Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,8 av 10 Basert på 52 vurderinger
Total vurdering
 
8,8 / 10
Rengjøring
 
9,5 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,4 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,7 / 10
Fasiliteter
 
8,3 / 10
Mat og drikke
 
8,4 / 10
Rom / leilighet
 
9,2 / 10
Service
 
9,0 / 10

Siste gjestevurderinger


4 av 10

+
Rengjøring av rommet og hotellet, solsenger og egen strand.
-
Frokosten smakte intenting og maten/kaffen var heller ikke varm. Personalet i resepsjonen er lite oppmerksomme på gjester. i spisesalen noe bedre.

Bekreftet gjest: 2019-09-30


9 av 10

+
Egen strand med gratis solsenger og håndklær Sentralt og hyggelig betjening
-
Tilgang til dusj på avreise dag

Bekreftet gjest: 2019-09-30


5 av 10

+
-
Fantastisk at dere ikke advarer mere mot støy. Hadde jeg vist det jeg nå hadde jeg valgt ett annet hotell. Egentlig så ødela støyen om kvelden veldig mye av ferien. Kommer garantert til å advare eventuelt andre mot dette hotellet.

Bekreftet gjest: 2019-09-02


10 av 10

+
Rent og pent, beliggenhet
-

Bekreftet gjest: 2019-07-29


9 av 10

+
Flott standard, god rengjøring, vennlig betjening og perfekt beliggenhet ift sjøen.
-
Selv om det ble opplyst at det kunne støye fra lounge/disco i forkant, var dette så plagsomt at det gikk ut over nattesøvn! Grunn nok i seg selv til at vi ikke ville velge dette hotellet om igjen. Synd - for alt annet var meget bra!!

Bekreftet gjest: 2019-07-22


8 av 10

+
Beliggenhet, balkongen og rommet.
-
Det er litt krevende utestedet DLounge ligger rett nedenfor de fantastiske balkongene, og spiller ekstremt høy musikk. Skjønner ønsket om å drive utested og det var åpenbart populært, men det forringet verdien av en fantastisk balkong, at det var umulig å sitte på den og føre en samtale mellom 21:00 til midnatt. Forsto at DLounge drives av hotellet. Kan de vurdere å dempe musikken noen hakk, så blir det hyggeligere også for de med rom mot havet.

Bekreftet gjest: 2019-07-08


10 av 10

+
Rummen var helt fantastiska! Fräscha, modernt inrett, skön säng. Det var stor fin balkong med fantastisk havsutsikt!
-

Bekreftet gjest: 2019-06-10


10 av 10

+
Fasiliteter og betjening. Plassering var og topp. Knall god frukost. Spesielt de første dagene før det ble buffet 1 juni.
-

Bekreftet gjest: 2019-06-03


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 5/5 Renslighet

100% anbefaler hotellet

316 vurderinger
Utmerket
 
260
Veldig bra
 
40
Bra
 
7
Mindre bra
 
3
Dårlig
 
6

Fem siste vurderinger

30.07.2019

av RitaL1006 Oslo, Norge

Demi Lounge

Har ikke bodd på hotellet, bare besøkt diskoteket. Ligger helt i enden av havnepromenaden, men ses på lang avstand pga alle lysene. Utested med yngre klientell, bra sted hvis du ønsker litt party, blir fort relativt trangt. Høy musikk og strobelys. Drinkene var ikke så bra (lå på 700lek)

 
03.10.2018

av tomisakb Fredrikstad, Norge

Supert

Kjempe bra, ingenting å sette fingeren på, fine rom og hyggelige og hjelpsom betjening, fin beliggenhet rett vet sjøen og nær gågate anbefales! Se opp for kråkeboller i vannet. Hit drar jeg gjerne igjen!

 
30.09.2018

av 294metten Lørenskog, Norge

Koselig lite hotell på stranden

Vi hadde rom 401 som har delvis sjøutsikt og sol hele dagen, perfekt. Det var litt støy fra gaten, men siste natten oppdaget vi at vinduene hadde «shutters» som kan kjøres ned. Da blir støyen redusert og rommet blir helt mørkt. Dette er noe hotellet bør informere gjestene om ved ankomst. Nydelige rom som ble grundig rengjort hver dag. De bør tenke litt grønt og gi gjestene mulighet til å kunne bruke hånklærne flere ganger ved å henge de opp. Ikke nødvendig å bytte hver dag. Veldig hyggelig personale i resepsjonen. Hyggelige Geri sørget for at vi fikk deilig omelett hver dag🙏 Andrea reserverte deilige solsenger og sørget for at håndklærne var på plass når vi kom. Han serverte oss deilig Aperol Spritz og annet vi måtte ønske. Han var veldig kunnskapsrik og har skjønt hva «service minded» betyr. Takk Andrea!🙏 Alt i alt et flott opphold på Hotel Demi.

 
16.08.2018

av 360peh

Topp hotell med super service

Vi kom til Saranda, Albania for første gang, og bodde 1 uke på hotell Demi; et supert hotell med bra beliggenhet. Hotellet hadde en egen beach-club med solsenger, og reservasjon til hotellets gjester. Dette sørget den service-innstilte Andrea for - takk for flott service! Vi spiste mange måltider på hotellets restaurant, både lunsj og middag, og ble veldig godt tatt vare på av Emma, takk for de gode mat-opplevelsene og din gode service! På kvelden var det et must å nyte den gode Mohito, og høre på god musikk fra Club'en. Det var også en liten opplevelse å se hvordan parkeringen på kvelden ble håndtert - god underholdning. Vi kommer gjerne tilbake og besøker Andrea og Emma!

 
07.08.2018

av AntuLesvos Ulefoss, Norge

Bra hotell i Saranda

Bodde på hotel Demi i tiden 30.07 til 06.08. Kjempefint hotell med flotte rom,gode senger og ypperlig renhold. God restaurant der vi spiste både lunch og middag. Hadde frokost, den var også bra. Veldig hyggelig betjening både på stranda og i restauranten. Spesielt Andrea på stranda, han sørget for at vi hadde det bra. Han reserverte solsenger og serverte alt vi ville ha. Dette er kanskje ikke stedet hvis du vil ha det stille og rolig. Det er mye trafikk og mye musikk på kveldene. Vi hadde rom 301med utsikt både til havet og gata og det var mye å se på om kveldene. Musikken kunne være litt slitsom, men det må man ta med og det veies opp av resten av fasilitetene. Kan absolutt anbefales.