Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
9,2 av 10 Basert på 35 vurderinger
Total vurdering
 
9,2 / 10
Rengjøring
 
9,5 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
9,2 / 10
Oppfylte forventningene
 
9,1 / 10
Fasiliteter
 
9,1 / 10
Mat og drikke
 
8,5 / 10
Rom / leilighet
 
8,7 / 10
Service
 
9,5 / 10

Siste gjestevurderinger


8 av 10

+
Servicen
-
Litt bedre utvalg av buffe

Bekreftet gjest: 2019-10-25


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

92% anbefaler hotellet

6077 vurderinger
Utmerket
 
5121
Veldig bra
 
685
Bra
 
149
Mindre bra
 
59
Dårlig
 
65

Fem siste vurderinger

17.01.2017

Innlegg av Amy L

Fantastisk!

Vi var her i totalt 14 netter. Fantastisk hotell og bra service fra alle kanter på hotellet! Den private stranden er super! Perfekt for avslapningsferie. Benyttet restauranter både på hotellet og nabohotellet Steigenberger Aqua Magic -Sushirestauranten ble vår favoritt, men Samurai er også verdt et besøk :) Bufeen i restauranten har diverse mat til alle måltider, men kunne kanskje vært noe bedre til tider... men totalt sett veldig bra :) kommer definitivt tilbake hit i fremtiden! Mina, Marwa, Tamer og Kareem i lobbyen kommer vi til å huske spesielt godt - ekstra takk til de :) Drink (på bildet) laget av Mina på stranden :)

 
16.11.2015

Innlegg av Terje R

Hurghadas beste hotell.

Dette var vårt sjette besøk på Steigenberger Al Dau Beach. Det er et meget hyggelig hotell med stort bassengemråde, hage og golfbane i tillegg til en romslig strand med skjermede solplasser. Vi har opplevd fullbelagt hotell uten at vi følte at det var trengsel om solsenger ved basseng eller strand. Vi opplever et vennlig og serviceinstillt personale på alle nivåer i organisasjonen, noe som bidrar til å gjøre oppholdet komfortabelt og meget hyggelig. Som repeaters benytter vi oss av tilbudet om å bli møtt på flyplassen av en representant fra hotellet og transport direkte til hotellet. Ved avreise blir vi også transportert til flyplassen med hotellbussen. Et tilbud vi setter veldig stor pris på. Maten er bra og variert i hovedrestauranten. Restauranten Alexander, som er hotellets gourmetrestaurant, har internasjonal meny av høy klasse og ikke minst en hyggelig betjening. Vi vil anbefale alle som ønsker en avslappende og hyggelig ferie å besøke dette flotte hotellanlegget. Vi kommer garantert tilbake!

 
12.04.2013

Innlegg av Sivert R Førde, Sogn og Fjordane, Norway

Fantastisk Hotell!!

Hvor skal man starte.. Jeg og min samboer hadde gjort oss opp noen relativt høye forventninger til hotellet pga div anmeldelser her. Og bildene selvfølgelig.. Men det var ingenting i forhold til hva som møtte oss på hotellet! Lobby: Gedigen, med 2 barer og en svær dam midt i. Alt i marmor. Hyggelig personale i resepsjonen og i barene her. Rom: Stor rom med en ok ballkong. Litt for hard seng etter min smak( men dette er smak og behag.. bagatell) ellers var alle golv på rommet i marmor og utsikten fra verandaen var helt fantastisk! Be om å få ett rom mellom 1515 og 1525. disse har utsikt over Rødehavet, hagen, basseng området og golfbanen. Basseng området: GEDIGENT basseng!! 5000m2!! passe dypt og passe kjølig!! bra poolbar med lunch servering. Veldig god mat! Ellers er det plenti med solsenger rundt bassenget. Det er ikke behov får å "reservere" solseng. Det er heller ikke lov.. Personalet rundt bassenget er veldig hyggelige og varter deg opp på best mulig måte. Litt skuffende at boblebada var i dårlig stand. Strand: Fin strand. Det er veldig lang grundt, så det er en veldig fin plass å være med barn. Masse solsenger, så her finner man altid en flott plass! "Sanden" er ikke finkornet, men bitte små steiner. Strandbaren er veldig bra. God mat og hyggelige folk som jobber der. De går også rundt på stranden slik at man kan bestille mat og drikke til solsengene. Spa: vi benyttet oss ikke av spaet. Ellers kan det nevnes at all mat kan spises uten bekymring for magen. Vi spiste både salater, fisk og skalldyr, fugl, egg og kjøtt. Ingen problem. Men maten var veldig lite krydret og smakte lite. Litt salt gjorde susen. Vi kommer garantert tilbake til dette hotellet, og jeg har ingen problemer med å gi dette hotellet 5/5.

 
23.01.2013

Innlegg av WeNo111 Ål, Norge

luksus ferie

Veldig bra hotel, utmerket service. Veldig bra frokost. Litt skuffet på Restaurant Aleksander men Libanesisk restaurant anbefales på sterkest. Baseng service utmerket, de tilbud seg til og med å pusse solbrillene dine.. tilbud av is tè ved basseng og varme kluter til å vaske hendene din mens du ligger ved basseng. Eneste klager var at vi syntes det var litt plågsomt med alle tilbud mens vi ville gjerne bare slappe av og sole oss. Vi feiret bryllups dagen under oppholdet og min man hadde bestilt blomster, og i tillegg spandert hotell kake på oss. Men vi reise gjerne tilbake. Vi bestilt hotel direkt på deres hjemmesider og fekk gratis transport til og fra flyplassen.

 
07.08.2012

Innlegg av Mari E Oslo, Norge

Avslappende

Vi følte oss nesten som kongelige. Vi ble alltid vartet opp og passet på, og følte oss veldig trygge selv om det var store opptøyer i andre siden av landet. Fantastisk service, og nydelige rom. Stor buffet med godt og variert utvalg både til frokost, lunsj og middag. Også flere restauranter på hotellområdet. Disse bør man reservere bord på senest dagen før for å komme inn. Med all inclusive var prisen helt ok, kanskje litt høy, men vi fikk virkelig igjen for pengene. Vi holdt oss stort sett i hotellomrpdet, vi hadde alt vi trengte der. Souvernierer med lave "fixed prices" og et enormt kvalitetsutvalg fant vi på Cleopatra, ca 200 meter opp i gata. Gjennom reisebyrået dro vi på ørkensafari for blant annet å ri på kameler og hilse på beduinene en dag, og på båttur for å snorkle en annen. Anbefales! Muligens ørlite grann kaldt i vannet, også i det uoppvarmede bassenget. En veldig fin tur, og et supert hotell, spa-avdelingen er heller ikke til å klage på.