En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 5/5 Service
  • 5/5 Verdi
  • 5/5 Renslighet

0% anbefaler hotellet

22 vurderinger
Utmerket
 
17
Veldig bra
 
3
Bra
 
2
Mindre bra
 
0
Dårlig
 
0

Fem siste vurderinger

11.05.2022

av Buzzybie Koppang, Norge

Koselig og ordentlig

Hotellet er koselig og ordentlig. Veldig god hygiene! Avtale med naborestauranten Sefin Yeri med rabatt. Eneste bakdelen er at hotellet ligger på østsiden, når man er vant til vestsiden. Men det er både enkelt, kjapt og billig med taxi så det funket helt greit

 
03.07.2019

av Kari V

Ferie

Vi har hatt 2,5 uke ferie på Magi som er vårt første valg i Alanya. Vi har bodd her i mange år og vi stortrives. Stor og grei leilighet, nærme vei til stranda og sentrum. Et lite og koselig hotell som kan anbefales 👍 😀 hilsen Kari og Eivind 😀

 
22.09.2016

av norwayOlafsen Norway

Magi apart hotell....hjemmekoselig

Veldig koselig,lite hotell, hvor man ble godt tatt imot av hyggelig hotellpersonale. Leiligheten helt ok. Rengjøring veldig bra. Her var det mye for pengene.Kjempebra beliggenhet. Kommer gjerne tilbake hit.

 
10.08.2015

av Susann G Stavanger, Norge

Fantastisk plass

Rommet var bra. De på hotellet var veldig kjekke. Kommer igjen til dette hotellet. Det var et rolig hotell. Hørte ingen støy fra gaten eller noe. Rent og ryddig hotell. Anbefales virkelig. Passer for alle.

 
17.07.2015

av NarvN Inderøy, Norge

Service i fokus

Har brukt dette hotellet tidligere, og har nå vært der en uke igjen. Hotellet har ikke noen luksusrom - men leiligheter som har alt nødvendig utstyr. Service og renhold er utmerket! Resturang er også meget bra - med ok priser! Kort avstand til strand og shopping. Lite støy fra trafikk - men moske ligger i nærheten, og høres - men det gjelder jo de fleste hotell i Alanya. Topp hotell - vi kommer garantert tilbake.