Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,2 av 10 Basert på 156 vurderinger
Total vurdering
 
8,2 / 10
Rengjøring
 
8,5 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,5 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,4 / 10
Fasiliteter
 
8,1 / 10
Mat og drikke
 
7,7 / 10
Rom / leilighet
 
8,2 / 10
Service
 
8,4 / 10

Siste gjestevurderinger


7 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2019-11-29


8 av 10

+
Greut hotell, bra renhold, nen veldig nedslitt
-
Renovering

Bekreftet gjest: 2019-11-29


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

82% anbefaler hotellet

1599 vurderinger
Utmerket
 
922
Veldig bra
 
484
Bra
 
126
Mindre bra
 
39
Dårlig
 
29

Fem siste vurderinger

21.10.2018

Innlegg av Siw L Stavanger, Norge

Badeferie

stort hotel rett på stranden.Hotellet har et eget korallrev som er kjempefint og snorkle ved. Gjestene er 80% tyskere. Maten syntes vi ble litt kjedelig i lengden, stort sett det samme til frokost og lunsj hver dag, middagene varierte de etter ulike temaer så det var bedre.Veldig hyggelig personale, spesielt i baren ved bassenget. Rommet ble ikke vasket særlig bra.Vonde, harde senger. Røyking er dessverre tillatt nesten overalt, man slipper aldri unna. Eneste område det ikke var tillatt, var inne i frokost restauranten og lobbyen. Dette var veldig plagsomt for oss som ikke røyker.

 
29.06.2016

Innlegg av Ann A

flott familieferie

stort hotel rett på stranden.Hotellet har et eget korallrev som er kjempefint og snorkle ved,masse fargerike fisker og se på.Mye tyskere og russere da vi var der.Maten syntes jeg ble litt kjedelig i lengden,stort sett det samme til frokost og lunsj hver dag,middagene varierte de etter ulike temaer så det var bedre.Vonde drinker,men god øl og rosevin på all inclusive.Rommet ble feiet hver dag,men ikke vasket like ofte.Vonde senger.

 
29.11.2015

Innlegg av AnkiFritzner Fredrikstad, Norge

Nydelig og herlig feriested!

Herlig sted med masse aktiviteter som tennis, biljard m.m. Nok å finne på for hele familien. Morsomme show og fin underholdning på kveldene. Flotte bade- og snorkelmuligheter, og helt fantastisk å ha et korallrev rett utenfor hotellet. Maten er god og variert, og man blir ikke lei på en uke. Andre gangen vi var her nå, og det er et supert sted for familieferie som vi gjerne drar tilbake til.

 
26.09.2013

Innlegg av Anita R Sarpsborg, Norge

Sol og badeferie

Litt eldre hotell, ikke allverden luksus men koselig. Vi kunne gå rett ut i Rødehavet fra rommet. Maten var ikke allverden på dette all inklusive hotellet. Så derfor kommer vi ikke tilbake hit. Men utrolig koselig folk på hotellet. Mens obs pass opp for overivrige selgere på Ali bama senteret. Ikke gå alene jente dit! Ellers er jo Hurgada bare fantastisk, bedre sted fins egentlig ikke.

 
26.03.2013

Innlegg av Hege-KristinG Sarpsborg, Norge

Utrolig fint hotell

Kjempefint familiehotell i tilknytning til stranda i Rødehavet. Ganske salt vann, men fin sandstrand med egen launebar på begge sider. En molo ut i midten fra hotellet, med pizza-restaurant på enden. Kamelridning på stranden, med DrAlban. Fin barneklubb for barn mellom 3 og 12 år, egen lekeplass og undulater i bur. Finnes et par katter på området. Minibank i resepsjonen, egen basar rett utenfor hotellet. To basseng. Utrolig hyggelig betjening. Maten er utrolig bra. Eneste aberen er at det ikke finnes heis der, men ellers er hotellet tilrettelagt rullestoler og barnevogner. Ligger litt bort fra hovedveien, og det er stille og rolig der.