En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 3,5/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Verdi
  • 3,5/5 Renslighet

59% anbefaler hotellet

527 vurderinger
Utmerket
 
178
Veldig bra
 
149
Bra
 
90
Mindre bra
 
49
Dårlig
 
61

Fem siste vurderinger

15.05.2022

av RoyF1230 Larvik, Norge

Herlig ferie, god mat

Hotellet hadde bra service, god mat, og trivelig atmosfære. Vi koste oss her i 9 døgn, renholdet på rom var utmerket, rommet i seg selv var moderne og bra. Mange ulike nasjonaliteter, hadde 3 fine danseshow mens vi var der. Selve hotellet fant ikke vi noe negativt ved, bortsett fra at man må passe seg for å ikke bli lurt av frisøren vegg i vegg med inngangen. Han opererer med fantasipriser og lureri, slikt er negativt, spesielt siden de tillot han og reklamere på hotellet. Vi brukte selvsagt ikke dette tilbudet, men de som ikke sjekket pris ble forsøkt lurt for over 2000 lire for klipp og barbering. Noe jeg betalte 120 lire for et sted

 
21.10.2016

av lars_magne Vormedal, Rogaland, Norway

Treningstur

Beklager. Her er for mange stjerner. Vår gruppe valgte å gå ut på andre spisesteder selvopptatt vi hadde betalt alle inklusiv. Frokosten får bestått. Resepsjon og Barpersonalet overser deg elegant. Vi var nesten usynlige. Bra treningsrom Støy fra egen bar etter stengetid uten at vakt eller resepsjonen reagerer Beliggenhet ledig sentralt og nær stranden..heldigvis...fordi bassengområde ar veldig i skyggen. Beklager. Vil ikke anbefale dette videre.

 
15.09.2015

av josuba3008 Os

Fjerde ferie på dette hotellet

Kommer stadig tilbake hit. Nært til stranden, hyggelig betjening, god mat. Valgspråket deres : "Come as a guest, leave as a friend" har mye sannhet i seg. Her kjenner de ansatte igjen deg. Rommene gjøres rent hver dag, rene håndklær og sengeklær 6 av 7 dager. Gratis strandhåndkle som skiftes hver dag. Kan det bli bedre? Takk nok en gang for 2 fine uker.

 
07.06.2015

av SinaMHageloekken

Et sted med mange gleder

Var der i 2 uker, et veldig koselig sted med flotte ansatte, flott beliggenhet rett ved kleopatra stranda. Er mange butikker og restauranter rett i nærheten av hotellet. Er også veldig flotte forestillinger på kveldstider.Dette er er sted jeg vil anbefale!

 
30.10.2013

av lenas117 Jessheim

Koselig hotell

Bodde på Tac Premier 1 uke i september. Vi fikk ett kjempefint rom med plass til 4 voksne. Maten var helt ok men ikke noe mer. Hyggelig og hjelpsomme ansatte. Hotellet ligger midt i handlegata i Alanya med stranden rett over veien, helt topp beliggenhet. Vi hørte ikke noe bråk fra andre hotellgjester eller fra gata men det kan nok variere hvor man har hotellrom. Jeg reiser gjerne tilbake fordi beliggenheten til hotellet er veldig bra og de ansatte var veldig hyggelige.