Clubrom

Fine clubrom som ligger i en separat bygning i en litt roligere del av hotellområdet, et stykke fra familieaktivitetene. Rommene har to enkeltsenger og en ekstraseng eller sovesofa. Fjerde person må være barn som deler ordinær seng. Stort TV og minibar. Kaffe- og tefasiliteter samt Nespressomaskin. Strykejern og -brett. Gratis wifi, safe og luftkondisjonering. Badekåper og tøfler. Badekar, dusj og wc, hårføner. Balkong med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke. Barn under 2 år regnes som person i ekstraseng. Gjester i disse rommen har tilgang til egen innsjekking og et separat bassengområde med infinitybasseng. Hotellet kaller disse sommene Bay Club.

Romstørrelse: Ca. 45 kvm
Antall personer: 2-3 / 2-4, hvorav 2 barn

Deluxerom

Fine og romslige deluxerom med to mindre dobbeltsenger eller en større. Har rommet en større dobbeltseng har det også en sovesofa for 2 personer eller mulighet for ekstraseng for en person. Fjerde person må være barn og deler ordinær seng. TV. Kaffe- og tefasiliteter. Minibar på forespørsel. Gratis luftkondisjonering, wifi og safe. Badekåper og tøfler. Badekar, dusj og wc, hårføner. Balkong. Rengjøring 7 ggr/uke. Rommene ligger i separate bygninger ved familiebassenget og lekeplassen.

Romstørrelse: Ca. 45 kvm
Antall personer: 1-4, hvorav 1 barn

Dobbeltrom

Moderne og romslige dobbeltrom som ligger i hovedbygningen. Dobbeltseng eller to enkeltsenger. Ekstraseng for barn er del i ordinær seng. TV. Kaffe- og tefasiliteter. Minibar på forespørsel. Gratis luftkondisjonering, wifi og safe. Raskere wifi mot avgift. Strykejern og -brett. Badekåper og tøfler. Badekar og wc. Balkong med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 32 kvm
Antall personer: 1-3, hvorav 1 barn