Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,8 av 10 Basert på 266 vurderinger
Total vurdering
 
8,8 / 10
Rengjøring
 
8,8 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,8 / 10
Oppfylte forventningene
 
9,0 / 10
Fasiliteter
 
8,3 / 10
Mat og drikke
 
7,6 / 10
Rom / leilighet
 
9,2 / 10
Service
 
8,8 / 10

Siste gjestevurderinger


7 av 10

+
Beliggenhet v/stranden. Personalet i resepsjon var hyggelige
-
Bedre engelsk-kunnskaper til de ansatte. Ikke gå tom for varer mens det fortsatt er gjester på hotellet. Personale i resepsjon må være tilstede når det er jordskjelv

Bekreftet gjest: 2019-09-29


10 av 10

+
Fin beliggenhet
-
Må holde strandbaren oppe så lenge de har chatergjester fra Apollo.

Bekreftet gjest: 2019-09-29


8 av 10

+
Beliggenhet (på stranda), at det var nytt og delikat, fin og variert frokostbuffet, og god mat. Vennlig betjening.
-
Treningsrommet kunne hatt bedre hygiene.

Bekreftet gjest: 2019-09-29


8 av 10

+
Beliggenhet og rommet
-
Utvide menyen på restauranten.

Bekreftet gjest: 2019-09-21


10 av 10

+
Godt renhold og frokosten var veldig bra.
-

Bekreftet gjest: 2019-09-21


8 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2019-09-21


7 av 10

+
Det beste med hotellet var: 1. hotel rommet, gode senger, stort bad og bra med skapplass. 2. Bra frokost 3. Reinhold på hotellet
-
1. Treningsrommet i kjelleren var alt for dårlig ifh til forventningene. Tredemøllen og ergometersykkelen var i dårlig forfatning- fungerte ikke slik de skulle. Ventilasjonen var også dårlig i denne etasjen. 2. Åpningstiden i bare på kveldstid bør økes, og i alle fall ikke stenge før det sto i informasjonen. 3. Respekten ovenfor dyr - De ansatte i restauranten/Baren skal IKKE sparke løshundene som slappet av rundt hotellet. 4.Nok håndduker i strand baren for utleie.Vi opplevde at vi lå i flere timer på stranda uten hånduker 5. Holde avtaler som blir gjort ifbm med spa behandlinger. Vi opplevde 2 ganger at de ansatte ikke møtte opp til avtalt spa behandlingstid, eller ikke kom i det hele tatt!

Bekreftet gjest: 2019-09-14


7 av 10

+
-
Raskere servering etter bestilling av mat. Ventet 1 time på mat etter bestilling var gjort.

Bekreftet gjest: 2019-09-14


7 av 10

+
Det reneste hotellet jeg har bodd på. Hyggelig betjening.
-
Mye støy. Svært høy musikk fra morgen til kveld, både ved bassenget og på stranden. Svært forstyrrende og ensformig. Dette burde kommet tydeligere frem. Manglet kleshengere og knagger på badet.

Bekreftet gjest: 2019-09-14


9 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2019-09-14


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

0% anbefaler hotellet

108 vurderinger
Utmerket
 
79
Veldig bra
 
16
Bra
 
11
Mindre bra
 
0
Dårlig
 
2

Fem siste vurderinger

26.09.2019

Innlegg av ovechristianm Jessheim, Norge

Flott hotell!

Kjempe fint hotell. Hyggelige ansatte. Følte nesten som at vaskedama løp etter deg med moppen, ingenting å klage på renholdet heller. Litt plaget med kloakklukt på badet, men det forsvant så fort vifta kom på. Frokosten var noe kjedelig for min del og med kun én kaffemaskin så var den jo nesten rødglødende ved frokosten siden alle brukte den. Den andre kaffemaskinen, når den fungerte, hadde ikke god kaffe. Litt vel høy musikk på kveldene, som ble dempet rundt kl 23. Heldigvis godt isolerte dører på rommet, så ble ikke til større irritasjon på rommet. Kun når man satt ute og spiste middag. Og menyen de hadde var jo ikke spesielt spennende, men du fant alltids noe å spise og maten var god. Tok kun massasje ved spaet. Veldig fornøyd! Reiser absolutt tilbake!

 
12.09.2019

Innlegg av Linda H

Fantastisk!

Hotellet overrasket, superfint! Flotte rom, fine bad, rent og pent, hyggelig personale. Brukt drosje inn til byen som kostet 7-800 lek. Eneste som er å trekke på er musikken om kvelden, alt for høy, problematisk å snakke sammen når man spiser middag i hotellrestauranten. Dørene på rommene isolerer veldig godt for lyd, så heldigvis ikke forstyrrende om man vil hvile seg på rommet. Spaet er testet ut flere ganger, gode behandlinger! strand og basseng var også ålreit! Anbefales, reiser gjerne tilbake.

 
23.07.2018

Innlegg av benttte Åndalsnes, Norge

Flott hotell men skittent badevann ved stranda.

Nytt, fint og rent men her er det mye å påpeke. De som jobber der med unntak av resepsjonen, trenger å gå et smilekurs samt en bedre faglig opplæring. Servitører som snakker dårlig engelsk og som ikke kan jobben sin godt nok faglig. Flere ganger opplevde vi å få servert noe helt annet enn hva vi hadde bestilt. Når vi prøvde å si i fra så fikk vi ingen unnskyldning. Bare at de var tomme for det vi hadde bestilt. Det var selvfølgelig bare løgn! Uteområdet med bassenget er greit nok. Nede ved stranden derimot ble vi skuffet. Sjøen/badevannet ved stranden var skitten og fæl. Bølger med svart vann. Var ikke mulig å se bunnen. Lenge siden jeg har vært på en ukes solferie der jeg kun har badet en gang i sjøen. Trist! Hotellet får til slutt 3 av 5 i poeng. Bare fordi det innvendig var nytt og rent. Alt det andre var ikke bra dessverre.

 
24.11.2020

Innlegg av Tiana_Sus Tirana, Albania

Best place for our business event

A training event in Covid time is truly challenging. One can easily see the quality of the place, the rooms, the conference room, the open areas, the food and we were very satisfied. What you cannot see but experience once you are there is the amazing staff this hotel is. Always helpful, sharp, ready to find a solution to any unforeseen issue. Definitely best experience when organizing an event in a hotel. Happy this place was our choice.

 
04.11.2020

Innlegg av jashariv

Unforgettable

The best place ever . The staff is so friendly, helpfull and always with a smiling face. The Food do delicious and tasty. I appreciate this Hotel so much because si like my second house. Comfort , relax , good service, cleanliness and a wonderful view I find only here.