke ut omgivelsene. Det var tilbud om aktiviteter både fra reisebyrå og et dykkesenter på området, maten var bra (til å være all inclusive) bassengområdene var en genial måte å dele opp på og den korte avstanden til lagune og hav var perfekt. Spa og massage var kjempebra (!) og butikkene hadde akkurat det du trengte for hotellpriser ... Ser allerede på tur tilbake for å ta dykkersertifikat og slappe av igjen, det ble en fantastisk ferie.

 
08.09.2016

Innlegg av Alexander M

Tropitel

Fint all inclusive hotell. Personalet er service innstilt og du finner det meste både for barnefamilier og par. Hotellet har flott pir med en liten lagune der du kan dykke å se på en masse korall fisker. Et minus er at hotellet ligger langt unna Hurghada ( 30-40 min ) så man ser mest hotellet, i og med at det ligger midt i ørkenen.

 
07.09.2016

Innlegg av 343sivk

Flott hotel med god mat

+ Maten er veldig god. + Servicen fra personalet i matsalen er kjempegod. + Romslige rom, ønsker du stilhet be om rom med ikke basseng utsikt. + Flott lagune som barn også kan snorkle i. + Anbefaler hotellet til familier. + Internett , må betale for kabel,men absolutt vært det. + Spa avd. er billig. + Kommer nok å reise tilbake. + Amisol er veldig flinke på service og de lokale guidene er kjempe hyggelige og flinke. - Litt synd at flyet med Amisol lander på natten dermed så mister du en dag hvis kun er 1 uke. - Mye vind kan være vanskelig å snorkle og dykke - Ok renhold vi hadde en som het Kamal, prøvde å gjøre sitt beste, men kunne vært mer nøye med baderommet. - Respesjonen kan være noe treig i å få ordnet opp når det mangler noe på rommet ditt. - Kan føle seg litt avkledd når man selv stiller i bikini og 90% bader i Burkini, men samtidig er det jo vi som drar til et arabisk land så det får være greit. - De arbiske turistene er nok tildels over middelklassen og har tjenere hjemme og dermed vant til at de bestemmer og skal høres, vet ikke om det blir litt likt nyrike russere i adferd, men de kan virke noe arrogante og uhøflige overfor andre gjester og personalet. Smil og Lukk ørene så går det veldig fint :)