Clubrom

Fine clubrom som ligger i en separat bygning i en litt roligere del av hotellområdet, et stykke fra familieaktivitetene. Rommene har to enkeltsenger eller en dobbeltseng. Mulig med ekstraseng i sovesofa. Fjerde person må være barn som deler ordinær seng. Stort TV og minibar. Kaffe- og tefasiliteter samt Nespressomaskin. Strykejern og -brett. Gratis wifi, safe og luftkondisjonering. Badekåper og tøfler. Badekar, dusj og wc, hårføner. Balkong med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

  • Barn under 2 år regnes som person i ekstraseng.
  • Gjester i disse rommen har tilgang til egen innsjekking og et separat bassengområde med infinitybasseng. Hotellet kaller disse rommene Bay Club.

Romstørrelse: Ca. 45 kvm
Antall personer: 2-3 / 2-4, hvorav 2 barn

Deluxerom

Fine og romslige deluxerom med to mindre dobbeltsenger eller en større. Har rommet en større dobbeltseng har det også en sovesofa for 2 personer eller mulighet for ekstraseng for en person. Fjerde person må være barn og deler ordinær seng. TV. Kaffe- og tefasiliteter. Minibar på forespørsel. Strykejern og -brett. Gratis luftkondisjonering, wifi og safe. Badekåper og tøfler. Badekar, dusj og wc, hårføner. Balkong. Rengjøring 7 ggr/uke.

  • Rommene ligger i separate bygninger ved familiebassenget og lekeplassen.

Romstørrelse: Ca. 45 kvm
Antall personer: 1-4, hvorav 1 barn

Dobbeltrom

Moderne og romslige dobbeltrom som ligger i hovedbygningen. Dobbeltseng eller to enkeltsenger. Ekstraseng for barn er del i ordinær seng. TV. Kaffe- og tefasiliteter. Minibar på forespørsel. Gratis luftkondisjonering, wifi og safe. Raskere wifi mot avgift. Strykejern og -brett. Badekåper og tøfler. Badekar og wc. Balkong med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 32 kvm
Antall personer: 1-3, hvorav 1 barn