Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,5 av 10 Basert på 87 vurderinger
Total vurdering
 
8,5 / 10
Rengjøring
 
9,0 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,5 / 10
Mat og drikke
 
7,0 / 10
Rom / leilighet
 
8,4 / 10
Service
 
8,4 / 10

Siste gjestevurderinger


10 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2022-09-18


7 av 10

+
Hyggelige ansatte.
-
Ingen tilstede da jeg skulle sjekke inn ved ankomst, heldigvis en utenfor som fikk kontaktet eieren som kom. Fant meg ikke i systemet med en gang og hadde tatt feil av tidspunkt jeg skulle ankomme. Fikk heldigvis rom.

Bekreftet gjest: 2022-09-18


8 av 10

+
God frokost, beliggenhet, bra rom med utsikt over havnepromenaden.
-

Bekreftet gjest: 2022-09-11


10 av 10

+
Beliggenheten, midt i sentrum
-

Bekreftet gjest: 2022-09-04


8 av 10

+
Beliggenheten
-

Bekreftet gjest: 2022-07-22


4 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2022-07-03


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

91% anbefaler hotellet

117 vurderinger
Utmerket
 
38
Veldig bra
 
68
Bra
 
8
Mindre bra
 
3
Dårlig
 
0

Fem siste vurderinger

09.03.2020

av kribo2016 Tromsø, Norge

Flott beliggenhet

Hotellet ligger ned mot strandpromenaden. Det er svært enkelt å flytte seg ned på stranda siden kun gata må krysses. Beliggenhet er også fordelaktig siden restauranter og diverse butikker enkelt kan nås ved en kort spasertur. Det er noe lengre til større matvarebutikker, men er ingen ulempe siden man får en opplevelse av folk og liv på den 10-15 min spaserturen til f.eks. matvarekjeden Spar. Rom mot sjøen er anbefalt, siden det er triveldig å sitte på verandaen etter strandopphold. Fra veranda er det flott utsikt mot strand/sjø og forbipasserende folkeliv i gata utenfor. Rommet på hotellet var av rimelig bra standard med bl.a. eget lite kjøleskap og safe. WI-FI er noe begrensende pga antatt dårlig nettverk generelt i Albania. Oppholdet var eller veldig trivelig og kan trygt anbefales for de som ennå ikke har besøkt Albania eller Saranda, som for øvrig ligger helt sør i Albania og ca 1 times båttur unna Korfu.

 
04.08.2017

av Torill D Kristiansund, Norge

Fint hotell, men dessverre leverer ikke Sarande tilsvarende.

Vi hadde en uke på Kaoni hotell nå i juli, hvor vi hadde bestilt rom med havutsikt og balkong. Hotellet ligger sentralt til på havnepromenden (noen vil si strandpromenaden, men den stranden er sannelig ikke mye å skryte av), men til tross for beliggenheten til hotellet, avgir det overasskende lite støy. Vi savnet en mørkere gardin på rommet, både pga lysinnslipp, men også for at beboere på naborommet kunne kikke rett inn på senga, om de ville det. Badet var ok, men det fløt over av vann på gulvet ved dusjing, og det stinket kloakk. Varslet eier om problemet, og det skulle vistnok prøves fikses mens vi var der, men vi opplevde ingen bedring. Frokosten var helt ok, og noe av det bedre vi opplevde på matfronten ellers i Sarande. For oss var bystrendene en gedigen skuffelse, det var søppel, rot, dårlige, få, dyre og dårlige solsenger, vannkvaliteten så som så, og vi valgte å bruke en del penger på taxi for å dra til strender ca 1 time ut av byen som Borsh og Lukove, som virkelig var fine. Ellers virket det som det var alt for mye turister i forhold til kapasiteten i byen generelt, og vi kommer nok ikke til å reise tilbake, til tross for at hotellet var en fin opplevelse.

 
27.06.2017

av andreakE2049NA Skien, Norge

Bra

Veldig rent og ryddig, hyggelige folk, bra utvalg til frokost, bar hele dagen og fin beliggenhet. Strand rett over veien. Veldig fornøyd med beliggenheten, helt i starten av strandparaden og akkurat langt nok unna de største utestedene slik at man slipper støy på nattestid. Ligger også rett ved siden av byens beste restaurant.

 
19.07.2016

av P3364LCanitar

God hotellopplevelse

På vår rundreise i Albania bodde vi på både 3- og 4-stjerners hoteller. Kaonia Hotel var bedre enn de fleste. Perfekt beliggenhet - sentralt, men rolig. Rett ved stranda. En av de bedre albanske frokostene jeg smakte på turen. Vi var tre venner og fikk et stort rom med stort bad og ekstra soverom. Balkong, kjøleskap og ac.

 
04.01.2022

av CashbackAlbania Albania

A very pleasant stay

Very clean Hotel room. Situated in the best place in Saranda the Hotel has everything you can expect. The room was fantastic. I enjoyed the massive bathroom and dressing space as well as the balcony. The WiFi was excellent and the views were gorgeous. The spa was great. Private Parking