Riviera Zen

På Riviera Zen bor du ved den berømte Kleopatrastranda og bare en kort spasertur fra alt som skjer i Alanya. Her kombinerer du enkelt en herlig badeferie med by utflukter og severdigheter. Du bor komfortabelt med All Inclusive og har gratis tilgang til treningsrom og badstue.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2-3 personer

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

9,1 av 10
Basert på 119 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 50 m
Til sentrum: 1 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Riviera Zen ligger perfekt til ved Kleopatrastranda i Alanya. Det hyggelige bassengområdet har både solsenger og parasoller uten kostnad, og det er også et separat barnebasseng for de yngre å plaske og leke i. Et steinkast fra hotellet ligger den berømte Kleopatrastranda som frister med deilige sjøbad. Her finnes også solsenger og parasoller mot avgift.

Her bor du komfortabelt med deilig All Inclusive der restauranten serverer frokost-, lunsj- og middagsbuffé med internasjonale retter. På søsterhotellet Riviera Hotel & Spa har du tilgang til et gratis treningsrom, og vil du unne deg litt ekstra avkobling er det en spaavdeling med hamam, badstue og massasje. Badstua er gratis for hotellets gjester mellom kl. 16.30 og 18.30 mens massasje og hamam er mot avgift.

Vil du være i aktivitet i ferien er det fire offentlige tennisbaner på den andre siden av hotellet. På stranden er det sandvolleyball og vannsporter (ikke i hotellets regi samt mot avgift). På hotellet er det også gratis bordtennis. Du surfer med gratis wifi i fellesområdene og resepsjonen er åpen døgnet rundt. Fra Riviera Zen er det gangavstand til sentrum i Alanya med flust av restauranter, barer, shopping og et aktivt uteliv.

Måltider

All Inclusive.

All Inclusive

  • Frokostbuffé kl. 7.30-10.30.
  • Sen froskost kl. 10.00-10.30.
  • Lunsjbuffé kl. 12.30-14.00.
  • Iskrem og kaker i poolbaren kl. 15.00-16.30.
  • Middagsbuffé kl. 19.00-21.00.
  • Ubegrenset med forfriskninger, øl, vin og lokale drinker kl. 10.00-23.00.

Endringer kan forekomme.

Alle hoteller – Alanya

Sailor

Fem minutters gange fra leilighetshotellet Sailor ligger den vakre Kleopatrastranda i Alanya. Etter en dag ved havet er det ikke noe bedre enn å returnere til den hyggelige leiligheten for å tilbringe en stund på balkongen. Hva sier du til et bad i bassenget eller noe godt i restauranten etter siestaen?

Yeniacun

På Yeniacun bor du i romslige leiligheter med den beste beliggenhet ved den kjente Kleopatrastranda i Alanya. Her kan du enkelt veksle mellom å bade i havet og ved hotellets basseng, der også de små barna kan plaske og leke i en eget barnebasseng. I leilighetene finner du alt du trenger for å fikse det meste selv i ferien og ta dagene som de kommer og det passer deg.

Havana Apart

Havana Apart er et hyggelig, lite hotell og ligger kun et steinkast far den populære Kleopatrastranda. I hotellbygningen ligger den populære restauranten Elite, og i området rundt hotellet er det et stort utvalg av butikker og restauranter. I de romslige leilighetene kan du enkelt ordne lunsjen selv før du tar dagens hvilepause fra sola.

My Home

Fra leilighetshotellet My Home er det kort vei til Kleopatrastranda, og sentrum er ligger i gangavstand. I leilighetene finner du alt trenger for å fikse det du trenger i ferien. Med gratis wifi kan du også holde deg à jour i ferien.

Tac Premier Hotel & Spa

Bare 50 meter fra den vakre Kleopatrastranda i Alanya ligger Tac Premier Hotel & Spa. Her bor du komfortabelt i fine dobbeltrom og med All Inclusive inkludert i prisen. Unn deg et velgjørende besøk i hotellets eget hamam.

Apollo Mondo Selected Gold Island

Gold Island i Avsallar, vest for Alanya, er ett av våre Apollo Mondo Selected - utvalgte hotell med høy standard og meget fornøyde gjester. Gold Island er et lokalt landemerke med sin unike arkitektur og imponerende beliggenhet. Den globus-formede bygningen ytterst på en odde med herlig havutsikt i flere retninger.

Apollo Mondo Family Gold Island

Apollo Mondo Family Gold Island er et komplett familiehotell som ligger i den lille badebyen Avsallar, vest for Alanya. Hotellet er valgt ut fordi kundene liker seg så godt her og det ligger så fint til ved sandstranda. Her er det blant annet store basseng med vannsklier, mange treningstimer og All Inclusive for både voksne og barn.

Narcis

Narcis er hotellet for deg som setter pris på en sentral beliggenhet med nærhet til shopping, barer, restauranter og utesteder! Narcis er populært blant ungdommer, som om du tilhører den yngre generasjonen treffer du helt sikkert likesinnede i sommer. Når skumringen faller på stiger pulsen i Alanya og det er bare og kaste seg ut i det heftige utelivet!

Riviera

På populære Riviera i Alanya er stemningen avslappet og beliggenheten fredelig med kort vei til den populære Kleopatrastranda. To basseng for både store og små samt en spaavdeling med hamam og badstue med gratis adgang til visse tider. I tillegg er det et gratis lite treningsrom.