Brilant

Brilant

  • • Kort vei til alt
  • • Frokosten er inkludert
  • • Bestill rom med havutsikt

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Silver basert på våre egne kunders vurderinger.

Brilant i Saranda ligger et par hundre meter fra både bykjernen og stranda. Det er et utmerket utgangspunkt for streiftog i omgivelsene, enten det gjelder en tur på stranda eller bare gå til nærmeste kafé.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer/1-3 personer/1-4 personer, hvorav 2 barn. Superiorrom for 1-3 personer/1-3 personer, hvorav 1 barn/1-4 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Rent og god mat
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 250 m
Til sentrum: 350 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Brilant ligger herlig til på toppen av en liten høyde. Her bor du fint til enten du vil ta turen ned til stranda eller gå inn til sentrum av Saranda. Frokostserveringen er i femte etasje med flott utsikt.

Deponering i resepsjonen (ikke safebokser) inkludert. Hotellet er et godt utgangspunkt for deg som vil oppleve nærområdet. Det er cirka 350 meter inn til sentrum av Saranda. Musikk og støy fra nærliggende barer kan oppfattes som forstyrrende i noen rom. Musikk og støy fra nærliggende barer kan oppfattes som forstyrrende i noen rom. Lokaltrafikk.

Måltider

Inkludert:

  • Frokost.

Alle hoteller – Saranda

Kaonia

Kaonia ligger utmerket til, nær sentrum i Saranda. Gjør som de fastboende – ta en rusletur i de fredelige omgivelsene på strandpromenaden, der det er nok av spisesteder å velge blant. Det ligger en mindre strand rett ved hotellet og cirka 400 meter fra hotellet ligger en større strand.

Delfini

På Delfini våkner du til bølgenes brus – hotellet ligger nemlig helt i strandkanten. Du bor enkelt, men har alt du trenger i rene, pene rom og med topp beliggenhet i Saranda. Det er kun en kort spasertur inn til sentrum der du finner flere koselige restauranter, barer og butikker.

Saranda Palace

På Saranda Palace har du privat strand og et herlig bassengområde. Sentrum i Saranda sentrum ligger i gangavstand og der ligger det flere restauranter og kaféer. Bestill rom med havutsikt å beundre den vakre utsikten fra morgen til kveld.

Serxhio

På Serxhio har du havutsikt hvor enn du befinner deg. Frokosten som er inkludert i prisen nytes på terrassen med utsikt over havet, og familien som driver hotellet ønsker deg varmt velkommen og gir deg en hyggelig personlig service.

Edola

Edola er et familieeid hotell, kun et steinkast fra stranda i utkanten av Saranda. Hotellets bar har en herlig utsikt over det krystallklare havet og sentrum ligger i gangavstand. Bestill et dobbeltrom med havutsikt for å nyte den fine utsikten fra rommet.

Jaroal

Jaroal er et populært, lite hotell som ligger ved havet i Saranda. Hotellet har en egen strand med solsenger og parasoller som er inkludert for hotellets gjester. Restauranten serverer retter basert på lokale råvarer fra omkringliggende gårder. Det er bare en kort spasertur til Sarandas sentrum med sjarmerende restauranter, butikker og barer.

Maestral

Maestral er et familiedrevet hotell som som er velkjent i Saranda. Det ligger ved en privat del av stranda i gangavstand til Saranda sentrum. På hotellet er det en restaurant med utsikt over havet mot Hellas og øya Korfu.

Santa Quaranta

Elegante Santa Quaranta ligger like ved stranda der solsenger og parasoller er inkludert for hotellets gjester. Herlige bassengområde med havutsikt og baren har servering på den herlige utendørsterrassen. bestiller du rom med havutsikt kan du nyte bølgenes brus fra balkongen.

Vila Kalcuni

Like ved vannet i utkanten av Saranda ligger fine Vila Kalcuni. Her kan du innta frokosten utendørs i hagen med utsikt over Saranda. Nedenfor hotellet ligger en rullesteinstrand med krystallklart vann.