En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 3,5/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Verdi
  • 3,5/5 Renslighet

59% anbefaler hotellet

512 vurderinger
Utmerket
 
174
Veldig bra
 
148
Bra
 
89
Mindre bra
 
43
Dårlig
 
58

Fem siste vurderinger

21.10.2016

av lars_magne Vormedal, Rogaland, Norway

Treningstur

Beklager. Her er for mange stjerner. Vår gruppe valgte å gå ut på andre spisesteder selvopptatt vi hadde betalt alle inklusiv. Frokosten får bestått. Resepsjon og Barpersonalet overser deg elegant. Vi var nesten usynlige. Bra treningsrom Støy fra egen bar etter stengetid uten at vakt eller resepsjonen reagerer Beliggenhet ledig sentralt og nær stranden..heldigvis...fordi bassengområde ar veldig i skyggen. Beklager. Vil ikke anbefale dette videre.

 
15.09.2015

av josuba3008 Os

Fjerde ferie på dette hotellet

Kommer stadig tilbake hit. Nært til stranden, hyggelig betjening, god mat. Valgspråket deres : "Come as a guest, leave as a friend" har mye sannhet i seg. Her kjenner de ansatte igjen deg. Rommene gjøres rent hver dag, rene håndklær og sengeklær 6 av 7 dager. Gratis strandhåndkle som skiftes hver dag. Kan det bli bedre? Takk nok en gang for 2 fine uker.

 
07.06.2015

av SinaMHageloekken

Et sted med mange gleder

Var der i 2 uker, et veldig koselig sted med flotte ansatte, flott beliggenhet rett ved kleopatra stranda. Er mange butikker og restauranter rett i nærheten av hotellet. Er også veldig flotte forestillinger på kveldstider.Dette er er sted jeg vil anbefale!

 
30.10.2013

av lenas117 Jessheim

Koselig hotell

Bodde på Tac Premier 1 uke i september. Vi fikk ett kjempefint rom med plass til 4 voksne. Maten var helt ok men ikke noe mer. Hyggelig og hjelpsomme ansatte. Hotellet ligger midt i handlegata i Alanya med stranden rett over veien, helt topp beliggenhet. Vi hørte ikke noe bråk fra andre hotellgjester eller fra gata men det kan nok variere hvor man har hotellrom. Jeg reiser gjerne tilbake fordi beliggenheten til hotellet er veldig bra og de ansatte var veldig hyggelige.

 
26.08.2013

av Strauss79 Stord, Norge

Sentralt med flott basengområde.

En legger seg ikke her med tanke på at det ikke er litt støy fra byen. da hotellet ligger midt i den mest traffikerte gaten i byn. Lokkasjon: Hotellet ligger sentralt til midt i Alanya og har lett tillgang til stranden(over veien). Rom: Flott rom men det var noe støy fra ventilasjons anlegg på terasse.Det var heller ingen lese lamper på nattbord. Vaske personell dukket opp av og till? en når di var der utførte di en god jobb. (tipsing har ingen betydning) Basseng/SOL: Bassenget var stort og flott. det var mye støy fra en enorm strøm gennerator som sto ved solsenger, gennerator burde vært nevnt på nettsider og reiseopperatør. Mat: God mat men ikke noe spesielt. samme mat hvær dag me små vri på hovedrett.