En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

64% anbefaler hotellet

1079 vurderinger
Utmerket
 
610
Veldig bra
 
228
Bra
 
107
Mindre bra
 
64
Dårlig
 
70

Fem siste vurderinger

11.05.2024

av Gegis Mosterøy, Norge

Kaila Beach hotel, Sinton BBQ restaurant

Vi besøkte Sinton BBQ, nyåpnet i 2024, vi besøkte restauranten i slutten av april, hvor vi fikk en flott opplevelse, smakfullt kjøtt, riktig grillet og bra tilbehør. Vi bestemte oss å besøke restauranten igjen idag. ankomst kl 18.10, bestilte hver sin drink, deretter mat, Dana Kab Urga Smoke Biff Rib, med tilbehør, Lahaina salatasi garn, coleslaw, og et tilbehør til, samt rødvin til maten. Vi fikk drinkene, og gledet oss til maten, det tok 10 minutter, vi syntes det var vel raskt, men vi begynte å spise, kjøttet var helt perfekt, smårettene var kalde, vi kontaktet kelneren, som var dårlig språkmessig. Dessverre fikk vi en heller dårlig opplevelse, det ble vårt siste besøk. Ansvarlig hovmester slet med språk

 
04.05.2024

av Jet34890308257

👍

Variert og god mat, hyggelig betjening som ikke er «masete» ellers er det et fint uteområde å beliggenheten er perfekt i forhold til lite bråk om kveldene samtidig som det ikke er lang vei å gå inn til byen eller ta en taxi for en billig penge. Dart fyren e en kjempehyggelig fyr som prøva å få alle med på aktiviteta å det e mye forskjellig man kan gjør både på dagtid å kveldstid

 
25.04.2024

av Andreas M

Bra ferie

Kom til hotellet var veldig rent og ryddig. Mye forskjellige ting. Rommene var ryddig, mye mat typer. Kvelds showet var veldig gøy å se på, vi spilte dart og var veldig kult. Animasjon sjef, Suleyman gjorde ferien enda bedre , likte hotellet sikkelig.

 
30.06.2022

av NorthStar11558120062 Stavanger, Norge

Tilrettelagt for Russere

Hotellet i første øyekast er nydelig og personalet er kjempehyggelig. Men etter 10 dager på Kaila Beach Hotel merker vi at dette er et hotel for frekke russere. Alt er lagt til rette for russiske og tyrkiske, ingenting til norske, danske, svenske eller engelske. Og ALLE snakker russisk til deg uansett. Maten er forferdelig og du blir dårlig i magen. De ansatte er veldig dårlige i engelsk og forstår ikke noe av det du spør om. Alt av brosjyrer og informasjon er feil iforhold til det som faktisk skjer av åpningstider (middag er btw en halvtime etter det som står på arket du får utlevert) Du får bare et teppe på rommet i sengen (anbefaler å be om et ekstra teppe med en gang du ankommer) Dørene er falleferdige, må bruke MASSE krefter på å få disse igjen. Gardinene faller ned og dusjen er råtten. Sengene er harde og det er irriterende med hvordan lyset fungerer. Det er forresten lyd OVERALT utenfra og ikke bare deler av hotellet som de skriver selv. Kos dere fremtidig på det russiske hotellet.

 
29.06.2014

av Iren Leiknes N Sortland, Norge

Fantastisk ferieopplevelse på Katya

Vil anbefale alle å oppleve Katya hotell med sin nydelige mat, hyggelige ansatte og gode atmosfære. Vi har vært der i 14 dager og reiser mest sannsynlig tilbake dit til høsten. Hotellet ligger flott til ved stranden og sikkerheten for å komme ned til stranden er meget godt ivaretatt ved at det er laget undergang direkte fra hotellet ned til stranden. De ansatte ved hotellet er meget hyggelig, du blir godt ivaretatt overalt hvor du kommer og de er alltid behjelpelig:)