Deluxerom

De fine og romslige deluxerommene ligger nærmest havet og har panoramavinduer mot Adriaterhavet. En dobbeltseng og en enkeltseng. Fjerde person mulig om denne er barn og deler ordinær seng. TV. Kaffe- og tefasiliteter samt en minibar. Ved ankomst venter frukt, vin og vann i rommet. Luftkondisjonering, safe og wifi inkludert. Badekåper og tøfler. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 37 kvm
Antall personer: 2-4, hvorav 1 barn

Dobbeltrom

Luftige dobbeltrom med en dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulighet for ekstraseng for to personer, hvorav ett barn. TV. Kaffe- og tefasiliteter samt kjøleskap. Ved ankomst venter en flaske vann i rommet. Luftkondisjonering, safe og wifi inkludert. Badekåper og tøfler. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong, noen med begrenset havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 27-32 kvm
Antall personer: 1-4, hvorav 1 barn

Familierom

Familierommene består av et rom med en dobbeltseng og to enkeltsenger. Femte person må være barn og dele ordinær seng. TV. Kaffe- og tefasiliteter samt en minibar. Ved ankomst venter en flaske vann i rommet. Luftkondisjonering, safe og wifi inkludert. Badekåper og tøfler. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong, noen med begrenset havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 44 kvm
Antall personer: 2-5, hvorav 1 barn