London i desember

London i desember

Reis på en hyggelig førjulstur til London og opplev byen sjarmerende vinterkledd! London i desember kan være riktig så fint – med lys i trærne og på bygningsfasader, kaféer, restauranter og butikker pyntet med juledekorasjoner og ikke minst julemarked – alt er tilrettelagt for en perfekt langhelg!

Julestemning i Notting Hill

Ta turen innom bydelen Notting Hill og kom ordentlig i julestemning! Besøk en av de mange små bokhandlerne som finnes her, og gå fra hylle til hylle blant bokomslagene i alle slags farger og mønster. Noen med så fantasifulle omslag at de er som et kunstverk i seg selv! Her er det mulig å gjøre mange gode kjøp!

Kanskje du har lyst til å ta turen innom bokhandleren som sees i filmen Notting Hill? Da skal du ta deg til gaten Portobello Road og "The Travel Book Shop"! Dette er riktignok ikke en bokhandler i virkeligheten, men den er basert på bokhandleren "Notting Hill Bookshop" som ligger i 13 Blenheim Crescent.

Notting Hill
Julemarked i London

Shopping og julemarked

Leketøysbutikken Hamleys

I leketøysbutikken Hamleys har du det beste utvalget av leketøy i hele London. Fryd deg over hele 5 etasjer med leker! Er du på utkikk etter julegaver til de minste i familien burde du ta turen hit! Du finner Hamleys i Regent Street.

Winter Wonder Land Christmas Market

Dette er kanskje det mest kjente julemarkedet i London. Winter Wonder Land Christmas Market finner du i Hyde Park og åpnes i slutten av november og holder åpent til begynnelsen av januar. 

Kingston Christmas Market

Et annet velkjent julemarked er Kingston Christmas Market som ligger like ved elven Themsen. Markedet åpnes i slutten av november og holder åpent til slutten av desember. 

 

Er du på utkikk etter en førjulstur med herlig julemarked? Se vårt utvalg her!