En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

76% anbefaler hotellet

165 vurderinger
Utmerket
 
65
Veldig bra
 
53
Bra
 
26
Mindre bra
 
12
Dårlig
 
9

Fem siste vurderinger

21.04.2019

av oploplop Grong, Norge

Fint opphold

Utrolig pent hotell, fin beliggenhet helt nede ved stranden. Hører rolige bølgeskvulp helt opp til terrassen og fin utsikt over solnedgangen. Vaskepersonalet er kjempehyggelige og flinke. Maten er helt grei, det er som regel det samme til frokost hver dag men til gjengjeld så er det mye å velge i. Spiste ikke mye middag på hotellet, bare de første dagene. Det var ok. Savner det veldig, verdt pengene! Planlegger allerede å dra tilbake :)

 
26.06.2018

av Andrineoverby Hamar, Norge

Helt ok.

Helt ok. Ikke noe spesiell god frokost. Ingen pannekaker, bacon eller speilegg. Lite pålegg. Er ikke så glad i kun oliven og salat til frokost. Ingen beskrivelse på de forskjellige matrettene. Middagen var ingenting å skryte av. Treg service. Rommene var helt ok. Bra aircondition og dusj. Lite basseng men det var helt ok, gikk heller på stranda... Den eneste hyggelige personen som jobber ved hotellet er vaskedama... Det sier litt om standarden. Mye fulle og bråkete tyskere under oppholdet vårt (25 år omtrent)... Ikke det jeg ønsket på et rolig voksenhotell.

 
22.05.2016

av Juliedepp Halden, Norge

Kjempefint hotell på stranda

Jeg og en venninne besøkte dette hotellet mai 2016 og ble veldig positivt overrasket. Hadde lest andre anmeldelser om at servicen var dårlig, at maten ikke var så god og at rommene var små. Vi ble vel bemøtt av resepsjonisten, og når vi dagen etter spurte om vi fikk bytte rom til et med havsutsikt var ikke dette noe problem. Hotellrommene var passe store, følte ikke noe behov for å ha så stort rom når vi egentlig bare sov der. Servicen syns vi var veldig bra, og vi ble aldri dårlig bemøtt. Vi hadde halvpensjon på maten og syntes både frokosten og middagen var veldig god. Til frokost fantes det blant annet omelett som noen lagde på bestilling og pannekaker. Om man ikke har lyst til å spise på hotellet kan man bare gå ut i gata eller til Alanya sentrum (20-30 min å gå) så finnes det stort utvalg av restauranter. Hotellets beliggenhet var også fantastisk, rett på stranda. Anbefaler absolutt dette hotellet!

 
06.07.2015

av ingus97 Ålesund, Norge

Fint, men den verste servicen noensinne...

Hotellet ligger fint til ved strandkanten, litt i utkanten av sentrum. For oss var dette avgjørende. Standarden på hotellet var god. Rommene var små, spesielt badene. Hotellet ble oppusset i 2013, men badene kunne godt blitt freshet opp igjen.. dusjen vår virket ikke. Personalet var jevnt over bra, bortsett fra en resepsjonist som ødela inntrykket. Vi tok med noen venner for å bade i sjøen nedenfor hotellet, de skiftet på rommet vårt. Når vi senere skulle tilbake på rommet for å skifte og stelle oss, kom resepsjonisten opp og spurte om reisebyrå og romnummer. Vi gav han den informasjonen ha ville og han tok fra oss nøkkelkortet og ba oss om å forlate hotellet. Vi var våte og kalde og de nektet å snakke med oss i resepsjonen. Etterhvert begynte de å fysisk føre oss mot utgangen av hotellet. Heldigvis kom en person fra reisebyrået og ordnet opp. SKUFFENDE. Vi fikk heller ingen beklagelse fra hotellet før det hadde gått noen dager...

 
01.02.2014

av Dipzie Finnsnes, Norge

Perfekt beliggenhet

Valgte hotellet på grunn av beliggenhet, og det svarte absolutt til forventningene. Man kan gå rett fra bassenger ned på stranden, så man trenger ikke velge, perfekt for oss! Handlegata med butikker og restauranter er like utenfor døren, allikevel merkes ingen støy. Balkongen er altfor liten, går ikke å sitte ute for de som liker det. De fineste rommene er de med utsikt mot havet/bassenget så spør etter det. Vi fikk bytte rom uten problem da vi ikke fikk det vi ønsket først, bra service! Vi hadde halvpensjon og maten er under middels, vi spiste heller ute selv om vi hadde maten inkludert. Dessuten var det kaos ved serveringen og det ble ofte tomt på fatene og fritt for glass og fat. Bassenget er relativt lite, så det kan fort bli litt fullt. Men det gjør ingenting da stranda er så nærme. Kult med solsenger i bassenget. Du må være tidlig våken om du vil ha solseng ved bassenget da mange er tidlig ute å legger ned håndklær. Hotellet virket nyoppusset da vi var der og fremsto som moderne med et fint inngangsparti. Alt i alt et fint hotell med flott beliggenhet, kommer gjerne tilbake.