En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

80% anbefaler hotellet

773 vurderinger
Utmerket
 
438
Veldig bra
 
205
Bra
 
72
Mindre bra
 
37
Dårlig
 
21

Fem siste vurderinger

16.10.2022

av Trine T

Fin utsikt.

Fikk et hvitt armbånd som skulle bety glutenfritt. men i matsalen var det ingen av de vanlige som jobbet dersom viste hva armbåndet betydde. måtte ringes hver morgen når jeg spurte om gf brød. og når noen av de i resepsjonen heller ikke viste noe ble det til at man ikke ville spørre. Reisefølget vårt bodde på nabohotellet vegg i vegg, men de fikk ikke være på rommet vårt for å vente på taxi. Ble kastet ut av vakt. Rommet var rent og sengene gode på supeior rom,

 
28.06.2021

av Lyubitsa A

S!uper opplevelse, takk til personelle

Kjempe hyggelig personell, best service! Rent og pent, kjempe koselig hotell, vi besøker for 2.gang nå, kommer tilbake sikkert:). Nær strand, nær butikker. Spesiell takk til alle personell, kjempe fleksible og profesjonelle! Fleksible! Maten var ikke så bra denne gangen som forrige gang, samme mat hver dag, og ikke nok noen ganger. Bør vurderes ny kok sjef. Spesiell takk til resepsjon mannen som var på jobb på fredag 25.06 mellom 16:00-00:00, kjempe profesjonell!

 
22.10.2019

av Hans Erik C Tønsberg, Norge

Absolutt et kjempebra hotell

Monart leverer i alle ledd! Mange ansatte på jobb hver dag for å gi en god opplevelse! All-inclusive her gir god valuta for pengene! Godt utvalg av mat og drikke! Rutebuss hvert 9. minutt rett på utsiden til og fra sentrum. 4 TL en vei! Flott strand med solsenger og bar. Flotte bassengområder på hotellet. Oppgradert en del siste året og skal oppgradere mer mot 2020. Vi kommer hit igjen!

 
23.04.2017

av 245eriks Hamar, Norge

Bra all inclusive men behov for oppgradering av rom.

Noe uinteressert personale i resepsjonen ved innsjekk og utsjekk samt noe slitte rom. Rommene på hotellsiden var i hvertfall ikke fra den delen av hotellet vi bodde. Liten og umoderne TV og grusomt harde senger. All inclusive var bra. Bra utvalg både til frokost- lunch og middag. Trivelig personale i restauranten og baren. Vi benyttet oss ikke av snack-restauranten. Fint at også øl og vin var inkludert i strandbaren i tillegg til solsenger og parasoller. Meget bra WIFI også i strandbaren !! Man bør holde seg unna " leather show" - de gir noen en gave som må hentes i butikken deres for deretter å tilby deg å kjøpe skinnklær. Sneaky.

 
27.06.2015

av Susanne C Stjørdal, Norge

ferie

Et flott hotell, med flotte omgivelser. Nære til stranden, og ca 20 minutters gange til Alanya sentrum. Litt lengre til Oba i motsatt retning. Kjempegod mat, trivelig atmosfære, både i matrestaurant og i poolbaren på framsida av hotellet. Har prøvd mange Hamamer i Tyrkia, men med hånda på hjertet, dette var den beste. Her ble dine ønsker fulgt til punkt og prikke. Førsteklasses frisør var det også på hotellet. Det som var minus, og som det virker ikke blir gjort noe med, er at det er veldig få solsenger, trangt rundt poolen på framsida, og at turistene okkuperer solsenger med håndklær fra tidlig morgen. Og jeg og min venninne registrerte at flere solsenger var opptatt på denne måten uten at det var noen som brukte de på hele dagen, og det håper jeg hotellet gjør noe med. Blir veldig urettferdig for andre gjester. Rommene var små, men helt grei. Så var det alkoholservering hele døgnet, for den som er interessert i det.