Canada Roadtrip – heftig skikjøring med puddersnø og den beste offpisten

British Columbias fantastiske fjell i kombinasjon med den ene snødumpen etter den andre gjør Canada vanskelig å slå. Ja, det er forskjell på snø og snø. Her snakker vi champagnesnø av høyeste kvalitet! Snø er det i overflod og sammen med det varierte terrenget bys det opp til snødans på ski. Dette vil du ikke gå glipp av!

Akkurat nå!

Nå tilbyr vi 6 måneders rentefri avbetaling på reisen din via Klarna. Les mer »Fakta & fasiliteter

Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

 

Fatmap

Heftig 3D-verkøy for oss skikjørere, her kan du finne flere turer og offpist bakker.

Værprognoser

Sjekk været i Fernie, vårt første stopp. Her finner du også snøhistorikk.

Løypekart

Kart over skiområdet (vi kjører ikke i så mye preppa bakker på denne reise)


Beskrivelse

Hele konseptet med Canada Roadtrip bygger på opplevelsen av å dra på skireise med en gjeng likesinnede kompiser som alle vil få så mye heftig skikjøring som mulig i pudder, løssnø, offpist eller hva man nå velger å kalle det, i løpet av våre 8 skidager. Og for ikke å glemme – ha det sjukt gøy sammen.

Om skikjøringen
Canada og fremfor alt British Columbia er legendarisk for sitt fantastiske terreng der det ofte dumper ned skikkelig mye snø. Canada Roadtrip er en av favorittene på og på reisen besøker vi noen av British Columbias beste skisteder, Fernie Alpine Resort, Whitewater Ski Resort, Red Mountain Ski Resort, Revelstoke Mountain Resort og Kicking Horse Mountain Resort. På disse skistedene er fokus mer på områdene utenfor det preparerte bakkene og innenfor ”Ski Area Boundary” er det massevis av skikkelig heftig kjøring. Stedene er ekte pudderhull og har det meste av det Xtravel søker i jakten på den beste skireisen, nemlig massevis av pudder og ikke altfor mye folk.

Utstyr
I og med at det er en rundreise til flere skisteder bør man ta med seg skiutstyr siden skileie blir et logistisk puslespill på plass.

Vanskelighetsgrad
For å få så mye ut av denne reisen som mulig skal du kunne kjøre utenfor oppkjørte løyper uten problem og behersk løssnøkjøring bra. Det blir en del fantastisk skogskikjøring i Canada. Alder spiller ingen rolle, bare du elsker å kjøre ski eller snøbrett. For alles trivsel anbefaler vi ikke Roadtrips i Canada for nybegynnere. Du må være minst 16 år som reiser med en foresatt for å delta på disse reisene.

Dette er inkludert:

  • Fly tur & retur
  • Transport t/r bosted
  • Transport på reisen
  • Bosted med frokost
  • Heiskort 8 hele skidager
  • Guiding

Program
Dag 1: Ankomst til Calgary og transport til Fernie.
Dag 2-3: Oppvarming og pudderjakt i Fernie Alpine Resort. Hett tips! Catskiing på forespørsel, sjekk med oss på plass!
Dag 4-6: Vi drar videre til neste pudderhull, Nelson. Et perfekt utgangspunkt for å finne puddersnø: Valget står mellom Whitewater Ski Resort og Redmountain Ski Resort.
Dag 7-8: Nå stepper vi opp et nivå og blir to dager i det omtalte Revelstoke!
Dag 9: De siste to nettene tilbringer vi i Golden med en rock-n-roll dag i Kicking Horse Mountain Resort, her skal beina få sitt!
Dag 10: Hjemreise fra Calgary.

Verdt å vite

Transport på reisemålet
Vi anbefaler at du bestiller et fly med ankomsttid mellom kl. 12.00 og 14.00, og avgangstid kl. 15.00-17.00. Dette for at transporten t/r reisemålet skal være så smidig som mulig. Ankommer du etter den anbefalte tiden, samt har avreise før den anbefalte tiden, må du ordne og betale for transporten t/r hotellet og reisemålet på egen hand.

Skibagasje
Har du med eget skiutstyr anbefaler vi at du registrerer det så raskt som mulig på flyselskapets nettsider. Vi kan ikke garantere bestilling av ski , bestillingen av skibagasje gjøres på egenhånd på flyselskapets hjemmeside. Mer informasjon finner du her