Joni

Joni

  • • Ligger på stranda
  • • Gangavstand til sentrum

På stranda i en roligere del i utkanten av Saranda ligger det lille hotellet Joni. Nyt havet og stranda om dagen og om kvelden kan du gå inn mot sentrum og slå deg ned på en hyggelig restaurant og bestill fersk fisk eller andre lokale spesialiteter.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Den beste resturant utsikt i hele Joni. Perfekt vask 7 dager. Beliggenhet og solnedgang.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 1,2 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Joni ligger flott til like ved stranda i Saranda med kort vei til herlige bad i det klare vannet. Hotellet har en restaurant som tilbyr alt fra pizza til fisk- og skalldyrsretter. Det ligger på toppen av en liten bakke som gir fantastisk utsikt til solnedgang over Saranda. Om kvelden kan man også ta en spasertur til en liten småbåthavn som ligger like ved hotellet. Lokaltrafikk.

Måltider

Inkludert:

  • Meget enkel frokost.

Verdt å vite

  • Hotellet ligger på toppen av en bratt bakke.
  • Resepsjonen er bemannet fra cirka kl. 7.00 til 23.00.

Alle hoteller – Saranda

Agimi & S

Agimi & S er et lite hotell som ligger i gangavstand både strand og sentrum i Saranda. Man kan nyte den vakre utsikten over havet og havna både fra uteserveringen på terrassen og fra noen av balkongene.

Jaroal

Jaroal er et populært og lite hotell som ligger ved havet i Saranda. Hotellet har en egen strand med solsenger og parasoller. Restauranten serverer retter basert på lokale råvarer fra omkringliggende gårder. Det er bare en kort spasertur til Sarandas sentrum med sjarmerende restauranter, butikker og barer.

Kaonia

Kaonia ligger utmerket til, nær sentrum i Saranda. Gjør som de fastboende – ta en rusletur i de fredelige omgivelsene på strandpromenaden, der det er nok av spisesteder å velge blant. Det ligger en mindre strand rett ved hotellet og cirka 400 meter fra hotellet ligger en større strand.

Brilant

Brilant i Saranda ligger et par hundre meter fra både bykjernen og stranda. Det er et utmerket utgangspunkt for streiftog i omgivelsene, enten det gjelder en tur på stranda eller bare gå til nærmeste kafé.

Delfini

På Delfini våkner du til bølgenes brus – hotellet ligger nemlig helt i strandkanten. Du bor enkelt, men har alt du trenger i rene, pene rom og med topp beliggenhet i Saranda. Det er kun en kort spasertur inn til sentrum der du finner flere koselige restauranter, barer og butikker.

Grand Hotel (Saranda)

Grand Hotel i Saranda ligger på stranda med gratis solsenger og parasoller for hotellets gjester. Fra bassengområdet er det en herlig havutsikt og i restauranten serveres internasjonal mat og fersk fisk hver dag. Bestill et rom med havutsikt så du kan nyte det glitrende havet og bølgenes brus mot stranda!

Santa Quaranta

Santa Quaranta er et pent hotell med elegant innredning og en lekker beliggenhet på stranda der det også er gratis solsenger og parasoller for hotellets gjester. Herlige bassengområde med havutsikt og baren har servering på den herlige utendørsterrassen.

Maestral

Maestral er et familiedrevet hotell som som er velkjent i Saranda. Det ligger ved en privat del av stranda i gangavstand til Saranda sentrum. På hotellet er det en restaurant med utsikt over havet mot Hellas og øya Korfu.

Saranda Palace

På Saranda Palace har du privat strand og et herlig bassengområde. Sentrum i Saranda sentrum ligger i gangavstand og der ligger det flere restauranter og kaféer. Bestill rom med havutsikt å beundre den vakre utsikten fra morgen til kveld.

Serxhio

På Serxhio har du havutsikt hvor enn du befinner deg. Frokosten som er inkludert i prisen nytes på terrassen med utsikt over havet, og familien som driver hotellet ønsker deg varmt velkommen og gir deg en hyggelig personlig service.

Vila Kalcuni

Det fine hotellet Vila Kalcuni ligger like ved vannet i utkanten av Saranda. Her kan du innta frokosten utendørs i hagen med utsikt over Saranda. Nedenfor hotellet ligger en rullesteinstrand med krystallklart vann.

Edola

Edola er et familieeid hotell, kun et steinkast fra stranda i utkanten av Saranda. Hotellets bar har en herlig utsikt over det krystallklare havet og sentrum i Saranda ligger i gangavstand. Bestill et dobbeltrom med havutsikt for å nyte den fine utsikten fra rommet.

Vila Duraku

Vila Duraku palasslignende, hvite bygning ligger bare 150 meter fra havet, og arkitekturen skiller seg ut i Saranda. På baksiden av hotellet ligger bassengområdet og du like ved Sarandas strandpromenade. Mange av de hyggelige, romslige rommene har balkonger som vender mot havet eller bassenget.

Butrinti

Butrinti er et pent hotell som ligger fint til med herlig utsikt ved kysten utenfor Saranda og strandpromenaden rett utenfor døra. Hit kommer du som setter pris på både en deilig badeferie og kort vei til byens mange severdigheter, som for eksempel det arkeologiske utgravingsfeltet Butrint.

Demi

Demi er et lite og populært hotell der du straks føler deg hjemme. Frokosten serveres i hotellets restaurant akkompagnert av en strålende havutsikt. Hotellet ligger på en egen liten rullesteinstrand og inn til Saranda sentrum er det bare 200 meter.

Sejko

Sejko er et pent hotell som ligger vakkert til ved stranda ikke langt fra strandpromenaden i Saranda, nær byens hyggelige restauranter. Fra baren og restauranten kan du la blikket hvile på Det joniske hav. Ved hotellets egen strand er det solsenger og parasoller til låns for hotellets gjester, som frister til deilige dager i sola.