Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,2 av 10 Basert på 46 vurderinger
Total vurdering
 
8,2 / 10
Rengjøring
 
9,1 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,0 / 10
Mat og drikke
 
8,1 / 10
Rom / leilighet
 
8,7 / 10
Service
 
7,7 / 10

Siste gjestevurderinger


8 av 10

+
Service, lokalitet, betjening, romservice.
-
Enorm støy fra bygging innenfor hotellet og nabohotell. Selv på søndager holdt de på med byggearbeidet. De bygger diskotek noe som utvilsomt vil skremme eldre fra hotellet. Apollo skulle ALDRI ha brukt dette hotellet nå!! Vi har bodd i 3 uker på en byggeplass og er utrolig skuffet!

Bekreftet gjest: 2024-06-09


9 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2023-10-01


8 av 10

+
Eget strandområde og hyggelig personelll
-
Måtte spørre etter ting og rengjøring mangelfull

Bekreftet gjest: 2023-09-03


5 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2023-08-20


3 av 10

+
Frokost.
-
Uhøflig og lite behjelpelig resepsjonist. Rom med sea view var uten sea view, med unntak av fra balkong. Høy musikk til kl. 2330 som forstyrret søvn. Sigarettrøyklukt på rommet hver dag.

Bekreftet gjest: 2023-07-30


9 av 10

+
Stranden, maten og rommet
-
Barene ved siden av spilte altfor høy musikk. Det var umulig og sitte på balkongen og prate på kvelden.og det var vanskelig og sovne til dundrende tekno musikk

Bekreftet gjest: 2023-07-09


8 av 10

+
Balkong med havutsikt
-
Pga en feil fikk jeg første natt med rom mot hovedgaten. Det var støyende

Bekreftet gjest: 2023-06-11


10 av 10

+
At det var god rengjøring og virket nyoppusset og fint.
-
Vi bestilte og betalte ekstra for balkong og havutsikt. Vi fikk balkong og delvis havutsikt, og da vi sa dette til resepsjonisten måtte vi betale 25 euro ekstra natten og hotellrommet vi kunne bytte til var mindre og lavere etasje, dog havutsikt.

Bekreftet gjest: 2023-05-21


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 5/5 Renslighet

100% anbefaler hotellet

388 vurderinger
Utmerket
 
307
Veldig bra
 
51
Bra
 
10
Mindre bra
 
7
Dårlig
 
14

Fem siste vurderinger

03.06.2024

av Marianne A

1 uke på en bråkete byggeplass

Førsteinntrykket av hotellet var bra. Fint rom, med havutsikt. Delikat frokostsal. Og et par blide ansatte. Og det var det. Tørkestativet på terrassen var rustent, og satte rustflekker på klærne. Trappa fra stranda, og ut i vannet var såpeglatt, og det manglet trappetrinn. Hele uka var preget av et forferdelig støy. Boring og banking, på et nybygg, på stranda. Frokosten var kjedelig, ikke annet brød enn hvitt. Vi spiste middag på hotellet en gang. Smakløst, og veldig dyrt. Ansatte i hotelbaren var sure. De kastet ikke et blikk på en, ikke et smil, og de hilste aldri. Avreisedagen var det forferdelig varmt i frokostsalen. Så varmt at det var ubehagelig å være der. Undertegnede tok derfor med seg kaffekoppen ut, til den tilhørende restauranten der det var frisk luft. En av de ansatte kjeftet, og sa dette ikke var lov. Han hadde ingen forståelse for at det var for varmt å sitte inne. Anbefaler ikke dette hotellet.

 
02.09.2023

av GlennRai Gjerdrum, Norge

Sentralt og livlig hotell

Lite og fint hotell, sentralt og luksuriøst. Flott og grei størrelse på rommet. God og ypperlig utvalg til frokost. Personale i resepsjonen og restauranten, er hyggelige og service vennlige! Fantastisk med egen strandområde. Ligger i enden av sentrum, med barer og nattklubb. Litt mye og travel musikk til tider. Tenker at vi var heldig med at nattklubben var stengt for øyeblikket.

 
30.07.2019

av RitaL1006 Oslo, Norge

Demi Lounge

Har ikke bodd på hotellet, bare besøkt diskoteket. Ligger helt i enden av havnepromenaden, men ses på lang avstand pga alle lysene. Utested med yngre klientell, bra sted hvis du ønsker litt party, blir fort relativt trangt. Høy musikk og strobelys. Drinkene var ikke så bra (lå på 700lek)

 
03.10.2018

av tomisakb Fredrikstad, Norge

Supert

Kjempe bra, ingenting å sette fingeren på, fine rom og hyggelige og hjelpsom betjening, fin beliggenhet rett vet sjøen og nær gågate anbefales! Se opp for kråkeboller i vannet. Hit drar jeg gjerne igjen!

 
30.09.2018

av 294metten Lørenskog, Norge

Koselig lite hotell på stranden

Vi hadde rom 401 som har delvis sjøutsikt og sol hele dagen, perfekt. Det var litt støy fra gaten, men siste natten oppdaget vi at vinduene hadde «shutters» som kan kjøres ned. Da blir støyen redusert og rommet blir helt mørkt. Dette er noe hotellet bør informere gjestene om ved ankomst. Nydelige rom som ble grundig rengjort hver dag. De bør tenke litt grønt og gi gjestene mulighet til å kunne bruke hånklærne flere ganger ved å henge de opp. Ikke nødvendig å bytte hver dag. Veldig hyggelig personale i resepsjonen. Hyggelige Geri sørget for at vi fikk deilig omelett hver dag🙏 Andrea reserverte deilige solsenger og sørget for at håndklærne var på plass når vi kom. Han serverte oss deilig Aperol Spritz og annet vi måtte ønske. Han var veldig kunnskapsrik og har skjønt hva «service minded» betyr. Takk Andrea!🙏 Alt i alt et flott opphold på Hotel Demi.