Sejko

Sejko er et pent hotell som ligger vakkert til ved stranda ikke langt fra strandpromenaden i Saranda, nær byens hyggelige restauranter. På hotellets egen strand er det solsenger og parasoller til låns for hotellets gjester, som frister til deilige dager i sola.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer/2-3 personer/2-3 personer, hvorav 1 barn/2-4 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Avstand til strand og sentrum. Utsikt
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 10 m
Til sentrum: 750 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Sejko ligger flott til ved stranda med livlige Saranda i passe gangavstand. Hotellets sentrale beliggenhet gjør at det passer godt for et ungt publikum som ønsker å ta del av utelivet.

Bassengområde med barneseksjon i bassenget samt solsenger og parasoller. På hotellstranda, som er en grusstrand, er også solsenger og parasoller inkluderte.

Hotellet har frokostservering.

Resepsjonen er åpen  mellom 7.00-23.00. Musikk og støy fra nærliggende barer kan oppfattes som forstyrrende. Lokaltrafikk.

Måltider

Inkludert:

  • Frokost.

Alle hotell – Saranda

Kaonia

Kaonia ligger utmerket til, nær sentrum av Saranda. Gjør som de fastboende – ta en rusletur i de fredelige omgivelsene på strandpromenaden, der det er nok av spisesteder å velge blant. Det ligger en mindre strand rett ved hotellet og cirka 400 meter fra hotellet ligger en større strand.

Brilant

Brilant i Saranda er et utmerket utgangspunkt for streiftog i omgivelsene, enten det gjelder en tur på stranda eller bare gå til nærmeste kafé. Fra hotellet er det bare noen hundre meter til stranda.

Delfini

Delfini ligger rett ovenfor havet med en egne badebrygger ved det glitrende Middelhavet. Her bor du enkelt, men beliggenheten i Saranda er ypperlig. Det er kun en kort spasertur inn til sentrum der du finner flere koselige restauranter, barer og butikker.

Saranda Palace

På Saranda Palace har du privat strand og et herlig bassengområde. Sentrum i Saranda sentrum ligger i gangavstand og der ligger det flere restauranter og kaféer. Bestill rom med havutsikt å beundre den vakre utsikten fra morgen til kveld.

Serxhio

På Serxhio har du havutsikt hvor enn du befinner deg. Frokosten som er inkludert i prisen nytes på terrassen med utsikt over havet, og familien som driver hotellet ønsker deg varmt velkommen og gir deg en hyggelig personlig service.

Edola

Edola er et familieeid hotell, kun et steinkast fra stranda i utkanten av Saranda. Hotellets bar har en herlig utsikt over det krystallklare havet og sentrum ligger i gangavstand. Bestill et dobbeltrom med havutsikt for å nyte den fine utsikten fra rommet.

Jaroal

Jaroal er et populært, lite hotell som ligger ved havet i Saranda. Hotellet har en egen strand med solsenger og parasoller som er inkludert for hotellets gjester. Restauranten serverer retter basert på lokale råvarer fra omkringliggende gårder. Det er bare en kort spasertur til Sarandas sentrum med sjarmerende restauranter, butikker og barer.

Maestral

Maestral er et familiedrevet hotell som er velkjent i Saranda. Det ligger ved en privat del av stranda i gangavstand til Saranda sentrum. På hotellet er det en restaurant med utsikt over havet mot Hellas og øya Korfu.

Santa Quaranta

Elegante Santa Quaranta ligger like ved stranda der solsenger og parasoller er inkludert for hotellets gjester. Herlige bassengområde med havutsikt og baren har servering på den herlige utendørsterrassen. bestiller du rom med havutsikt kan du nyte bølgenes brus fra balkongen.

Vila Kalcuni

Like ved vannet i utkanten av Saranda ligger fine Vila Kalcuni. Her kan du innta frokosten utendørs i hagen med utsikt over Saranda. Nedenfor hotellet ligger en rullesteinstrand med krystallklart vann.

Joni

På stranda i en roligere del i utkanten av Saranda ligger hotellet Joni. Nyt havet og stranda om dagen og om kvelden kan du gå inn mot sentrum og slå deg ned på en hyggelig restaurant og bestill fersk fisk eller lokale spesialiteter.