En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 3,5/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

59% anbefaler hotellet

619 vurderinger
Utmerket
 
248
Veldig bra
 
159
Bra
 
93
Mindre bra
 
52
Dårlig
 
68

Fem siste vurderinger

07.11.2022

av RoyF1230 Larvik, Norge

Topp all inclusive hotell med topp beliggenhet

Vårt andre besøk på hotellet, og en flott opplevelse igjen. Maten var variert og god, spesielt ble kvelden de grillet, det var høydepunktet. Beliggenhet er etter vår mening Alanyas beste, kryss vegen så tar det 1 minutt og du er på vakre Kleopatrastranden som er byens fineste. Hotellet er godt tilrettelagt for rullestol. På vår og høst er bassenget litt kaldt, men flott badetemperatur på stranden. For meg som Nordmann er basseng temperaturen perfekt, jeg liker å kunne kjøle meg ned etter soling. Sommerstid har jeg ikke besøkt hotellet, men tipper at da vil bassenget være svært varmt grunnet hvordan byggene omkranser det. Håper vi kan finne rom der neste gang også. Hvis du velger denne beliggenheten i Alanya, bør du velge all inclusive om du ikke har stor lommebok, derfor er dette hotellet topp. Selv om Tyrkia er billig, er prisene på alkohol mat og diverse annet nærmest banditt aktige i nærområdet til hotellet. Når vi dro videre til Antalya kostet det meste halvparten av det i gaten utenfor hotellet i Alanya, selv om vi også der bodde midt i turistområdet.

 
15.05.2022

av RoyF1230 Larvik, Norge

Herlig ferie, god mat

Hotellet hadde bra service, god mat, og trivelig atmosfære. Vi koste oss her i 9 døgn, renholdet på rom var utmerket, rommet i seg selv var moderne og bra. Mange ulike nasjonaliteter, hadde 3 fine danseshow mens vi var der. Selve hotellet fant ikke vi noe negativt ved, bortsett fra at man må passe seg for å ikke bli lurt av frisøren vegg i vegg med inngangen. Han opererer med fantasipriser og lureri, slikt er negativt, spesielt siden de tillot han og reklamere på hotellet. Vi brukte selvsagt ikke dette tilbudet, men de som ikke sjekket pris ble forsøkt lurt for over 2000 lire for klipp og barbering. Noe jeg betalte 120 lire for et sted

 
21.10.2016

av lars magne e Vormedal, Rogaland, Norway

Treningstur

Beklager. Her er for mange stjerner. Vår gruppe valgte å gå ut på andre spisesteder selvopptatt vi hadde betalt alle inklusiv. Frokosten får bestått. Resepsjon og Barpersonalet overser deg elegant. Vi var nesten usynlige. Bra treningsrom Støy fra egen bar etter stengetid uten at vakt eller resepsjonen reagerer Beliggenhet ledig sentralt og nær stranden..heldigvis...fordi bassengområde ar veldig i skyggen. Beklager. Vil ikke anbefale dette videre.

 
15.09.2015

av josuba3008 Os

Fjerde ferie på dette hotellet

Kommer stadig tilbake hit. Nært til stranden, hyggelig betjening, god mat. Valgspråket deres : "Come as a guest, leave as a friend" har mye sannhet i seg. Her kjenner de ansatte igjen deg. Rommene gjøres rent hver dag, rene håndklær og sengeklær 6 av 7 dager. Gratis strandhåndkle som skiftes hver dag. Kan det bli bedre? Takk nok en gang for 2 fine uker.

 
07.06.2015

av SinaMHageloekken

Et sted med mange gleder

Var der i 2 uker, et veldig koselig sted med flotte ansatte, flott beliggenhet rett ved kleopatra stranda. Er mange butikker og restauranter rett i nærheten av hotellet. Er også veldig flotte forestillinger på kveldstider.Dette er er sted jeg vil anbefale!