En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

61% anbefaler hotellet

2003 vurderinger
Utmerket
 
1148
Veldig bra
 
436
Bra
 
226
Mindre bra
 
94
Dårlig
 
99

Fem siste vurderinger

16.12.2015

av bersim2015 Hurghada, Egypt

2 uker på Bella Vista

Vi hadde bedt om utsikt på e-mail til hotellet på forhånd, så vi fikk en vakker utsikt. Men for de som ikke hadde gjort det,kunne de være svært så uheldige. Angående hotellrommet var det slitt. Renholdet var helt ok. Renholderne var veldig smilende og vennlige. I motsetning til de i resepsjon og baren. I resepsjonen var de lite imøtekommende og Bartenderne kunne ikke engelsk. Reagerte sterkt på hvordan glassene ble vasket i baren. Ble kun skylt i kaldt vann og tørket med ett håndkle. Fra rommet vårt observerte vi en av bartenderne drikke rett i fra colaflasken for så å sette den inn i kjøleskapet igjen. Selve uteområdet var spylt, kostet og pent. Det var enormt med katter som tigget med solstolene og drakk rett av svømmebassenget. Er det ikke klor i bassenget??? Kunne ikke noen av dagene kjenne klorlukt ved bassenget. Vi fikk og magetrøbbel i et par dager. Og da har vi ikke spist noen andre steder i Hurghada enn der. Endel selgere rundt bassenget var pågående i starten. Som flere andre skriver her var selgerne i de nærmeste butikkene enormt påtrengende og faktisk frekke. Synes og at selve byen er veldig støvete og skitten. Vonde veier og fortauer å gå på. På vår siste dag ville Animasjons teamet at vi skulle skrive en vurdering på datamaskinen. Hvorpå hun ene av de satt med oss da vi skrev. Da hun skjønte at vår vurdering av hotellet var mer negativ enn positiv avsluttet hun hele meningsmålingen. Så vår vurdering ble rett og slett sensurert/slettet.

 
19.02.2013

av LivKarin Trøndelag, Norge

1 uke på Bella Vista

Jeg og kjæresten min har nettopp kommet hjem etter ei uke på Bella Vista.Godt og varmt å et fint hotell,servicen er det ingenting å si på,stort sett hyggelige folk.Men å kalle det All Inclusive er litt feil,det er fra kl 11 på morgenen til 11 på kvelden,å er du tørst før kl 11 så må du betale,noe som å ikke er så enkelt,for dem eier ikke vekslepenger.Maten er ikke det aller beste heller,dårlig utvalg,det er mer rundstykker i forskjellige slag enn det er pålegg til frokost.Lunsj og middag er heller ikke av det beste,det ble mye kylling og ris den uken,dårlig utvalg.Men det som ødla mye for oss er dem plagsomme selgerne på utsiden,rett og slett tragisk,vi ble dratt inn i butikken,å kom oss ikke ut igjen før vi har handlet,å lurt ble vi å.Men ellers hadde vi det fint,fint uteområde,gode solsenger,fin fin strand,men bassenget var iskaldt.Så folkens skal dere bo på Bella Vista så hold dere laaangt unna dem som har butikkene sine ved inngangen.

 
08.11.2012

av Adrenaline31 Aalesund, More og Romsdal, Norway

Litt under middels.

Bodde på dette hotellet 1 uke i begynnelsen av November med "All inclusive". Maten var rett å slett dårlig. Både jeg og min samboer ble magesyke med diarè og oppkast i 3 dager. Vi oppdaget først på dag 2 at de ansatte i baren vasket glassene for hånd i en krane før de tappet ny øl til neste gjest. Ølglassene var så på størrelse med melkeglass så at bakteriefloraen er stor er ikke noe rart. Vi valgte å spise ute på resturanter de 5 siste dagene og skulle vi ha drikke på hotellet kjøpte vi flaskeøl eller boksbrus selv om vi hadde "all inclusive". Hotellrommet var middels greit, mye var bare fikset med silikon (sprekker i fliser, lekasje på vasken, etc). De ansatte var hyggelige og hjelpsome, men det KRYR med selgere på bassengkanten å i strandsonen. Noen er ekkelt pågående å aksepterer ikke ett "nei". Ellers kryr det av bråketer russere på hele hotellområdet.

 
01.09.2012

av sorbusx København, Danmark

standard hotell

bra hotell till den prisklassen , stadning og service var gott , ekstra betalning av safebox , lite tråkig aftens buffe , det finns en god fisk restaurant i narheten 50m , vi hadde ett rum på 3 vån narmast huvud byggningen , det er discotek vid strand området.

 
09.05.2012

av Amandacn Kongsberg, Norge

Bra så lenge du holder deg inne på området

Hotellet var veldig bra. Vi var hele familien fra barn til oldemor og var veldig fornøyde med hotellet. flesteparten av de som jobbet der var veldig blide og service innstilte, med untak av en bartender og de som jobbet i skranken (de var bare sure). håndkler ble byttet hver dag og hotellrommet vasket. til og med klærne vesla hadde slengt fra seg på gulvet ble brettet og lagt bort. Minuset med hotellet i seg selv var musikken som holdt på til langt på natt, og musikken fra nabohotellet som holdt på enda lenger. det ble vanskelig å sove med så mye bråk. Enda ett minus var det at aircondition ikke virka skikkelig. I noen rom (som vårt) måtte nøkkelkortet stå i for at aircondition skulle virke, og siden man ikke er så mye på rommet i løpet av dagen så var det kokvarmt når vi skulle legge oss. Vi endte med å be om ett ekstra kort som vi bare lot stå i. dette hjalp litt, men det ble ikke behagelig for det. Ellers var hotellet i seg selv veldig fint. gode solsenger, fint basseng og deilig strand. Jeg vil ikke anbefalle snorkleturen som går fra brygga der da denne var veldig skuffende og egentlig bare slitsom. Og hvis du skulle dra alikevell så pass på å ha med deg masse vann, for du får ikke noe ombord, og stranden man blir satt av på i en time har ikke noe som helst skygge. Den største ulempen ved hotellet var alikevell selgerene på utsiden. Det ligger tre-fire butikker nesten inntil utgangsdøren til hotellet og selgerene her er virkelig agressive. de stiller seg i veien for deg og omtrent drar deg inn i butikkene sine og vil ikke la deg gå før du har kjøpt noe. og hvis du er dum nok til å si at du er ute etter noe de ikke har i butikken så løper de å henter, og forlanger blodpris for det og blir veldig sure hvis du ikke kjøper det. Vi endte med å løpe i motsatt retning og over veien før vi gikk rundt ett bygg og fulgte gata på bortover på motsatt side bare for å slippe unna dem. Resten av selgerene rundt er ikke like agresive og blir heller ikke sure hvis du sier nei. Hvis ikke man orker å høre på dem er det bare å ignorere dem, selv om du da blir kalt jævla russer. Det at det var så vanskelig å forlate hotellet ødela mye av turen for oss, og vi kommer ikke til å reise tilbake.