Shopping i New York

Shopping i New York

Shopping-mekkaet New York er en drøm for deg som vil fornye garderoben. Byen i seg selv er et fantastisk shoppingreisemål med butikker på hvert hjørne, men i tillegg finnes det også mange outlets og gode kjøp. Se våre aller beste tips til den ultimate shoppingreisen til New York!

Bestill reise til New York >>

Les flere reisetips

Outlets i New York

Outlets i New York

I New York må man betale skatt på konsumvarer. Skatten legges på først i kassen og kan være på opp til 8%.

Woodbury Common Premium Outlets

Et av verdens største outlets finner du en time fra Manhattan – Woodbury Common Premium Outlets. Her kan du kose deg i over 220 ulike butikker med lave priser. Den enkleste måten å ta seg til Woodbury Common er å leie en bil, men det finnes også flere busser, tog og transferbusser som daglig går til outleten. Mer informasjon finner du på deres hjemmeside

Adresse: 498 Red Apple Ct, Central Valley, NY 10917-6619

The Mills at Jersey Gardens

I New Jersey, ca 30 minutter fra New Yorks bykjerne, ligger Jersey Gardens, et kjøpesenter med mer enn 200 butikker. Det første du bør gjøre når du ankommer Jersey Gardens er å oppsøke informasjonsdisken for å få et kart over kjøpesenteret og kuponghefte som gir deg enda bedre priser. Dersom du har med deg passet ditt kan du som turist får kupongheftet gratis, ellers koster det en symbolsk sum. Direktebusser til Jersey Garden går både fra New York sentrum og fra flyplassen Newark. Her finner du mer informasjon om hvordan du kommer deg til Jersey Garden. 

Adresse: 651 Kapkowski Rd, Elizabeth, NJ 07201-4901

Outlet i sentrale New York – Century 21 Downtown

Century 21 er en av de få outletene i sentrale New York. Century 21 finnes flere steder i New York, hvor det største med best utvalg ligger ved One World Trade Center. På Century 21 Downtown kan du kjøpe merkeklær og tilbehør med opp til 65% rabatt! 

Adresse: 22 Cortlandt St, New York, NY 10007, USA

Black Friday i New York

Black Friday i New York

Black Friday er amerikanernes største shopping-høytid. Den faller alltid på dagen etter Thanksgiving, som er den siste fredagen i november. Det er på Black Friday du kan gjøre de beste kuppene! Forbered deg på store folkemengder for dette er den største shoppingdagen i USA!

Beste shopping i New York på Black Friday

De fleste butikkene i New York har heftige salgstilbud på Black Friday. Noen butikker har bedre tilbud enn andre, vi har derfor listet opp de beste butikkene på Black Friday:

  • Apple Store, som den ene gangen i året har noen form for salg og tilbud.
  • Best Buy, hvor du finner all slags elektronikk.
  • Den amerikanske varehuskjeden Macy’s med sitt flaggskip i New York er en av de mest populære stedene å handle på Black Friday. De åpner vanligvis allerede kl 5 om morgenen på Black Friday!
  • Century21, hvor de allerede lave prisene presses ned enda mer.


Tips & Inspirasjon

Finn din neste drømmeferie

Eksotiske reiser

Opplev verden og dra på en spennende eksotisk reise til steder som Maldivene, Seychellene, Mauritius eller kanskje populære Bali?

Bestill en eksotisk reise

Romantisk storbyweekend ❤

Vi tilbyr weekendreiser til romantiske byer over hele verden – helt perfekt for dere som ønsker å reise bort for egentid. Hva med Paris, Roma, Praha og Barcelona?

Flybilletter til utlandet

Trenger du kun flybillett? Gjerne til lavpris? Med Apollo kan du bestille billige flybilletter ut av landet. 

Søk og bestill flybilletter