Mida De Sea Hua Hin

Mida De Sea Hua Hin har to bassengområder med hvert sitt basseng for behagelig avkobling. Vil du ha det ekstra luksuriøst skal du bestille en toroms suite med direkte utgang til ett av bassengene. På hotellet spiser du godt og du kan velge mellom to restauranter og det finnes flere måltidspakker å legge til. Vil du trene har hotellet et treningsrom og du kan ta en avkoblende badstue etterpå.


Rom/leiligheter

Deluxerom for 1-3 personer. Familierom for 2-4 personer, hvorav 2 barn. Toroms suite for 2-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 350 m
Til sentrum: 13 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Mida De Sea Hua Hin har to utendørsbasseng med saltvann. Solsenger og parasoller. Basseng- og strandhåndklær inkludert. Drikke ved bassenget kan bestilles i M Café.

Mida De Sea Hua Hin har to restauranter, M Café og Delizioso, som er åpne fra tidlig morgen til sent, begge restaurantene serverer internasjonale og thailandske retter. Baren i M Café er åpen fra sen formiddag til sen kveld.

Treningsrom samt badstue og dampbadstue uten avgift, reservasjon kreves.

Wifi inkludert på hele hotellet. Romservice kl. 6.00-22.30. Hotellet tilbyr transport til Hua Hin, stopper ved Clock tower.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé, serveres kl. 6.00-10.00.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokostbuffé og middag).
  • Helpensjon (frokostbuffé samt lunsj og middag).
  • All Inclusive.

Lunsjen består av fire til fem retter som velges fra en fast meny. Middagen består av fire internasjonale retter som velges fra en fast meny.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

  • Frokostbuffé kl. 6.00-10.00.
  • Lunsj fra fast meny med fire til fem thailandske retter kl. 12.00-14.00.
  • Middag fra fast meny med fire internasjonale retter kl. 18.30-22.00.
  • Ubegrenset med lokale forfriskninger, øl, vin og drinker i en av hotellets barer kl. 11.00-22.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder fra kl, 11.00 ankomstdagen til kl. 12.00 avreisedagen.

Alle hotell – Hua Hin

Let's Sea Hua Hin Al Fresco Resort

Aldersgrense på hotellet: 12 år Let's Sea Hua Hin Al Fresco Resort er en vellykket kombinasjon av stilig design, romantisk atmosfære og personlig service. Gjør det ekstra luksuriøst og bestill rom med utgang til bassenget eller hvorfor ikke bestille suite med egen takterrasse. Der det ligger like ved den lange sandstranda i Hua Hin kan du nyte dagene med føttene i sanden eller i en solseng ved det herlige bassenget. Avslutt kvelden med en drink på Sand Lounge mens sola går ned i havet.

Loligo Resort Hua Hin A Fresh Twist By Let's Sea

På moderne Loligo Resort Hua Hin A Fresh Twist By Let's Sea venter en deilig ferie kun et steinkast fra den vakre sandstranda i Hua Hin. Slapp av ved det frodige bassengområdet med poolbaren like ved. For litt ekstra ferieluksus kan du avlegge hotellets spa et besøk og velge en avkoblende behandling, eller hvorfor ikke utforske livlige Hua Hins vakre omgivelser? Hotellet har sykler til utlån.

Dusit Thani Hua Hin

Dusit Thani Hua Hin ligger perfekt ved havet og har to store basseng i den tropiske hagen. Hotellet har flere barer og restauranter, massevis av aktiviteter og et herlig spa. Sett på alarmklokka ekstra tidlig en morgen, ta en kopp kaffe og nyt soloppgangen.

Intercontinental Hua Hin Resort

Nyt et opphold på eksklusive Intercontinental Hua Hin Resort som ligger like ved stranda i Hua Hin. Vi har gitt hotellet fem soler for her er det virkelig deilig å bare nyte livet.

Amari Hua Hin

Vil du feriere nært stranda og sentrum er Amari Hua Hin det rette for deg. Med moderne design nært stranda kan du velge å tilbringe soltimene ved det store bassenget eller nede på stranda. Med flere restauranter og fasiliteter vil hele familien å ha både morsomme og avslappende dager.