En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

77% anbefaler hotellet

559 vurderinger
Utmerket
 
276
Veldig bra
 
186
Bra
 
64
Mindre bra
 
18
Dårlig
 
15

Fem siste vurderinger

02.08.2022

av zaahz2022

Et dårlig hotell

Hotellet levere dessverre langt dårligere enn forventet. Bestilte tur via Apollo. Vi fikk to separate rom de første tre nettene selv om vi hadde bestilt familiesuite. I en diskusjon med resepsjonen presterer de å si at vi får ta til takke med de rommene vi får elle dra å finne et annet hotell. Standarden på hotellet var dårlig. Tydelig nedslitt (Se bilder). Vi fant også en hel haug med maur på rommet vårt. Et fåtall av betjeningen var hyggelige. Resten var frekke. Maten på hotellet er bra. Men de vet dessverre ille hva glutenallergi er og matrettene i buffén er heller ikke merket med allergener. Virker som tyrkerne ikke vet hva glutenallergi er. Vi kommer dessverre ikke tilbake. Anbefaler å unngå dette hotellet.

 
02.01.2020

av ninahaugland63 Kragerø, Norge

Reiseleder for 37 gjester

Alle var veldig fornøyd med hotellet! Sentral beliggenhet nær stranden. Hyggelig og serviceinnstilt personale. God og variert mat på all inclucive bufét. I tillegg til mat var det gratis vannflasker, is, ettermiddagskaffe med kaker, frukt m.m. Bassengene var rene og det var lett å få solseng. (Vi var der i november)

 
07.08.2019

av ervinr275 Horten, Norge

Ok hotel

Hotellet har masse skryt og gode anmeldelser, så kjæresten min og ville prøve dette hotellet med all inclusive. Det er rent og pent, god mat og god beliggenhet. Men mer enn det er det ikke. Hotellet og rommene er lytt og vi ble plaget av dette nesten alle nettene. Tilbudet om vannflasker, div drikke osv åpner ikke før 10:00 og stenger så tidlig som 23:00. Etter kl 23:00 må du betale for drikke, uansett hva du ønsker. Det er få solsenger rundt bassenget i forhold til gjester, heldigvis er det bre 3 min å gå til stranden. Hotellet er ok og jeg ville ikke tatt med barn her, pga det er ikke noe å gjøre her for barn, har heller ikke sklier osv. Vi sammenligner andre hoteller vi har vært på i Alanya og vi kommer nok dessverre ikke tilbake.

 
20.08.2016

av nicolaim197 Platanias, Hellas

Fint Hotell

Fint hotell med ypperlig beliggenhet. Bra ansatte som yter god service. Litt "rusken" engelskkunnskap på bar/restaurant ansatte, men nok til å gjøre seg forstått. Bra bassengområde som er delt i 2 deler. Sol hele dagen. Vi hadde ikke All Inclusive, og spiste bare frokost 1 dag. Den var helt grei. Dagene der det er ekstremt varmt delte de ut frosne håndklær til og kjøle ned hodet med. Wifi på hele hotellet, var litt av og på om det fungerte eller ikke. Fin utsikt fra rommet, som også var veldig bra. Bra rengjøring.

 
05.08.2015

av Kristin165 Lillehammer-området, Norge

Flott beliggenhet.

Hotellet ligger flott til ved stranden, i rolige omgivelser. 10 min gange fra sentrum. Rommet vårt var i den nye bygningen, wifi på rommet kunne vært bedre. Det var rent å ryddig over hele hotellet, med meget service vennlig personale. Andre gang vi er der, og like fornøyd nå som da vi var der i 2013.