Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,4 av 10 Basert på 109 vurderinger
Total vurdering
 
8,4 / 10
Rengjøring
 
9,4 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,3 / 10
Mat og drikke
 
7,5 / 10
Rom / leilighet
 
8,3 / 10
Service
 
7,6 / 10

Siste gjestevurderinger


4 av 10

+
fin beliggenhet. fint bassengområde. god mat, men litt kjedelig med nøyaktig samme frokost hver dag
-
Overhodet ikke ett 5-stjerners hotell - likegyldig og uinteressert betjening, både i resepsjon, restaurant og bar. Koselig stuepike.

Bekreftet gjest: 2023-10-01


8 av 10

+
-
Dårlig service. Lite vennlig ansatte.

Bekreftet gjest: 2023-09-24


8 av 10

+
Frokosten og bassengområdet.
-
Kun frokost i spisesalen, ubetjent bar i foajeen. Vi var to par, bestilt i god tid, men havnet i hvert vårt hjørne av hotellet.

Bekreftet gjest: 2023-09-24


7 av 10

+
Hotellet var rent og fine rom. Hyggelig betjening i resepsjonen.
-
Bassenget var kaldere enn sjøen. De hadde lovet oss en babyseng på rommet, men dette var ikke klart da vi ankom 01.30 på natten. Men nattevakten fikset! Spa avdelingen som de skryter av eksisterer ikke. De har ei dame på et lite rom ved resepsjonen som gir massasje, fikser negler osv. men det er ikke det jeg forbinder med SPA! De har lokaler og fasiliteter i kjelleren som kunne vært brukt, men boblebadet hadde kaldt vann og var skittent. I tillegg var det ikke nok vann i det. Hotellet var i helhet fint og hyggelig, men ikke 4 eller 5 stjerner som de og Apollo kaller det. Kanskje 3,5 stjerner. Er nok derfor skuffelsen er større fordi man trodde det skulle være bedre. Wifi på hotellet hopper inn og ut og er ikke stabilt.

Bekreftet gjest: 2023-09-17


10 av 10

+
God belligenhet og bra standard. Bra renhold.
-
Noe harde senger

Bekreftet gjest: 2023-09-10


10 av 10

+
Beliggenhet. Fine rom
-

Bekreftet gjest: 2023-09-03


5 av 10

+
Moderne og rent
-
Null service, de ansatte så ut som de kjedet seg, svimset rundt istedetfor å rydde i restauranten, forsynte seg på buffeten samtidig med oss, ingen hyggelig velkomst eller farvel, masse bråkete musikk ved bassenget

Bekreftet gjest: 2023-09-03


10 av 10

+
Renhet
-

Bekreftet gjest: 2023-08-27


10 av 10

+
Nytt og og fint oppusset med høy kvalitet
-
Personalet, spesielt de mannlige ansatte, fremstod som sure og arrogante

Bekreftet gjest: 2023-08-27


8 av 10

+
At air-condition virket uten nøkkelkort. Rent og fint. Moderne tv på rommet.
-
Ta bort mini bar og sett inn et kjøleskap som kan brukes til egen drikke på rommene. Tilfør vanndispensere/tilgang til drikkevann både ilobby og ganger.

Bekreftet gjest: 2023-08-13


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 3,5/5 Sovekvalitet
  • 3/5 Rom
  • 3/5 Service
  • 2,5/5 Verdi
  • 3,5/5 Renslighet

38% anbefaler hotellet

171 vurderinger
Utmerket
 
24
Veldig bra
 
42
Bra
 
42
Mindre bra
 
33
Dårlig
 
30

Fem siste vurderinger

23.07.2019

av 259martea Skien, Norge

Fint, rent og god beliggenhet

Vi bodde her en uke i juli. Vi bestilte rom med sjøutsikt, det fikk vi, og er det noe dette hotellet har, så er det en fantastisk utsikt. Hotellet er nyoppusset, rent og ordentlig. God frokostbuffet. Flott bassengområdet. Det var litt støy fra utesteder i nærheten, vi sov fint gjennom det, men det kan oppleves som plagsomt for noen. Helt ok service fra de ansatte, noen var veldig hyggelige, andre opplevdes ikke som særlig imøtekommende.

 
23.07.2019

av Margot T Arendal, Norge

Bra hotell, forferdelig resepsjon.

Hotellet er nyoppusset og har en fantastisk beliggenhet - sjø- og sentrumsnært. Rommene er fine og familierommene er det god størrelse på. Dobbeltrommene er noe trange med dårlig plass til bagasje. Veldig rent og de skifter sengetøy og håndklær hver dag. Det er god størrelse på bassenget og hyggelig poolområde. Her og i restauranten og baren var betjeningen vennlig og imøtekommende. Vi drakk stort sett vin og øl da de ikke kan blande cocktails. Resepsjonen er en KATASTROFE. Det er alles første og siste møte med hotellet, og det inntrykket de ansatte her (jentene) klarer å gi er deprimerende. De er VIRKELIG IKKE løsningsorienterte. Neste gang vil vi nok også bo her, men vi vil da stålsette oss for førsteinntrykket.

 
15.07.2019

av amandabskjei Norge

Hadde forventet mer!

Jeg booket hotellet og turen (chartertur) via restplass.no, i forbindelse med årets sommerferie, og hadde ikke kommet over hotellet v/tidligere søk på nettsiden. Min venninne og jeg hadde lyst til å reise til Albania, og syntes at Hotel Butrinti virket som et svært godt alternativ til den gode prisen vi fikk :-) Det var det også, på mange måter. Vi fikk rom i 1.etasje, men utsikten var fortsatt flott. Vi kunne se alle de vakre solnedgangene ut mot Sarandës strandpromenade. Rommet var lite, fordi sengen tok opp mye plass. Det var likevel stilfullt, og badet/dusjen var veldig fint. Vi reagerte begge positivt på rommets planløsning! Det vi i midlertidig reagerte negativt på, som også strekker ned, var servicen hos de ansatte i resepsjonen. Hotellet har 5 stjerner, men vi opplevde at noen av de ansatte var lite villig til å «bøye og tøye» litt på regler/rutiner for å gjøre oppholdet lettest og best mulig for oss. Blandt annet har hotellet en flott spa-avdeling (som ikke var åpen på tidspunktet), med tilhørende treningsrom. Dette rommet var åpent fra kl. 1030 til 1930. Jeg spurte om det var mulig å låse opp rommet slik at vi fikk trene før frokost (kl. 08), noe som ikke lot seg gjøre. Den samme spa-avdelingen hadde en tilhørende garderobe til både kvinner og menn. Ved avreise, hadde hotellet utsjekk kl. 12, og i og med at vi ikke ble hentet før kl. 17, ønsket vi å få mest mulig ut av siste soldag. Det var ingen problem for hotellet å oppholde bagasjen vår, men at vi kunne låne dusjen i spa-garderoben før avreise, var ikke mulig. Vi spurte også om vi kunne betale for å låne dusjen i garderoben, dette fikk vi også nei til. Dette gav oss inntrykk av at hotellet var lite behjelpelige, og lite innstilt på å «tøye» reglene for å hjelpe oss. Utenom dette, skal det sies at oppholdet vårt i Sarandë var 10/10. Byen og landet anbefales på det varmeste☀️

 
21.06.2019

av Solveig G Oslo, Norge

Fantastisk bra, mye bedre enn forventet.

Hotellet er helt nyoppusset, maten er bra, betjeningen vennlig. Hotellet har 5 stjerner nå, til og med fasaden er endret. Perfekt beliggenhet. Albania og sarande er helt ypperlig. Husk å ta en tur til Ksemil med den flotteste natur😀

 
12.06.2019

av RunaT9

Venninner

Svarer ikke til 5 stjerners hotell.Små rom lite bad, elendig lunsj ! Frokost helt lik i 14 dager ! Mye støy fra byggeplass helt inntil. Lite service fra enkelte i personalet.Hadde betalt for veranda måtte mase, ble først byttet tredje dagen. Nøkkel til rommet fungerte dårlig, måtte til resepsjonen hver gang vi hadde vært ute.Dårlig oversikt i resepsjonen.