London i desember

London i desember

Reis på en hyggelig førjulstur til London og opplev byen sjarmerende vinterkledd! London i desember kan være riktig så fint – med lys i trærne og på bygningsfasader, kaféer, restauranter og butikker pyntet med juledekorasjoner og ikke minst julemarked – alt er tilrettelagt for en perfekt langhelg!

Bestill reise til London >>
Se flere julemarkeder >>

Les flere reisetips

Notting Hill Notting Hill

Julestemning i Notting Hill

Ta turen innom bydelen Notting Hill og kom ordentlig i julestemning! Besøk en av de mange små bokhandlerne som finnes her, og gå fra hylle til hylle blant bokomslagene i alle slags farger og mønster. Noen med så fantasifulle omslag at de er som et kunstverk i seg selv! Her er det mulig å gjøre mange gode kjøp!

Kanskje du har lyst til å ta turen innom bokhandleren som sees i filmen Notting Hill? Da skal du ta deg til gaten Portobello Road og "The Travel Book Shop"! Dette er riktignok ikke en bokhandler i virkeligheten, men den er basert på bokhandleren "Notting Hill Bookshop" som ligger i 13 Blenheim Crescent.

Julemarked i London Julemarked i London

Shopping og julemarked

Leketøysbutikken Hamleys

I leketøysbutikken Hamleys har du det beste utvalget av leketøy i hele London. Fryd deg over hele 5 etasjer med leker! Er du på utkikk etter julegaver til de minste i familien burde du ta turen hit! Du finner Hamleys i Regent Street.

Winter Wonder Land Christmas Market

Dette er kanskje det mest kjente julemarkedet i London. Winter Wonder Land Christmas Market finner du i Hyde Park og åpnes i slutten av november og holder åpent til begynnelsen av januar. 

Kingston Christmas Market

Et annet velkjent julemarked er Kingston Christmas Market som ligger like ved elven Themsen. Markedet åpnes i slutten av november og holder åpent til slutten av desember. 

 

Er du på utkikk etter en førjulstur med herlig julemarked? Se vårt utvalg her!


Tips & Inspirasjon

Bli inspirert av våre reisetips, finn ditt drømmehotell eller meld deg på til vårt nyhetsbrev.

Alle våre reisetips

I våre reiseguider finner du tips på de hyggeligste restaurantene, de fineste strendene, de mest interessante severdighetene med mer!

Les våre reisetips

Finn ditt drømmehotell

Finn det perfekte hotellet med et finsøk. Søk etter bare det som er viktig for deg og sitt igjen med de hotellene som passer deg best.

Gå til hotellsøket

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.