Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,5 av 10 Basert på 79 vurderinger
Total vurdering
 
8,5 / 10
Rengjøring
 
9,4 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,5 / 10
Mat og drikke
 
7,8 / 10
Rom / leilighet
 
8,3 / 10
Service
 
8,7 / 10

Siste gjestevurderinger


8 av 10

+
Frokostplassen på gatenivå
-
En helt forferdelig utsikt fra balkongen i 2. etasje, rom 18. Bodde på en byggeplass med utsikt til søppelkasser og flytende søppel samt parkeringsplass. Tok det opp med repr. fra Apollo

Bekreftet gjest: 2023-10-01


9 av 10

+
Beliggenhet, fine rom og hyggelig personale.
-

Bekreftet gjest: 2023-09-24


10 av 10

+
Bekiggenhet
-

Bekreftet gjest: 2023-09-17


9 av 10

+
Beliggenhet, utsikt og god frokost.
-

Bekreftet gjest: 2023-07-16


8 av 10

+
At jeg fikk et nytt rom de to siste dagene som ikke lå ved nabobygningen hvor det pågikk betongboring hver morgen kl 8
-
Hotellet i seg selv var bra, men når nabobygningen er under oppussing og det er høylydt betongboring hver morgen kl 8, så burde dette være ferdigstilt før man innlosjerer gjester, eller at man ikke blir satt i rommene nærmest den bygningen

Bekreftet gjest: 2023-06-18


7 av 10

+
Plasseringen
-
Vi hadde rom mot en parkeringsplass, byggeplass og søppelplass

Bekreftet gjest: 2023-06-11


9 av 10

+
Beliggenheten var fantastisk rett på havnepromenaden. Vi oppgraderte til balkong mot havet og hadde en helt fantastisk utsikt. Vi ble først plassert mot en bakgård med utsikt til søppel fra byggeplass.
-

Bekreftet gjest: 2023-05-28


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

91% anbefaler hotellet

120 vurderinger
Utmerket
 
39
Veldig bra
 
70
Bra
 
8
Mindre bra
 
3
Dårlig
 
0

Fem siste vurderinger

09.03.2020

av kribo2016 Tromsø, Norge

Flott beliggenhet

Hotellet ligger ned mot strandpromenaden. Det er svært enkelt å flytte seg ned på stranda siden kun gata må krysses. Beliggenhet er også fordelaktig siden restauranter og diverse butikker enkelt kan nås ved en kort spasertur. Det er noe lengre til større matvarebutikker, men er ingen ulempe siden man får en opplevelse av folk og liv på den 10-15 min spaserturen til f.eks. matvarekjeden Spar. Rom mot sjøen er anbefalt, siden det er triveldig å sitte på verandaen etter strandopphold. Fra veranda er det flott utsikt mot strand/sjø og forbipasserende folkeliv i gata utenfor. Rommet på hotellet var av rimelig bra standard med bl.a. eget lite kjøleskap og safe. WI-FI er noe begrensende pga antatt dårlig nettverk generelt i Albania. Oppholdet var eller veldig trivelig og kan trygt anbefales for de som ennå ikke har besøkt Albania eller Saranda, som for øvrig ligger helt sør i Albania og ca 1 times båttur unna Korfu.

 
04.08.2017

av Torill D Kristiansund, Norge

Fint hotell, men dessverre leverer ikke Sarande tilsvarende.

Vi hadde en uke på Kaoni hotell nå i juli, hvor vi hadde bestilt rom med havutsikt og balkong. Hotellet ligger sentralt til på havnepromenden (noen vil si strandpromenaden, men den stranden er sannelig ikke mye å skryte av), men til tross for beliggenheten til hotellet, avgir det overasskende lite støy. Vi savnet en mørkere gardin på rommet, både pga lysinnslipp, men også for at beboere på naborommet kunne kikke rett inn på senga, om de ville det. Badet var ok, men det fløt over av vann på gulvet ved dusjing, og det stinket kloakk. Varslet eier om problemet, og det skulle vistnok prøves fikses mens vi var der, men vi opplevde ingen bedring. Frokosten var helt ok, og noe av det bedre vi opplevde på matfronten ellers i Sarande. For oss var bystrendene en gedigen skuffelse, det var søppel, rot, dårlige, få, dyre og dårlige solsenger, vannkvaliteten så som så, og vi valgte å bruke en del penger på taxi for å dra til strender ca 1 time ut av byen som Borsh og Lukove, som virkelig var fine. Ellers virket det som det var alt for mye turister i forhold til kapasiteten i byen generelt, og vi kommer nok ikke til å reise tilbake, til tross for at hotellet var en fin opplevelse.

 
27.06.2017

av andreakE2049NA Skien, Norge

Bra

Veldig rent og ryddig, hyggelige folk, bra utvalg til frokost, bar hele dagen og fin beliggenhet. Strand rett over veien. Veldig fornøyd med beliggenheten, helt i starten av strandparaden og akkurat langt nok unna de største utestedene slik at man slipper støy på nattestid. Ligger også rett ved siden av byens beste restaurant.

 
19.07.2016

av P3364LCanitar

God hotellopplevelse

På vår rundreise i Albania bodde vi på både 3- og 4-stjerners hoteller. Kaonia Hotel var bedre enn de fleste. Perfekt beliggenhet - sentralt, men rolig. Rett ved stranda. En av de bedre albanske frokostene jeg smakte på turen. Vi var tre venner og fikk et stort rom med stort bad og ekstra soverom. Balkong, kjøleskap og ac.

 
22.09.2023

av DayTrip297938 Nieuwegein, Nederland

Leuk hotel 👌🏽

Het nog al een zoektocht om het hotel te vinden, zelfs met navigatie erg lastig. Na een paar keer rond rijden uiteindelijk gelukt. Het hotel ligt aan de boulevard en strand en alleen toegankelijk via elektrische verkeerspaal, die bediend wordt door een soort opzichter. We werden heel vriendelijk ontvangen een medewerker, jong meisje. Parkeren is gratis bij het hotel😊. Prima kamer, nieuwe badkamer, airco, prima bedden (twee 1- persoonsbedden). Balkon met zitgelegenheid en waslijntje 👍🏼. Leuke klein strandje tegenover het hotel. Ontbijt is voldoende en genoeg keuze. In de omgeving veel restaurants, winkels, aanbieders voor excursies. In de avond is het een gezellig en leuke drukte. Kortom een leuk hotel en zeker aan te raden en komen graag eens terug. Gelukkig zijn we de manager van het hotel niet tegengekomen😉