En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

89% anbefaler hotellet

9119 vurderinger
Utmerket
 
7386
Veldig bra
 
1111
Bra
 
369
Mindre bra
 
121
Dårlig
 
132

Fem siste vurderinger

04.08.2023

av 441paalf Oslo, Norge

Stort sett skuffet

Tropitel Sahl Hasheesh er i utgangspunktet et flott anlegg og skilter med fasiliteter med høy klasse. Vi valgte hotellet fordi det lå nære stranden, hadde flere bassenger og i tillegg indisk og meksikansk restaurant. Skuffelsene sto i rad og rekke av dette stedet. Det startet ca 1 uke før avreise da jeg fikk en melding om at det ikke var dekning på kredittkortet mitt. Jeg sjekket med banken og her var det ingen problemer. Banken sjekket litt nøyere om hvordan hotellet hadde sjekket kreditten min og fant ut at det hadde de ikke(!) Jeg la inn et debetkort og fikk samme melding. Jeg fosøkte å komme i kontakt med hotellet, men de svarte ikke på meldingene mine, så vi tok sjansen på at dette ville ordne seg når vi kom til Egypt. Siden hotellet ligger et stykke fra Hurghada avtalte vi med hotellet at de sulle sende transport og hente oss. Vi ventet på transporten i 45 minutter før vi ga opp og ok en taxi. Vel fremme på hotellet var det ingen problemer med betalingen o da jeg stilte spørsmål vedrørende meldingene deres ble jeg bare møtt med uforstående babling og infoen om transport visste de ingenting om til tross for at jeg kunne vise dem bekreftelse på dette. Jeg mistenker at dette hotellet spekulerer i å få gjestene sine il å betale for hotelloppholdet på forhånd selv om dette strider i mot vilkårene fo bestilling av rom via formidlingstjenester slik som Booking.com og Hotels.com. Ut over denne temmelig lugubre service innstillingen ka je si at rommene er fine, men sengene er knallharde. Restaurantene de skilter med er en vits. Menyen var på 1 laminert A4 side og hovedrettene bestod av ett enkelt valg.

 
09.03.2023

av Lene H Askim, Norge

Dette hotellet er ikke 4 stjerner, og langt unna 5. SPA avdelingen er en katastrofe, som kun ønsker å lure deg

Et ok hotell om det var rangert som 3 stjernes. Et stykke unna 4 stjerner, og langt unna 5 stjerner. Rommene var ok, og det var egentlig det eneste som var bra på dette hotellet. SPA avdelingen er skitten, de ansatte er uhøflige og uprofesjonelle, de forsøker glatt og lure deg, og de trakk kortet mitt to ganger for en behandling. Hele SPA avdelingen føles rett og slett utrygg. Vi har reist mye i Egypt, dette er det dårligste vi noengang har bodd på av feriehotell.

 
11.11.2019

av MonaH1041

Ferie

Deilig ferie i flotte omgivelser. God service, rent, nydelig mat, hyggelige ansatte. Fine bassengområder og strandområde samt flotte bademuligheter i havet. Utrolig å se så mye forskjellig fisk fra brygga. Et sted jeg gjerne drar tilbake til.

 
08.10.2019

av camilla64120 Sarpsborg, Norge

Blitt mitt andre hjem

Min mann og jeg reiser for å slappe av og komme vekk fra været i Norge og da er dette et perfekt hotell. Vi får slappet av, spiser masse god mat og drikke. De har det meste for alle og billige taxier inn til byen og for yngre mennesker tar animation teamet de inn til Little Buddha. God service i restaurantene, ved poolene og stranden. Stor takk til Mr Ihab og Mr Ayman for alltid ha alt tilrette lagt når vi kommer. Gleder oss alt til neste gang. Var der jul/nyttår 2018/2019 og med familie Mars 2019 og er alltid hjertelig velkommen.

 
12.09.2016

av 214ilseh Trondheim, Norge

Perfekt!

Med en veldig hektisk hverdag her hjemme bestemte jeg og min søster oss for å ta en complete time out. Tropitel sahl hasheesh hadde ALT vi trengte. Ettersom hotellet er plassert såppass avsidesliggende, var det ingen trang eller "press" på å sjekke ut omgivelsene. Det var tilbud om aktiviteter både fra reisebyrå og et dykkesenter på området, maten var bra (til å være all inclusive) bassengområdene var en genial måte å dele opp på og den korte avstanden til lagune og hav var perfekt. Spa og massage var kjempebra (!) og butikkene hadde akkurat det du trengte for hotellpriser ... Ser allerede på tur tilbake for å ta dykkersertifikat og slappe av igjen, det ble en fantastisk ferie.