Utflukter fra New York

Utflukter fra New York

Kjenner du på at folkemengdene, skyskraperne og trafikken blir for mye etter et par dager i New York så finnes det flere fine utflukter å dra på. Her har vi samlet et par av våre favoritter nedenfor!

Bestill reise til New York >>

Les flere reisetips

Ellis Island Ellis Island

Long Island

På en herlig sommerdag finnes det få utflukter som slår Long Island utenfor New York. Long Island byr på vingårder, golfbaner, hvite strender og koselige steder. Det er på Long Island du finner både Hamptons og Montauk – to pittoreske, mindre steder hvor designerbutikker, gode restauranter og herlige strender venter. Mange filmer og tv-serier har blitt spilt inn i Hamptons og Montauk så hold øynene oppe etter velkjente steder!

Six Flags New Jersey

Er du på utkikk etter adrenalin og sug i magen? Da burde du dra til fornøyelsesparken Six Flags Great Adventure i New Jersey! På Six Flags finnes det flere attraksjoner enn på de fleste andre fornøyelsesparker i verden med verdens høyeste berg-og-dalbane – Kingda Ka. Turen på Kingda Ka tar knapt ett minutt og tar deg opp 45 "etasjer" i luften! I Six Flags ligger også vannlandet Hurricane Harbor. Åpningstider og priser finnes på hjemmesiden til Six Flags

Catskillfjellene

Den nærmeste villmarken til New York heter Catskills og ligger 16 mil nordover. Det er i provinsen Catskills at verdenskjente Woodstock ble holdt i 1969. Hit reiser du for å komme ut på landsbygden og ikke for å se severdigheter.

Ellis Island

Ellis Island er en historisk øy som ligger ved Hudson elvens utløp. I århundreskiftet 1800-1900 var det hit immigrantene kom når de ankom USA. På Ellis Island finnes det to severdigheter relatert til den store menneskemengden som kom til øya – Ellis Island Immigration Museum og The American Immigrant Wall of Honor. Nær Ellis Island ligger Liberty Island, den lille øya som huser Frihetsgudinnen.


Tips & Inspirasjon

Finn din neste drømmeferie

Eksotiske reiser

Opplev verden og dra på en spennende eksotisk reise til steder som Maldivene, Seychellene, Mauritius eller kanskje populære Bali?

Bestill en eksotisk reise

Romantisk storbyweekend ❤

Vi tilbyr weekendreiser til romantiske byer over hele verden – helt perfekt for dere som ønsker å reise bort for egentid. Hva med Paris, Roma, Praha og Barcelona?

Flybilletter til utlandet

Trenger du kun flybillett? Gjerne til lavpris? Med Apollo kan du bestille billige flybilletter ut av landet. 

Søk og bestill flybilletter